- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
QuarK
senior tag
T14s AMD gépen gondolkozom.
Most van egy T480s (i5-8250U, újrapasztázva, undervoltolva, pöpec), és egy PC (i7-8700). Gyakorlatilag egy 4750U-val lenne egy olyan laptopom, ami hozza a PC teljesítményét (majdnem).
A jó kérdés, hogy ezt hogy fogom beszerezni. Amennyire értem:
- Itthon még nincsen T14s AMD, csak Intelt találok. Feltételezem, még akár 1-2 hónap is, mire felbukkannak...
- Ha lesz is, akkor se CTO, szóval ha 32GB RAM-ot akarok, akkor kapom majd a gagyi 1TB SSD-t hozzá. Azt se tudom, vajon a 400 nit-es low-power képernyősök lesznek, vagy a gagyibb sötétebbek.
- A 4750U ha jól láttam, meg olvastam (itt is), fehér holló, pl. német lenovo oldalon már csak 4650U konfigurálható.Szóval szerintetek hogy fog ez menni? Lessem a német / angol (valaki haza tudja hozni nekem) / osztrák / ??? webshopokat, ahol lehet CTO gépet konfolni, hogy legyen ismét 4750U, és legyen EU-s billentyűzete? Várjak pár hetet-hónapot a fix konfigra?
Ja láttam, hogy az USANotebook-nak van ilyen CTO-s árajánlatkérős oldala, de 1 hét után se tudtak visszaszólni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop töltők, Dell, HP, Asus, Acer, Lenovo, gyári és utángyártot
- Laptop kijelzők, Hibátlan és értékcsökkent kijelzők
- Laptop alkatészek Acer, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, MSI, Lenovo, Samsung, Toshiba
- Eladó Gigabyte G5 KC gamer laptop (Rtx 3060)
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" FHD IPS / Ryzen 5 7530 / 16Gb DDR4 / 512Gb NVME / Type-C / Windows11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest