Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apuc
őstag
Mi ehhez képest kispályások vagyunk

Nekünk pszihés épségünk megörzése érdekében 3 éve nincs TV, meg kellett a hely a beépített szekrényben a ruháknak- így eladtam a 100Herzes Panasonic dögöt.
Így maradt a kis lakásunkba egyetlen média, a desktop Pc egy 17 colos monitorral, hangszórókkal.Ez lett a mese és filmnézős gép+ rádió, etc.
Itt az ok először a gyerekek szellemi épségének lehetőség szerinti védelme és reklámmentesítése.
Ezt eladva jöttek a notik, előbb egy, majd kettő meg az én dolgozósom..
Azóta van a két Lenovo noti, az egyik a napi teendős, fórumozós és dolgozós is a nejemnek, a másik a hangfalra és billentyűzet+printerre kötött fő gép.
Erre fut be a gyors net is, így ez a filmezős is (Lenovo G550L)
Van egy "régi" 50-es router, de bőven elég a mászkálós Lenovónak (U550)
Van egy 250gigás 2.5 colos háttértár, így mindkét gépről minden - még egymás is-elérhető- ez nekem viszonylag új és élvezem
A 8 éves "kisfiam" úgy WOW-ozik a sógorommal és az ő fiával "falkában" hogy közben MSN-en beszélgetnek..Neki ez alap.
A nejemnek az volt a "csoda" tegnap hogy "jé, tudok a mászkálóssal is nyomtatni "csak úgy" nem kell rákötni?Ezt a sógorom mutatta meg hogy kell beállítani, én ősamatör vagyok hozzá..

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest