Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Házimozi haladó szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- Projektor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az etikus reklámokat egyre több blokkoló nem blokkolja, és ez szerintem így jó , ha nem villog satöbbi csak 1 kép, akkor véleményem szerint elfér. A könyvjelzőket nekem se kezelte megfelelően, de ez van, ha jól tudom ez még eléggé új projekt, de jó kis böngésző lehet ebből. Remélem idővel lesz magyarul, (bár nem kell lángésznek lenni a beállításhoz
én se nagyon tudok angolul de teljesen belőttem ) Ami nagyon zavart hogy az angol helyesírás nézőt nem tudtam kikapcsolni, és minden magyar szavamat aláhúzta, ez egy idő után idegelő szerintem .
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Witcher topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Proxmox VE
- Assetto Corsa EVO
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP omen 17-w131ng bontva
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én se nagyon tudok angolul de teljesen belőttem ) Ami nagyon zavart hogy az angol helyesírás nézőt nem tudtam kikapcsolni, és minden magyar szavamat aláhúzta, ez egy idő után idegelő szerintem .