Hirdetés
- Projektor topic
- XMLTV EPG letöltő progi
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
A telenor 3g használom, viszont eredetileg 1.0.6-ra töltöttem fel, a data, cache és recovery nélkül. Természetesen nem is reseteltem a download után.
(#5096) laci laci
Nekem is az jutott eszembe, mint az előttem szólónak. pl nekem is gyorsan talál fixet, tartja a műholdakat, sygic-el még teljesen tűrhetően navigál is, viszont más appokkal használhatatlanul fos.
Amúgy itt van 2 kép, hogy miről rinyálok állandóan:

Az elsőn ugye össze vissza trackelt, a második kép pedig egy februári track, ahol egész tűrhető volt az eredmény és nem csak egyszer hanem többször is működött. (sajnos nem emlékszem, melyik rom volt az, de azóta sem sikerült ezt a minőséget még megközelíteni sem, bármilyen gps fájlokat cserélgettem is.)
Visszaraknám a régi V3C-s lewa portot ha tudnánk végre a megoldás a telenorra. esküszöm az volt eddig a legjobb. Még a home gomb bug felett is szemet tudnék hunyni...
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Projektor topic
- ASUS routerek
- Linux Mint
- XMLTV EPG letöltő progi
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest