Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az etikus reklámokat egyre több blokkoló nem blokkolja, és ez szerintem így jó , ha nem villog satöbbi csak 1 kép, akkor véleményem szerint elfér. A könyvjelzőket nekem se kezelte megfelelően, de ez van, ha jól tudom ez még eléggé új projekt, de jó kis böngésző lehet ebből. Remélem idővel lesz magyarul, (bár nem kell lángésznek lenni a beállításhoz
én se nagyon tudok angolul de teljesen belőttem ) Ami nagyon zavart hogy az angol helyesírás nézőt nem tudtam kikapcsolni, és minden magyar szavamat aláhúzta, ez egy idő után idegelő szerintem .
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- GTA V
- Bestbuy játékok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Objektívek topikja
- Google Pixel topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
én se nagyon tudok angolul de teljesen belőttem ) Ami nagyon zavart hogy az angol helyesírás nézőt nem tudtam kikapcsolni, és minden magyar szavamat aláhúzta, ez egy idő után idegelő szerintem .