Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teote

csendes tag

Sziasztok!

Egy jó ideje problémás volt a hangszóróm. Rendeltem egy ujjat és a héten meg is jött, azaz tegnap. Vele együtt egy szerelő kitet is, az is vele együtt.. A Telefon szétkap, ebben nagy segítség volt néhány youtube videó és egy műszaki szaki. Javítás és még összeszerelés előtt kipróbál. Működik, hurrá. Közben behelyeztem az sd kártyát is, amiről elfelejtkeztem, majd jött a második szaki és mutatom neki a helyzetet és leszedtem a keretet, azaz akartam, majd leerőltettem, az SD kártya kiugrott a helyéről, a keret meg lejött. Hű modom, most csesztem el a telefont, azaz az alaplapot. Nem láttam rajta sérülést. Megkönnyebbülés. Minden rendben mondom. Aztán összeszerelés, de nem tettem rá a hangszóró védőpaneljét és úgy szereltem össze. Bekapcs, hang okés, de egy sárga-barnás elszíneződés a képernyőn :(. Hű túlhúztam a csavart, de miért is, ja nincs rajta a burok - mondom magamban, Gyorsan lazít. Védőpanel fel, majd teljes összeszerelés. Bekapcs, hang működik :) és innentől kezdve nincs érintőképernyő :(. Szóval csak kérdezni szeretném, hogy téglát csináltam a telefonomból??? Hát ha azt, akkor az nagy szívás :(. Esetleg valakinek ötlete? Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák