Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• woteska

csendes tag

Láttatok már ilyet? :D 28 giga.. Végülis nincs gond, csak érdekes. Egyébként a rom 1.0.8, ha ez számít.

Valaki írta, hogy karcolódik már most. Na, nekem is karcolódott. Aztán rájöttem, hogy a képernyővédő(ami mintás, és rá van írva, hogy melyik gomb melyik) alatt gyárilag van egy igazi képernyőfólia. :D Az meg karcolódik..

Egyébként a teló a téglagyártásom után plottul müxik, nincs baj. Ami a panaszom, az a már megszokott mindenki által definiált: szar az akksi. Ennyi. :)
    Ezen felül meg fogok tőle válni, mert nem elég az akksi. Ennyi a baj, de tényleg.

A tapasztaltabbakat kérdezem, hogy mit tudnak az új oktakóros iNewről?
    Engem az is érdekelne, hogy mi a t*kömnek 8 mag?

Infósként abban bízom, hogy ezek a magok kisebb energiát zabálnak, pontosabban a skálázásuk jobb.
    Ha van 5 futó folyamat, akkor tegyük fel, hogy 4 magosnál 598 MHz a legkisebb energia. És lehet, hogy az az 5 folyamatnak csak 250 MHz nyi energy kellene. De amit felvesz, ill. a min. amit tud, az az alap 598.
    Ennek így van alapja, vagy rosszul gondolom?! Mer' amúgy logikusnak tűnik, de nem a hardveres részéhez értek leginkább a dolgoknak..

Köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák