- Milyen processzort vegyek?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok, pár napja vettem észre, hogy az X230-asom kábelen csak 100 mbps sebességet produkál. Bár a csatoló gigabitethernetnek hívja magát, a csatlakozás sebessége is csak 100 mbps. Az az igazság, hogy amióta egy éve Win10-re cseréltem a Win7-et, valószínűleg nem másoltam nagy fájlokat etherneten keresztül, így nem tűnt fel. Ezért most nem tudom eldönteni, hogy ez vajon valami Win10 specifikus hiba, vagy tönkre tud így menni az ethernet csatoló, hogy giga helyett csak fastethernetet tud?
Természetesen több drivert is próbáltam; 1.) engedtem a Windowst, hogy ő installáljon, 2.) illetve a Lenovo saját alkalmazását, ami telepíti a drivereket, 3.) valamint közvetlenül leszedtem egyet az Intel oldaláról is. Mindegyikkel 100 mbps.
Gondoltam arra, hogyha elromlott, akkor veszek bele valami külső kártyát, de aztán láttam amit TIM82 linkelt, azt az AX-es wifi kártyát, nem tudom X230-asba is bele lehetne szerelni? Akkor talán már érdemesebb lenne azt venni, amúgy is AX-es routerem van (Asus AX92U).
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen processzort vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Dualsense Edge PS5 kontroller
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest