Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egérpad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
raulicio
senior tag
válasz
janek69
üzenetére
A telenor 3g használom, viszont eredetileg 1.0.6-ra töltöttem fel, a data, cache és recovery nélkül. Természetesen nem is reseteltem a download után.
(#5096) laci laci
Nekem is az jutott eszembe, mint az előttem szólónak. pl nekem is gyorsan talál fixet, tartja a műholdakat, sygic-el még teljesen tűrhetően navigál is, viszont más appokkal használhatatlanul fos.
Amúgy itt van 2 kép, hogy miről rinyálok állandóan:

Az elsőn ugye össze vissza trackelt, a második kép pedig egy februári track, ahol egész tűrhető volt az eredmény és nem csak egyszer hanem többször is működött. (sajnos nem emlékszem, melyik rom volt az, de azóta sem sikerült ezt a minőséget még megközelíteni sem, bármilyen gps fájlokat cserélgettem is.)
Visszaraknám a régi V3C-s lewa portot ha tudnánk végre a megoldás a telenorra. esküszöm az volt eddig a legjobb. Még a home gomb bug felett is szemet tudnék hunyni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan Iphone 13 Midnigth Black 128 GB 88% 2024.12.23-án vásárolt
- Xiaomi 15T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung S23 FE 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 Év Garanciával
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest