Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
muhaha01
tag
sziasztok!
azzal mit lehet kezdeni, hogy hozzá se nyúlok a telóhoz, és időnként felvillan, mintha megnyomnám röviden a power gombot?
köszi!
-
muhaha01
tag
hi,
azt hogy lehet kikapcsolni, hogy ne rezegjen egy rövidet, amikor létrejön a kapcsolat híváskor?
köszi!

-
muhaha01
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
hopp, to2.com oldalon egy vevői hsz-nél találtam meg a megoldást, hosszan kellett nyomva tartani a headseten a gombocskát.
(csak ez semmilyen manualban nem volt leírva....) -
muhaha01
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
hova írjam a nullákat?
nincs semmi felugró cucc, semmi.
csak a hibaüzenet. -
muhaha01
tag
sziasztok,
próbálnék csatlakoztatni bluetooth headsetet a telóhoz, fel is ismeri, de hibás pin kód vagy jelszó miatt nem kapcsolódik.
hogy tudom a jelszót változtatni?
nem jövök rá.illetve nfc-t is tud elvileg a headset, az hogy működik? azzal se tudok kapcsolódni.
köszi!!
-
muhaha01
tag
oké.
akkor aki az elmúlt pár hétben vett v3-at - tehát a gyárilag legfrissebb cucc van rajta -, az milyen gps szoftvert használjon?
olyan nincs, hogy valakinek ez, valakinek az

egy adott firmware-re, romra, androidra csak egy legjobb van.
és azt se hinném, hogy a gyártósoron a bal oldali telókba szarabb gps-t raknak, míg a jobb oldali munkásnak a faszábbat van kedve belerakni.
-
muhaha01
tag
válasz
kmarci25
üzenetére
akkor ezt vki magyarázza meg nekem:
egy iphone hogy talál jelet (tökéletesen pontos jelet) egy házban, lakásban, zárt helyen google mapsen?
csak netes alapon?
aztán amikor elindulok, akkor rásegít a műhód?(most az mindegy, hogy az iphone szar vagy nem, ez van a kezem ügyében, erről tudok példát mondani.
hozzáteszem, a korábbi htc wildfire s-nek se volt ilyen problémája, mint a v3-nak, ment a googlemaps navigáció mint a karikacsapás, nem volt szarakodás, nem keresett műholdat.) -
muhaha01
tag
sziasztok,
be lehet állítani úgy a telót, hogy google mapses navigációnál csak netet használjon és gps-t ne?
(pl mint egy iphone-on.) -
muhaha01
tag
sziasztok,
tennap megjött az inew v3-am, csak asszony elfelejtette mondani/eltitkolta
ezért csak ma este tudom csekkolni 
to2c.com-ról rendeltem, ajándék bluetooth headset, meg minden finomság is van mellé elvileg a dobozban.
vagyis nem a dobozban, mert van itt egy olyan opció, hogy betekerik vmi zacsiba, jól leragasztják (van róla videó az oldalon) és akkor nem kell 2 dollárt fizetni a gyári dobozért, na meg segít az is, hogy home&gardent írnak rá, így gyönyörűen át is jutott a vámon. kicsit féltem ettől, de ezek szerint megérkezett.kíváncsi vok hogy ha így kiszedem, telepakolom a sim kártyákkal, akkor rögtön minden működni fog-e rajta.
meg hogy egyáltalán a telefon van-e a csomagban
igyekszem rootolás és mindenféle okosság nélkül használni, meglátjuk mire jutunk.
-
muhaha01
tag
sziasztok,
ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:ha van egy telekomos micro sim, amin a mobilnet is van, tehát 3G kellene hozzá, illetve egy telenoros vagy vodafone-os normál sim, amit csak és kizárólag telefonálásra használnék, akkor is küttyögtetni kell a rootot, romot, bármit?
(ugye jól tudom, hogy egy micro és egy normál sim megy bele?)
köszi a választ!
-
muhaha01
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Értem, köszi.
Következő kérdésem:
hogy kell flashelni?

gondolom össze kell kötni a pc-vel. mi a sorrend?
rémlik valami talán, hogy hangerőcsökkentés gomb + bekapcs gomb nyomvatart, vagy ez itt máshogy megy?
na pl ezért kérnék szépen egy betegesen szájbarágós pontokba szedett listát.
és akkor még a fasza rom-hoz való letöltési linkről és egyéb hozzávalókról nem is beszéltem

-
muhaha01
tag
válasz
raulicio
üzenetére
Szia!
Ha esetleg arra fanyalodnék, hogy rootolni és buherálni kelljen (bár még úton van csak a cucc, szóval fogalmam sincs, milyen az experience), valaki nem foglalná össze itt egy topikban - teljesen analfabélák és kezdők részére is (azaz nekem
) lépésről lépésre -, hogy mi az útja és módja a rootolásnak és milyen romot hogy és merre kell felpakolni, mit és hogyan kell beállítani?kissé nehéz ugyanis összeszedni így több különböző hsz-ből, egy összefoglaló butabiztos hsz jól jönne sztem, nem csak nekem.
Köszönöm szépen!

-
muhaha01
tag
sziasztok,
olvasgatom itt a fórumot, egyáltalán van normálisan működő inew v3 idehaza?

-
muhaha01
tag
sziasztok,
mindkét sim slot támogatja a 3G-t?
köszi szépen!

Új hozzászólás Aktív témák
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest