- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
Sziasztok,
Kimentettem a cégtől pár darálóra ítélt cuccot (leginkább régi S7 PLC-k, Siemens PG 720C, etc,) de akadt egy T60 és egy T61 is, mindkettő elég szép állapotban.
Az egyetlen gondom, hogy ugye mindenféle jelszavak vannak mindenhol és ebből kizárólag a BitLocker jelszót tudom mindkettőhöz. Sose volt ilyen régi TP-m, bekapcsoláskor a BitLocker kér jelszó 1-et HDD ikonnal (ezt tudom), utána viszont bekéri a második jelszót amiről fogalmam sincs.
Utána olvastam neten és láttam pár megoldást (leginkább EEPROM trükközéseket) de nem igazán tudom mi fake, mi valós szóval ha valakinek van valami tuti tippje azt szívesen veszem. Jó lenne visszahozni őket az életbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest