Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az etikus reklámokat egyre több blokkoló nem blokkolja, és ez szerintem így jó , ha nem villog satöbbi csak 1 kép, akkor véleményem szerint elfér. A könyvjelzőket nekem se kezelte megfelelően, de ez van, ha jól tudom ez még eléggé új projekt, de jó kis böngésző lehet ebből. Remélem idővel lesz magyarul, (bár nem kell lángésznek lenni a beállításhoz
én se nagyon tudok angolul de teljesen belőttem ) Ami nagyon zavart hogy az angol helyesírás nézőt nem tudtam kikapcsolni, és minden magyar szavamat aláhúzta, ez egy idő után idegelő szerintem .
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen autót vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Bluetooth hangszórók
- Könyvajánló
- Házimozi belépő szinten
- Peugeot, Citroën topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én se nagyon tudok angolul de teljesen belőttem ) Ami nagyon zavart hogy az angol helyesírás nézőt nem tudtam kikapcsolni, és minden magyar szavamat aláhúzta, ez egy idő után idegelő szerintem .