Hirdetés
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mini PC
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teote
csendes tag
Sziasztok!
Egy jó ideje problémás volt a hangszóróm. Rendeltem egy ujjat és a héten meg is jött, azaz tegnap. Vele együtt egy szerelő kitet is, az is vele együtt.. A Telefon szétkap, ebben nagy segítség volt néhány youtube videó és egy műszaki szaki. Javítás és még összeszerelés előtt kipróbál. Működik, hurrá. Közben behelyeztem az sd kártyát is, amiről elfelejtkeztem, majd jött a második szaki és mutatom neki a helyzetet és leszedtem a keretet, azaz akartam, majd leerőltettem, az SD kártya kiugrott a helyéről, a keret meg lejött. Hű modom, most csesztem el a telefont, azaz az alaplapot. Nem láttam rajta sérülést. Megkönnyebbülés. Minden rendben mondom. Aztán összeszerelés, de nem tettem rá a hangszóró védőpaneljét és úgy szereltem össze. Bekapcs, hang okés, de egy sárga-barnás elszíneződés a képernyőn
. Hű túlhúztam a csavart, de miért is, ja nincs rajta a burok - mondom magamban, Gyorsan lazít. Védőpanel fel, majd teljes összeszerelés. Bekapcs, hang működik
és innentől kezdve nincs érintőképernyő
. Szóval csak kérdezni szeretném, hogy téglát csináltam a telefonomból??? Hát ha azt, akkor az nagy szívás
. Esetleg valakinek ötlete? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Hű túlhúztam a csavart, de miért is, ja nincs rajta a burok - mondom magamban, Gyorsan lazít. Védőpanel fel, majd teljes összeszerelés. Bekapcs, hang működik
és innentől kezdve nincs érintőképernyő