Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
üzenetére
gondolom nem értetted, amit írtam de nem baj!
Azt írtam nekem, hogy aki legalább 10 percet rászán arra, hogy utánaolvasson egy-egy kínai telefonnak, annak nem jelent nagy meglepetést, hogy az első gyári firmwarek bizony bugosak és a terméktámogatás sem feltétlenül tökéletes. (tisztelet a kivételnek)Azon meg azért viccelődtem, amit írtál mert problémával addig nehéz is szembesülni, amíg csak a kínai tervező kis vázlatain létezik a készülék. Nyilván valakinek kézbe kell venni és próbálgatni ahhoz, hogy szembesülhessen a hibákkal. Máshogy tényleg nem megy.
De tudod erre szokták mondani, hogy az okos más hibájából, a buta csak a sajátjából tanul....
Nem véletlenül az első és legfőbb szabály, hogy ha kinéztél egy kínai telefont, akkor utána kell nézni, utána kell nézni több helyen és többször mielőtt megrendeled.... -
junkpod
nagyúr
válasz
üzenetére
a legnagyobb gondunk, hogy nincs első hsz. összefoglaló.
Valaki (szvsz már többen is) nekikezdtek egy ilyen összeírásának, de elhalt a dolog.Esetleg ha még meg van valakinek ez a kezdeményezés fájl formában akkor összehozhatnánk egy közöset, mondjuk felrakni egy google drive-ra és megosztanátok, akkor pár tapasztalati dolgot én is szívesen beleírnék.
Valaki?

Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest