Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
btamas92
csendes tag
Sziasztok
Rendelnék 1 V3-at a jövőhéten.
Sokat neteznék vele, megérné megvennem? akksi miatt kérdezem, mert amúgy nagyon tetszik a telefon. -
ÁrPi2
senior tag
"valakinek van ötlete hogy a silány zenei hangzást(fülesen)mivel tudom javítani??
esetleg valami alkalmazás"Nekem tetszik a ViPER4Android FX 2.3.2.2. A sta-s2z féle miui-ba (jiayu-g3t) bele van hegesztve, de külön is feltelepithető
okos telefonokra.. -
slezakimi
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Nekem Telenor a fő kártyám, meg van egy vodám.Viszont Pesti vagyok.
Sajna a Telenor kártyán van a mobilnetem is,közel 15 éves szám, nem szívesen váltanék
A megoldás, vagy az oka jobban érdekelne a mizériának. Ezért kérdeztem a Telenorosokat, de ugy látom egy sincs

-
slezakimi
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Gyakorlatilag igen, csak nem értem hogy itt jó telcsi és nem fogom tudni használni.
Lehet az okát kéne megtalálni.
-
slezakimi
senior tag
Skacok, tényleg nem használja senki Telenor kártyával? Természetesen ugy,hogy arról megy a mobilnet is.
Lassan érkezik a telcsim, és az eddigiek alapján félek nem fogom tudni használni
üdv
-
karikusz
tag
Sziasztok!
feltettem az 1.0.4-es romot. (sikerült) Volt valakinek olyan tapasztalata, hogy magától újra indult a telefon?
-
sfbukfenc
tag
Nem tudom, miért kell ennyit rugózni a telefon akksiján.
Mindenki, aki megvette, láthatta a specifikációban, mekkora a kapacitása. Hiába, a vékonyságnak ára van!
Mellesleg azért nem olyan rossz, az én felhasználói szokásaimnak bőven megfelel!Akinek nem, vegyen Lenovo P780-t.

-
mdav88
aktív tag
válasz
Leleményes
üzenetére
Mármint lenovo telefonban lenovo akksi, de méretileg alig tér el (szélesebb v3-mal nem kompatibilis)
-
Steelers
senior tag
Szeretnék egy ilyet.....De mekkora a rizikó,a szállítással és a garanciával kapcsolatban? Vagy a garanciát felejtsem is el?
-
soundman1
senior tag
válasz
Makkapakka
üzenetére
Küldtem egy privát üzenetet, várom válaszod.
-
Steelers
senior tag
A Mobilaréna nem akar írni egy tesztet?

-
Vvarpi
tag
válasz
Submarine
üzenetére
Azt kell mondjam ez szép is meg jó is.
De mitől is nagyobb kapacitású a Thl akkuja azonos fizikai méret esetén úgy, hogy mindkettő Li-ion?
Ugyanakkora méretből pedig nem lehet nagyobb teljesítményt kivenni, még ha 2000mAh is van ráhazudva.
Nekem ez inkább tűnik pszichológiai tuningnak mint valósnak.
Valahogy mindig van egy önjelölt zsenipalánta aki okosabb sok-sok tanulatlan mérnöknél, akiknek nem jutott eszükbe egy ilyen egyszerű megoldás. -
ropogós
tag
Segítséget kérnék!
Most tettük bele a vodás mellé a t-mobile'os kártyát.
Azóta a következő két üzenetet váltogatja a kijelzőn:
"Google play szolgáltatások is denied to read contacts."
"Messenger is denied to read contacts."

Szerintetek mi lehet ez?
Alapértelmezettnek a voda kártya van beállítva, arról megy a net is. -
Submarine
senior tag
És tényleg a másikat rakja bele, a kis digó k5sög..

Amúgy 2000-es a THLw8 akksija, sokat nem nyernénk vele, de most már végre teljesen elbizonytalanodtam.
Ha már szóba került, olyat lehetne, hogy rootolás, új rom flashelés menete kicsit képpel is illusztrálva bekerüljön 1. hsz-be, vagy a közelébe? A rootolást szívesen leírom (egyszer megcsináltam, de nagy lett a szám
)!
Csak gondolok itt a hozzám hasonlókra, akik még csak most kerültek a közelébe ilyesminek.
Csak ha van rá lehetőség, és persze igény.
-
dpit9
csendes tag
sziasztok!
valakinek van ötlete hogy a silány zenei hangzást(fülesen)mivel tudom javítani??
esetleg valami alkalmazás vagy jó minőségű füles?(1500 Ft os fülesem van de sonyn bámulatos szépen szólt)GPS-t milyet ajánlátok?honnan tudok letölteni ,ahol telepítési útmutató is van mert sajna annyira nem vágom mit hogyan...
Vettem bele egy t mobile sim kártyát is a micro sim egy telenoros,viszont sehogy sem tudom beállítani ,h a t mobilos kijelezze a számomat ha hívok valakit:S...
aki tudna ezekben segíteni nekem írjon pls..
köszi -
karikusz
tag
Sziasztok!
Romot akarok frissíteni, de valahogy nem megy

Ebben a videóban ( https://www.youtube.com/watch?v=k6HOkIhgZ5g ) mutatja a srác, hogy ha csatlakoztattam a Flash toolshoz a telefont usbvel (akksi előtte ki-be) Akkor a hangerő fel és a bekapcsolás gombot nyomni kell míg el nem indul a Flash tools alján a folyamatsor.
Én nyomom, de bejön az iNEW logo (neki a videóban nem) majd utána a kifektetett android csákó a hasán a felkiáltójellel. Ezután nem történik semmi. Ha megnyom a bekapcsolás gombot akkor előjön a boot menü (factory reset, restart...stb).
Mit csinálok rosszul?
-
slezakimi
senior tag
A telenoros kérdésemre valaki.
Használja valaki telenor kártyával,ugy hogy arról megy a 3G.?Üdv
-
Gaabe
tag
Erről már én is írtam ide, de senki nem válaszolt, egyébként nagy valószínűséggel azért nem megy a csukott állapotban az ablakos felvétel, mert túl vastag az ablaküveg a tokon és nem érzékeli az ujjad a telefon. Rendeltem én is szilikon tokot, már úton van, nekem kényelmetlen ez a nyitogatósdi.
-
zumy11
újonc
Üdv, minideal-ről szokot rendelni vki?
http://www.minideal.net/inew-v3-ultrathin-smartphone-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen-quad-core-1gb-16gb-3g-nfc-otg.htmlItt most 179 USD! Ha valaki rendelt már innen mondhatna infot hogy milyenek

Van még két oldal ahol elég jó áron találtam:
-http://www.fastcardtech.com/iNew-V3?u=93317 itt van vmi promóciós ár 168 USD-ért vagy simán 175-ért
-http://www.mixeshop.com/inew-v3-mtk6582-quad-core-50-1280720-ogs-screen-android-42-1gb-16gb-gesture-sensor-gyroscope-sensor-nfc-otg-ultrathin-smartphone_p3004.html
Itt meg 165 USDHa estleg valaki rendelt már innen adhatne egy kis infot hogy lehúzos oldalak e vagy sem.
Kösz előre is.
-
ropogós
tag
Sziasztok.
Lehet egy irtózatosan hülye kérdésem?
Van ez a fehér flip tok, amit adtak a telóhoz.
Be van csukva, szépen jelzi az időt..és a hívást.
A hülye kérdés az az, hogy így csukott állapotban nem lehet felvenni a telefont?
Úgy értem, hangerő gomb, hozzárendelés, akármi...
Nejem használja a telefont...a kis kezével.
Ha kinyitja és visszahajtja, nem oké...a teló, ha elkezd elengedni a ragasztó, leesik. h
Ha kinyitja, de nem hajtja vissza, nem lehet vele telefonálni.Csukott állapotban ideális lenne...de az meg ügye nem megy.
Ha banális marhaságot vetettem fel...tessenek kiröhögni, de bennem felmerült a kérdés.

ui: a telefon még mindig istenkirály.

-
RVR400
veterán
-
kimista
aktív tag
ems, alap szállítás.
nl trackingot kaptam, és nekem sem élt sokáig, azt mondta a kinai emberke h akkor fog élni ha bejött eu-ba
itt meg tudod nézni addig amig nem jött be.szerintem azért nem is vámolták meg, mert NL-ben volt sokáig, és azt hitték h onnan, és nem kínából jön. v nemtom, szerencsém volt.
btw, notification hide appal elrejtettem amit az elsőben írtam,.
sony Z android 4.3 után fura a felület, meg hogy kétkártyás a menü, nincs bill swipe, se custom bill varázsló.. kamera is más, alig értettem h miot hogy kell beállítani..
18 MP-et ír amugy kamerába.. de sztem bőven elég 8-an hsaznalni akkor még szép képeket csinál
google+ra feltéve párat kinyertem pár pure infót: (8 mpet lőttem)Méret 5632 x 3168
Fájlnév IMG_20140304_114537.jpg
Fájl mérete 2.65M
Fényképezőgép V3-E
Fókusztávolság 3.5 mm
Exponálás 1/10
Rekesz f/2.2
ISO 662
Fényképezőgép gyártója CXQ
Vaku Használt
Exponálási korrekció -
Megtekintések - -
slezakimi
senior tag
Elméletileg az egyik csomagom feladták.Most jött a mail.
Mixeshop. -
kimista
aktív tag
Sziasztok.
Jan 29-én rendeltem meg pandáról, febr 17-én postázták, és tegnap érkezett meg. 42-t fizettem érte, vám nemvolt, mert elhitték h pc accessories van a dobozban 39.64$ értékben

eddig pozitív az élmény, talán a hátlap picit "kínai", érződik rajta h nem egy sony (eddig xperia Z-m volt, de jött céges szám és a kétkártya miatt cserélnem kellett)
Egy gondom van, ha az nfc be van kapcsolva, akkor folyamatosan ott az ikon fent bal oldalt (tehát nem jobb oldalt, és nem egy N betű, hanem bal oldalt egy notifikáció amire a vezetéknélküli beálítások jelenik meg)
letiltani az értesítést nem tudom az alkalmazásoknál. Érdekelne hogyan lehet eltüntetni.
root sem gond, mert nemsokára azt is csinálom. -
tutis
addikt
Aki akar rendelni ilyen telót euexp1 kóddal a mixeshoptól, keressen meg priviben. Szerdán akarok leadni egy rendelést, de 1 telónál 54 dollár a szállítási költség, amit sokallok. Viszont 2 telónál már csak 74 dollár, szóval ha valakivel összeállnék, akkor fejenként 37 dollár lenne a szállítás, cserébe hamar megjönnek a telók és vám és áfamentesek lesznek..
-
slezakimi
senior tag
A Telenoros problémára senki?
Van akinek rendesen müködik Telenor kártyával 3G.-vel?
-
endurofan
csendes tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
nem bepattintós a tok, hanem beragasztós van egy öntapadó csík rajta oda ragasztod a telefont...
-
Vjankovics82
senior tag
Én innen rendeltem a telót akit érdekelne: [link]
nem először rendelek az oldalról elég komolyak!
itt elég sok mindent adnak hozzá!INEW V3 ( TF Card Solution ) MTK6582 quad core NFC OTG 5.0'' FHD Screen 1.3GHz Android 4.2 1GB 16GB 1280*720
Color
White
Packing
With Packing Box
TF Card
32GB TF Card ( Original Class 10 )
Free Gift( all )
Original Earphone, Original Leather Case, Original Scre ...
Free Gift( all )
Original Earphone, Original Leather Case, Original Screen Film
Original Leather Case(free gift)
BlackA megrendelésbe nem tudom még a választásnál 2 db Original Leather Case-t tudtam választani!
de szerintem úgy fogom csinálni mint egyik ismerősöm hogy kiszedem belőle a tokot bele van ragasztva és azt fogom használni! ja persze ha olyan!valaki nem tudja műanyagtok van benne vagy szilikontok?
Nekem is DHL-el jön most jött üzenet hogy: Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét HONG KONG - HONG KONG 04:47
-
zs.olti
csendes tag
Van valakinek információja a muszakibazar.hu weboldalról?
Ott is kapható egy rakás kínai telefon, köztük az iNew v3 is 57.600, Ft-ért.
Gondolom a vállalkozás Kínából hoz/hozat be kütyüket, és némi haszonnal
eladja itthon. Talán jó választás lehet óvatosabb vevők számára... -
slezakimi
senior tag
Van itt a fórumon valaki aki Telenor simmel használja, és úgy hogy megy a 3 g tud telefonálni?
Kíváncsi lennék
-
raulicio
senior tag
válasz
Submarine
üzenetére
gyakorlatilag nincs különbség a C és az E között. Hardware-ben biiztosan. Amúgy ezt a Lewa romot használom most is, de nem ajánlom egyelőre senkinek, mert a home gombot bugosítja (nem minden megnyomást érzékel) és egyelőre még nem sikerült rájönnünk, hogy hogyan lehetne megszüntetni ezt. Bár ez engem nem zavar, mert az umi x1-emen az összes kapacitív gomb ilyen volt
Meg a gravityboxban át lehet állítani a home gomb hosszú megnyomása funkcióját másik gombra.Ha meg már gravitybox, akkor Xposed installert kell telepíteni a telefonon és azon belül letölteni a gravity boxot 4.2-re. Sok sok okosság van ebben pl a date & time crash javítása, vagy a calendar javítása (magától bekapcsol a kijelző egy-egy másodpercre). Ezek mint mtk problémák, de ezeken kívül van egy csomó egyéb jóság.
-
salieri.
őstag
Telenoros sim kártyával továbbra is csak 2G -vel lehet telefonálni.
-
slezakimi
senior tag
Pesten senkinek nincs ilyen telója eladó? Nem győzöm kivárni az enyimet

-
DittyCat
tag
válasz
Submarine
üzenetére
Nos, ha igény lesz rá, akkor bevállalom, majd meglátjuk
!Egyelőre megkeresett SMS-ben egy német számról a DHL, hogy küldjem el az e-mail címem. a vámkezelési státusz délután óta nem frissült. Ha holnap nem is (persze reménykedem) - holnapután tuti meglesz.
Egyébként rendeltem Tinydeal-ről egy power bankot, szerintem szükség is lesz rá, ha merül a drága. Aztán reméljük, hogy jön valami bikább akksi
! -
Vovi1
aktív tag
A másik lehetőség, hogy a beépített fogyasztás ellenőrző app. rossz paramétereket mér. Volt kb egy óra olvasás és net is, az nem szerepel a listában. kb 15-20 perc telefonálás sem jelent meg. Tény, hogy a reggeli 95 % (a nyugalmi fogyasztás nagyon jó!) délután 2 órára 30 - 35 %-ra csökkent, ezt tartom soknak. Minden héten van egy nap, amikor vidéken vagyok, folyamatos telefonálások közepette, ott nem tudom tölteni. Nagy baj lenne, ha elfogyna a ménkű. Átlagos körülmények között mindig van elérhető töltőm tehát alapvetően nem gond az üzemben tartás.
-
Submarine
senior tag
válasz
DittyCat
üzenetére
Szerintem is bátran írjál majd róla, pusztán felhasználói szemszögből (az még igazibb is lesz).
Nincs rajta helye pántnak, de sztem iszonyú nagy ahhoz hogy a nyakadban hordd.
Én bőrtokos vagyok amúgy.
De mondjuk nekem csak mp3 lejátszó lógott még a nyakamban, és nem szeretem túlzottan az olyasmit. -
Vovi1
aktív tag
Nyúzópróbán van nálam is a kütyü. Valóban igen kiváló gép, valódi különlegesség. Többen elkérték megnézni, feltűnően szép, a beltartalom is kifogástalan. Csináltam több képet vele, bizonyos helyzetekben megegyezik az SIII-al. Jó viszonyok között brutális, ragyogó, éles, tiszta. Nem szereti a sötétet, de csak automata módban fényképeztem, biztos lehet még játszani vele.
Ami gond a merülés, amit nem tudok hová tenni, estére lemerül! A legtöbbet a cella készenlét és a tétlen üzemmód fogyaszt, nem a képernyő, vagy a többi app. Ez jellemzően fw probléma szokott lenni, az SIII legújabb fw-je éppen itt lépett nagyot. Azzal ugyanebben a környezetben és használati szokásokkal 2-3 napot is el lehet lenni.
Próbálkozom a 2G-vel, hátha javul a működési idő.
-
ropogós
tag
Sziasztok.
4napja kaptam meg a telefont. Mielőtt asszony átvette, én nyúztam.

Tapasztalataim: gyönyörű, összeszerelése a hátlapot leszámítva nagyon patent.
Bitang gyors, nem akad, nem fagy, nagyon egyben van.
Az akku harmatgyenge, de kb ezt vártuk, 1830mAh kevéske egy ilyen telóhoz.Szerintem absolute best buy ár/értékben!

-
DittyCat
tag
válasz
Submarine
üzenetére
Köszönöm
! Majd írok róla. Tesztet is vállalnék (újságíró - is - vagyok), de nem nevezném magam műszaki zseninek. Sőt... 
Egy kedves barátom megvette a vadiúj Iphone-t, majd 2 nap múlva leejtette és ripityára tört. Ebből kiindulva inkább megveszem a szilikontokot, ha bumszli is, ha nem is olyan elegáns. Oké, hogy használati tárgy, de azért ennyi törődés csak használhat neki
!Egy kérdés a boldog tulajokhoz: csuklópántnak/nyakpántnak van helye?
-
ctibor
senior tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
"A MiniDeal-en eleve adnak hozzá egy "Flip" tokot. Nem tudom, pontosan ilyesmi-e."
Mindenütt ezt adják, hozzá, én is ugyanilyet kaptam (Mixeshop-tól). De sajnos elég gagyi, nagyon olcsó műanyagos kinézetű (mint ahogyan az is
). Én nem használom.Általában, ezekkel a vékony készülékekkel az a helyzet, hogy bármilyen tokot teszel rá, éppen az igazán elegáns, vékony megjelenését vágod vele tönkre...
-
Leleményes
tag
Ti melyik Gravity box-ot telepítettétek? Mert a play store-on nem elérhető csak 4.4-es telefonokra!
-
Submarine
senior tag
válasz
kmarci25
üzenetére
Sziasztok!
Fehér vs rózsaszín vs fekete.. ej nem kívánságműsor ez!!!

Ha jobban megnézed, ez is oda van írva: "This ROM is based on LeWa. Working on the Mobile INEW V3-E"

Szerintem hardverileg, csak egyféle iNewv3-at gyártanak.
És most látom még lejjebb:
"The ROM is fantastic, it's really very nice and very similar to MUI, almost indentical….. but is a Chinese version!!"
Úgyhogy a "C" a romra vonatkozik, mégpedig hogy kínai nyelvű ha jól értelmezem.
Karika kisszék pálcika!Volna egy kérdésem: bootscreen megváltoztatása-kilövése miként elkövetendő?
Melyik topikba menjek ilyesmivel?Amúgy ezt találtam, fájl is meg van, csak a kérdéses sort kellene belepötyögni a leírás alapján:
[link]
A lényeg hogy a System mappában módosítom a build.prop fájlt úgy, hogy beírom utolsó sornak: debug.sf.nobootanimation = 1.
Mentés, újraindítás.
Van-e még egyszerűbb módja ennek, vagy ez nem aktuális?
Meg csak megkérdezem már, mielőtt baromságot csinálnék!
Amúgy megtaláltam az eredeti hangfájlt, meg az animáció 132db képkockáját is.A Cubot X6 meg szerintem feketében néz ki jobban!

DittyCat: Gratula! -
DittyCat
tag
Én fehér telefont rendeltem, az inewmobile.com oldalról. Ott adnak hozzá egy ugyanilyen "flip" tokot fehérben. A fekete telefon még nincs raktáron, de már ott van a telefonok között - ahhoz pedig a fent linkelt fekete tokot adják majd ajiba. És természetesen rendelhető a tok fekete és fehér színben is, 10 dollár körüli áron.
Azt hiszem, a kínai üzletpolitikát még szokni kell. Én tanultam kultúraközi kommunikációt, ami alapján nagyjából tudtam, hogy nem számíthatok tőlük egyenes, "igen vagy nem" válaszokra. Nem azért, mert nem egyenesek, egyszerűen ők ilyenek, nem mondanak igent vagy nemet, szépítenek, terelik a témát. Tisztelettel, alázattal igyekeznek kiszolgálni, de meg sem hallják, hogy "én nem ilyen színben akartam". Megkaptad, ők odaadták, örülj neki és ne akadj fenn apróságokon. Ez egy ilyen kultúra
.Frissült a vámkezelési státusz. A héten meglesz
! -
kmarci25
veterán
És ez a fajta tok? Ha végre majd egyszer lesz ilyen telóm
, akkor ilyet fogok rendelni. -
RVR400
veterán
Nah, a közös rendeléshez most kaptam választ, hogy hol van már a TN, mert már hétfő van:
"the goods is preparing and testing , we will update you tracking number a little later."
-
kmarci25
veterán
Mindenkinek köszönöm
az infót, megnyugodtam... -
DittyCat
tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Most már ha eddig kibírtam, esküszöm, akkor is kibírom, ha csak pénteken jön
!
(Egyébként szoktam mást is rendelni Kínából, de DHL-lel még soha.)Én is Telenoros vagyok, kicsit most beparáztam, hogy nekem is gond lesz vele, de hátha nem! Közben rendeltem hozzá szilikontokot is, majd arról is írok, hogy milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)!

. A röntgengép se. Lehet, elmentek egy kávéra, amikor a te csomagod volt soron.

Meg egyébként is, nem tetszik a fehér... First world problem.
Mondjuk ő bele is tette a telefont, de én nem mentem volna emberek közé.