- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3toraph
senior tag
Lehet igazad van. Viszont én a saját tapasztalataimat írtam le. Van nem 1-2 gép, aminél hagyhatod ott reggelig, vagy használhatod napokig, még sem lesz jó önmagától az update (ismerőseim közt is vannak akiknél nem javult meg). Te mást tapasztaltál, elhiszem amit írsz, de attól még nálam ugyanúgy fent állt a probléma, te is fogadd el hogy márpedig van ilyen. Viszont, most már tudom mivel lehet a rohadt sok várakozást, bosszúságot kikerülni, ezt szándékoztam megosztani másokkal akik hasonló cipőben járnak/jártak. Én pl. nagyon hálás lettem volna ha van egy leírás, ami valódi megoldás, mikor elsőnek szembesültem a problémával, de sokat keresgettem és mindenhol csak hasonló reakciókat kaptak az emberek amiket te is írtál, megoldást nem. Aztán később került bele a win7 topic összefoglalójába. De nézd meg, azóta is sokan jelzik a problémát, tehát folyamatos előjön sok embernél.
Nem belemagyarázni akarom, de gyanús a dolog. Olvastam hogy annó volt egy nagyon hasonló eset a wcault-al XP-nél (lehet nem pontosan írtam a nevét az exe-nek). + Gondoljunk abban bele, a microsoftnak van egy kitűzött dátuma miszerint, ha jól tudom, 1 milliárd gépen/eszközön kell akkora win10-nek lennie, és nem állnak valami jól, kb. 200 millió körül. Volt mostanában cikk róla. Az ő érdekük az hogy elérjék a céljukat. Nem hiszem hogy annyira meglepő lenne ha kiderülne, hogy szándákosan okozzák a win7-nél ezt a gondot, hogy a felhasználó megunja, és váltson fölfelé. No de ebbe nem menjünk jobban bele, mert biztosat egyikünk sem fog tudni mondani, én csak a véleményemet írom le.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest