- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- Socket AM5-ös alaplapok négyesfogata futott be az MSI csapatából
- Hall-effektusból profitáló, 8 kHz-es billentyűzet az NZXT interpretálásában
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Platina besorolású tápcsaláddal bővült a be quiet! felhozatala
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Home server / házi szerver építése
- A 70 milliárd paraméteres DeepSeek R1 LLM-et is lokálisan futtatná az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz zsolti75 #124062 üzenetére
"Újabb gépeket is hozzál példának, mert én csak azt ismerem."
Újabb gépeknek szvsz annyiból nincs jelentősége, hogy az alkalmazott akku technológia többnyire ugyanaz. Persze, a cellák minősége szerintem is esett, de lényegében ugyanúgy működnek, legfeljebb ha nem figyelsz, még hamarabb romlik le.Sajnos újabban elég keveset használom akkuról a gépeim, így nem tudok többszáz ciklusos statisztikákat megosztani velük.
Az nem túlzottan hasznos, hogy a T14 G2-mben 12 ciklus után még 94% a Celxpert akku, amit ráadásul jó ideje nem is reseteltem...#124063 zsolti75 : Azért az "asztalinak" használt gépnél arra számíts, hogy a mérő majd az első mélyebb merítésnél fog észbe kapni, ha csökkent a kondíció... Amíg nincs mélyebb merítés, vidáman fog adott esetben a valósnál jobb kondíciót mutatni. Én is azért törekedtem általában akkor megosztani adatokat, miután ki volt mérve az adott akku egy reset által, mert különben elég bizonytalan, amit mutat.
Meglepően jó a kondija egyébként, amit visszajelez. Bár megjegyezném, hogy a 12.33V feszültség az épp a cellánkénti 4.1V, amiről én is beszéltem....
Kérdés, hogy direkt vigyáz-e rá az elektronika, vagy csak ennyi kisült a legutóbbi töltés óta.
Ráadásul ez már Li-Po, ami kicsit magasabb feszültségen üzemel, ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Úgy tűnik, hogy mégis elkészül a '83 című taktikai FPS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Assetto Corsa EVO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eladó Gaming Laptopom és Külső Monitorom Ingyen
- Dell Latitude 7410 2in1 FHD,14",TOUCH,i7-10610U,32GB DDR4,1TB NVMe SSD,WIN10
- Lenovo ThinkPad T460, I5-6300U, 8GB RAM, 512, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Lenovo ThinkPad T470, I5-6300U, 8GB RAM, 512, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- ASUS ROG Zephyrus G14
- HP RTL8723BE 1x1 Bluetooth + WiFi kártya 792204-001
- ÚJ Akciós HP 250 G10 Intel i5 13.Gen 10 mag 16GB DDR4 512GB M2 Notebookok garanciával!
- ACER SPIN 3 laptop bontott alkatrészei
- ASUS Zenbook Duo UX481FL - Dupla kijelzős laptop, FHD, i7, 16GB RAM, 512GB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest