Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
Én a Mybackup Pro -t használom (kinek mi vált be), ezzel szoktam visszarakni a programokat (apk) és azok beállításait (data) pl. romcsere után, de már telóváltásnál is ezt használtam. Az adatok mentéséhez és visszatöltéséhez a Root verzió is jó, az free.
Az személyes adatokat is le lehet menteni, de nem ajánlott visszarakni, mert ha a google fiókból visszatöltöd a névjegyet, naptár, mailt, kezdheted elölről, mert duplikálni fogja az adatokat. Jártam úgy, hogy utána szinkronizáltam és törölhettem PC-n a naptárbejegyzéseim, mert oda visszatöltötte a duplikátumokat is. Egyébként a személyes adatok között az android beállításokat is le lehet menteni, de romfrissítés esetén nem ajánlott azt visszatölteni, mert csak bugokat fog okozni.Egyébként én sem értem, hogy ha Playen levő korábban használt progikat letöltöm újra, miért nincsenek lementve a data-k is, és akkor az apk-val együtt a telepítés során meglenne a konfigurálás is. A Drive-omban elférne az a pár MB-nyi méret.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XS Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Update 02.13. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest