Hirdetés
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Kompakt vízhűtés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eGPU tapasztalatok
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Uh de elszaladtak a dolgok pár nap alatt.
Elnézést MST-hez hülyeséget írtam.
MST-nek 2 módja van hub, amit írtál, daisy-chain. Én daisy-chain-t próbáltam nagyon sokszor működésre bírni igen sok eszközzel, de sose sikerült. Ebből gondoltam, hogy nem megy az MST, mert többnyire csak ezen a néven hivatkoztak rá... (csak nem olyan egyszerű ez se...)
Fun fact Apple nem támogatja az MST-t.
Nekünk, se a mechanikus USB-C, se a TB dokkolókkal nem volt különösebb problémánk, csak az FW-t kellett mindig frissen tartani minden eszközön(különben lehetett audió és USB probléma), bár ez igaz volt a régi dokkolóportra is.
Régiek közül, asszem 15-ből 3-nál sikerült elgörbíteni valamelyik pin-t, hogy ne működjön. + az T-s s modellek elég hektikus működése rajtuk a billegés miatt. USB-C-nél jóval nagyobb minta alapján 3-nél volt eddig alaplapcsere, mert szétbarmolták, de mivel 2db van ezért csak akkor cseréltetjük, ha mind a kettőt kivégezték. Kivéve ha mechanikus USB-C-vel van használva akkor kell mind a kettő.
Személy szerint és cégnél is ezt erőltettem, hogy csak TB4/univerzális dokkolókat veszünk, mert ezek üzembiztosak, mivel a TB3-asokkal se volt sose gond. Az áruk miatt nem rajong érte senki, és nehéz megértetni, hogy ezek működnek.
Ha valaki szenvedni akar mással szíve joga...Most azt tényleg nem sorolom fel, hogy melyik gyártó hányféle dokkoló portot használt, az utóbbi 10+ évben. Nyilván ha valaki nem elég örge, hogy találkozzon Dell C vagy D porttal és csak az E-t ismeri, annak hiába beszélnék...
Amúgy talán Lenovo-nál volt a legrosszabb olyan 10-15 féle különböző próbálkozással./OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kompakt vízhűtés
- Fotók, videók mobillal
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Ford topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
MST-nek 2 módja van hub, amit írtál, daisy-chain. Én daisy-chain-t próbáltam nagyon sokszor működésre bírni igen sok eszközzel, de sose sikerült. Ebből gondoltam, hogy nem megy az MST, mert többnyire csak ezen a néven hivatkoztak rá... (csak nem olyan egyszerű ez se...)