Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teote
csendes tag
Sziasztok!
Keszthely környékén, (max 80 km) esetleg van olyan személy aki ért az új rom felrakásához és ebben segítségemre lenne? Előre is köszönöm a válaszotokat.
T
-
Teote
csendes tag
Sziasztok! Nekem van egy felesleges eredeti kijelzőm. Úgy volt, hogy képernyő csere lesz, hála a szakinak aki megsasolta a telefonhibát amit én okoztam, de végeredmény az lett a képernyő megérkeztével, hogy csak forrasztani kellett. Szóval akit érdekel, akkor eladó.
-
Teote
csendes tag
Köszönöm az észrevételt. Megnéztem mindent és nem működik. Nem tudok bejelentkezni

-
Teote
csendes tag
Sziasztok!
Egy jó ideje problémás volt a hangszóróm. Rendeltem egy ujjat és a héten meg is jött, azaz tegnap. Vele együtt egy szerelő kitet is, az is vele együtt.. A Telefon szétkap, ebben nagy segítség volt néhány youtube videó és egy műszaki szaki. Javítás és még összeszerelés előtt kipróbál. Működik, hurrá. Közben behelyeztem az sd kártyát is, amiről elfelejtkeztem, majd jött a második szaki és mutatom neki a helyzetet és leszedtem a keretet, azaz akartam, majd leerőltettem, az SD kártya kiugrott a helyéről, a keret meg lejött. Hű modom, most csesztem el a telefont, azaz az alaplapot. Nem láttam rajta sérülést. Megkönnyebbülés. Minden rendben mondom. Aztán összeszerelés, de nem tettem rá a hangszóró védőpaneljét és úgy szereltem össze. Bekapcs, hang okés, de egy sárga-barnás elszíneződés a képernyőn
. Hű túlhúztam a csavart, de miért is, ja nincs rajta a burok - mondom magamban, Gyorsan lazít. Védőpanel fel, majd teljes összeszerelés. Bekapcs, hang működik
és innentől kezdve nincs érintőképernyő
. Szóval csak kérdezni szeretném, hogy téglát csináltam a telefonomból??? Hát ha azt, akkor az nagy szívás
. Esetleg valakinek ötlete? Előre is köszönöm. -
Teote
csendes tag
Sikerült otthonról megszereznem a telefon fülesét. A fülhallgatón van hang. Annyi, hogy ingadozik a hangszín, de annyira nem vészes.
-
Teote
csendes tag
még nem próbáltam. telefonálni tudok rajta.
-
Teote
csendes tag
Többször megcsináltam a gyári adatok visszatöltését és nem történt semmi. Kép van, de hang semmi. Ha rádugom a töltőt, akkor 10-ből egyszer egy nagyon halk, torzított hangot ad ki, de amúgy semmi. Mit tudok csinálni? Visszaküldés?
-
Teote
csendes tag
Sziasztok! Írtam legutóbb, hogy minden rendben van a telefonnal.Hát egy "betegség" kijött. Tegnap este egy hívásnál egy eltorzult magas hangot adott ki a telefon, és azóta nincs rajta hang. A hangerő max, nem ejtettem le és nincs némán a telefon. Ha hívok vagy hívnak, tudok rajta kommunikálni, hallanak engem és én is a túloldalon lévőt. A kihangosítás nem megy, zene hang nincs, filmre ugyanez. Szóval nem tudom. Esetleg valaki tud benne segíteni? T
-
Teote
csendes tag
Köszönöm a segítséget

-
Teote
csendes tag
Sziasztok! Egy teljes mentést szeretnék csinálni, de elakadtam benne. A bekapcsoló gomb és le hangerő megnyomásával gyönyörű kínai írásjelek jelentek meg. Hogyan lehet átállítani, hogy angol legyen a rendszernyelv. A másik, hogy milyen programot használjak a teljes rendszermentésre? MtkDroidTools2.4.8 az jó hozzá vagy más programmal próbálkozzak. A másik kérdésem, hogy nekem minden tökéletesen működik a telefonon (850/2100 1.0.8-as gyári Rom van rajta), kivéve a GPS. Érdemes új ROM-t feltenni, vagy inkább várjak az új kiadásra. Előre is köszönöm a válaszotokat.
-
Teote
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg valaki le tudná írni nekem, hogy mit hogyan kellene és főleg mivel, ezt az új romot felvarázsolni a telefonomra, pontról pontra, beleértve a teljes mentéssel kezdve. Annyi információ van fenn, hogy azt se tudom, hol kezdjem. Bárkinek is köszi.

-
Teote
csendes tag
Ilyen tokot rendeltem én is és pár nap alatt meg is jött. Egész jó tok
Bár néha elég nehéz a töltőt csatlakoztatni. Most már könnyebben megy. Amúgy jó a fogása és abszolulte nem volt drága. -
Teote
csendes tag
Akkor ki kell próbálnom ezt az új romot, de hogy álljak neki? Mi a sorrend, mert ebben tapasztalatom abszolúte nulla. A leírtaktól meg zsong a fejem. Lehet, hogy szájbarágós információ kellene!!!

1) teljes mentés? Mivel
2) Rot jog?
3) Új rom feltelepítése? Mivel.
4.....???? -
Teote
csendes tag
RVR400-nak én is köszönöm az eddigi segítséget és rendelést

-
Teote
csendes tag
1.0.8-as gyári ROM van a telefonomon, de a GPS nem működik valamiért. Rendesen hallom, hogy kattan a helyére és hátlap jól van rajta, azt leszámítva, hogy egy picit kattog azon a helyen ahol csatlakoznia kell és ha nyomkodom. Esetleg ötlet? Vegyek egy új hátlapot? Köszi bárkinek.
-
Teote
csendes tag
Volt ez a hang beállítási problémám, mármint, hogy hol kell. tovább mentem egy picit és létrehoztam egy új beállítási struktúrát.
...kmarci25: új profil felvételével be lehet állítani mindent, a hangerőt állítani, rezgéseket kikapcsolni, bekapcsolóhangot
Ez nekem új.ellenben lenne egy kérdésem, hol tudom 3g-ről 2g-re állítani a dolgokat, mert nem találom. Ez az első androidos telefonom, eddig csak tabletben használtam. Köszi bárkinek is.
-
Teote
csendes tag
Szép Jó reggelt mindenkinek
RVR400 írtam privátban. T -
Teote
csendes tag
Köszönöm még egyszer, módosítottam ahogy le lett írva

-
Teote
csendes tag
Sziasztok! A tegnapi naptól én is az Inew V3 készülék boldog tulajdonosa vagyok. Hála RVR400 segítőkészségének
. Pöpec készülék, kiváló az adatkapcsolat, a gps még nem annyira jó kalibrálom, továbbá egyszer kétszer telefonálásnál egy kis zúgás keletkezik a tárcsázásnál és jó fotókat készít
A készülék ezektől függetlenül frankón működik. Build szám: cxq_v3_inew_v1.0.8-as és 850/2100. Az akkumulátort felvitte 100% az első 10 órás töltésnél, de 85%-ra nagyon hamar lecsökkent. Azóta is zuhan, már 40%-nál tart. Persze még többször meg kell formázni, hogy optimálisra beálljon.
A fórum rendszeres olvasója vagyok, és ami felmerült vagy érdekes volt, azt ki is jegyzeteltem, de egyenlőre nem szóltam hozzá. A jegyzeteimet átolvasva kettő problémám van, amire nem találtam választ. Az első hogy a feloldás alatt van egy mozgó karika, valamikor volt erről szó, de nem találom? A másik, hogy miképpen lehet kikapcsolni a rezgést?
Ebben kérném a segítségeteket. Előre is köszönöm. Üdvözlettel, Tamás
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- SörcsaPH!
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Melyik tápegységet vegyem?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

és innentől kezdve nincs érintőképernyő