- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
Tikakukac #110737 üzenetére
nemtudom. én vagy hülye vagyok vagy optimista. utóbbit még sose mondták rám.
de alapvetően szerencsés vagyok. nem aggódok munkán megélhetésen. A csapatomért sem. szükség van ránk és akkora megoldásokat előre gondolkodást shitstormban helytállást nyújtottunk tavaly hogy a renoménk az egekben van a békeidőkhöz képest.
nem van tőzsdén a cégem. nincs részvényes belepofázás. aki favágással akar kiadást minimalizálni.
volt bónusz és fizuemelés is év végén. úgy vélem ezek azért indikátorok.
kihívás lesz 21 is az tuti. stressz és megoldani és kitalálni és végtelen munkanapok és 12 14 órák és hétvége. de én spec iszonyatosan úgy nézek vissza 20ra hogy nyomot hagytam a megoldásaimmal és a csapatommal és büszke vagyok rá. covid nélkül nem lettek volna helyzetek amikre tudok reagálni.
szóval én valahol úgy vagyok vele hogy a kihívást nézem benne. iszonyuan sajnálom és együttérzek mindenkivel akinek az életére biztonságára kihat. én pedig szerencsés vagyok, hogy annál a cégnél vagyok amelyiknél és azt csinálom amit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- További aktív témák...
- Asus TUF Dash F15 FX516PM ,15.6" ,i7-11370H , GeForce RTX 3060,16GB ,512GB, 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5350 , Intel Ultra 5 135U, 32GB RAM ,256GB SSD, gyári garancia 2028.01.17-ig
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7845HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Flow X13 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 6900HS RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Dell Precision 7670 16" FHD+ Core i9 vPRO 12950HX 16 Mag Nvidia Quadro 64GB DDR5 2TB NVME SSD Gar
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest