Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemos
tag
Nem-nem , mi se tudunk fiókot csinálni, vagyis csak helyit enged. (Windows 10)
Fórumán írják hogy a chrome 70-es motorjára átkellett állniuk és egy csomó mindent megcsináltak már, de még a szinkront sajna nem. Korábban volt egy időszak amikor megcsinálták maguknak és volt is szinkron de egységesíteni akarják ezt a részét a chrome-val ami szerintem tök jó mert így személy szerint nekem egy böngésző lenne céges+ magánra + ezeket androidon is lehet nyomni. Jelenleg Operával tolom a magánt ami nagyon fasza! De szívesen kipróbálnám a Brave-et mert jók a tapasztalatok/featurek, amit fentebb is jeleztek.
Remélem hamar megoldják a szinkron problémát mert engem már csak az választ el hogy használjam

-
Daemos
tag
válasz
Dr.FantastiK
üzenetére
Nagy nehezen de megtaláltam én is a fórumát. (anyni átirányítást nyomtak a topikok közt, hihetettlen....)
Írják hogy a motorfrissítés miatt nekik is frissíteni kellett de még nem 100 a szinkronizáció. Várom nagyon mert a multi profil tök jól jönne melóba a magán+ melós profil beállítással!

(Tudom chrome szinte uygan ezt tudja, viszont ebbe nagyon tetszik a beépített blokkoló funkciói minden téren)UI: Viszont nem tudom hogy mikorra csinálják meg a szinkront... azt tudja valaki ?
-
Daemos
tag
Hali,
Le szedtem én is kipróbálni, eddig nagyon tetszik a blokkoló képessége de a szinkronizációs funkciója valahogy nem akar működni

Valaki próbálta már vagy tapasztal ilyet vele ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest