- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigabyte alaplap topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
cuccos19 #82940 üzenetére
Szerintem nem annyira a hatótáv, mint inkább a jelerősség/stabilitás nőne a harmadik antennától. Megpróbálkozhatsz a WWAN antennák valamelyikének bekötésével, bár erről nem vagyok meggyőződve, hogy valóban hatásos lehet (nem tudom, van-e olyan eltérés a WLAN és a WWAN antennák között, ami korlátozhatná a WLAN-ként való használhatóságát), vagy akár egy harmadik, fehér wifi antenna betétele is segíthet, amit valamelyik meglévő wifiantenna mellett ugyanúgy elvezetsz a zsanér mellett a kijelzőburkolat alatt. Valahogy így festene akkor (csak az antennák és zsanérok viszonylatában).
Egyébként ez a teljes szett, de biztosan lehet laptopbontóból is szerezni megfelelő antennát.
hito: azt az 1000BGN-t szerintem jó lenne cserélni majd, az egyik legvacakabb opció, amit T410-be szereltek gyárilag.
CsikiRoli: pontosan, ugyanott tudsz "start charging" értéket is megadni.
hzsolee: 9,5 mm-es való bele, 12,5 mm-es nem fog beleférni (fizikailag nagyon picit nagyobb lesz, az ne tévesszen meg, hogy a DVD-íród mellett még maradt kis hézag).
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Dell Inspiron 15 5502 i5-1135G7 /8gb ddr4 3200mhz/ 256gb ssd/ 87%-os akku / töltő
- Dell Inspiron 5402 i5-1135G7 / 8gb ddr4 / 512gb nvme ssd / jó akku / Töltővel
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest