Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TamasM
csendes tag
Elkeszult a donor haz hatuljanak a beultetese a CDbe.
Bar a gep meg nem erkezett meg, ugyhogy addig nem is folytatom.Eloszor csak a hatlapot akartam bele tenni, de aztan az alja is bele kerult, mert igy rogton meg is maradtak az alaplap tartok.
En nem tudom mibol volt a Fuji haz, de 2 fem csiszolokorong kopott el vagas kozben!!!
Amugy egy kozepmechanikas Onkyo CDre esett a valasztas a hossza miatt es mert bar allitva nem, de fektetve el fog ferni a videokartya es ha minden igaz a slim CDt se fogja zavarni..
A gombok meg hatra vannak, bar trukkosek, mert tobb gomb van 1 vezeteken, csak mas ellenallassal kapcsolodva, de majd elvagyom a nyakon a vezetot es atkotom kulon.
Ime a hatulja, az eleje nem erdekes meg, az egy sima CD..
http://kepfeltoltes.hu/view/120118/Onkyo_CD_hatulja_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
-
törölt tag
koszi.
remelem nem flexelt v valami, mert nem valaszol a pu-re
a csigaprojekt ott tart h kis tulzassal minden meg van tervezve, elso lepesnek a sun gyari tapjanak a belsejet csereljuk ki egy 250W-os shuttle xpc tapra, hogy ezt se kelljen faragni. gyakorlatilag azt szeretnenk, ha a hazon kivulrol csak az optika betoltonyilasa lenne a valtozas, belul meg az eredetileg jol megtervezett felso resz (tap+drivebay) maradna majdnem valtozatlan. -
törölt tag
nincs. lassan meglesz a kijelzo is, muszaj lesz nekiallni. hetvegen beteszem a tavtartokat h becsavarozhato legyen az 'alaplap' es megtervezem az optika es a tap felfogatasat. szinte biztos h hajtogatott aluminium lesz, az passzol az eredeti reszekhez (bar szep fenyesnek kene lennie). gusztusosat akarok, hogy ha kinyitjuk a hazat jo legyen belenezni. es gondolkodom zsanerokon is h uzemszeruen felhajthato legyen, bar nem tudok olyanrol amit egyelore szivesen beletennek (nem sima szekrenyajto-zsaner kene hanem valami pofas darab, ami raadasul nem foglal nagy helyet a tap miatt). mindegy, az kimaradhat. igazibol ertelme ugyis csak ugy lenne, ha hidraulika nyitna
-
törölt tag
koszi.
egyedul a legfontosabb: 'mire lesz jo?' nincs kitalalva. ha a most tervezett alaplapot kapja, akkor nem lesz jo fullhd-s mozira es jatekra sem. (tehat fileszerver - 1T WD green, dual gigabit ethernet; munkaallomas - c2d, 2/4G memo; lanserver; zenedoboz - hangkartya meg titkos terv)
ha pedig veszek egy izmosabb mini-itx-et, akkor a fullhd-val bovul a lista, de jatekra ugy sem lesz jo, mert full magasagu kartyahoz nagyon szet kene vagdosni az aljat, low-profilban pedig nagyon kell keresnide a tap elhelyezesen ahhoz is kell valtoztatni.
a tap maga adott, abban 'csak' a szellozest kell moddolni. -
törölt tag
hat... igazibol kivulrol szeretnek minel kevesebb modositast (jo esetben csak egy 4x20-as lcd fogja rontani az osszkepet), a belseje viszont kisebb kaosz lesz.
nagyon gondolkodom rajta h inkabb egy mini-itx lapot teszek bele, csak az olyan leragott csont. meg hat ugye sose valaszd a konnyebb utat -
george11
addikt
Össze fog ráncosodni az egykomponensű, és elég hamar lepattog, ha kicsit megcsavarodik az oldallap. Semmiképp nem fújnám le vele.
Ha idegenkedsz a szintertől, akkor festővel kellene lefújatni rendes kétkomponensű lakkal, és lágyítóval. Így valamennyire rugalmas marad a bevonat. -
george11
addikt
Alu, vagy rozsdamentes az oldallap?
Bár igazából nem számít, mert, ha csupasz fém marad(akár így, akár polírozva), akkor csak a szinterlakk áll meg rajta normálisan. Az oldószeres lakkokat el lehet felejteni, mert le fog jönni róla a legkisebb külső behatásra.
Felniknél bevált a szinterlakk, így gondolom egy házon is bírnia kéne
(Ez egy 180-200 fokon ráégetett porlakk, ami elég masszív bevonatot ad, és 1-2 hónap után már a kromofág sem nagyon hozza le)
De nem csak lakk variációban van ilyen, hanem a teljes RAL színskála elérhető a legtöbb helyen.
Érdemesebb ezzel bevonni a házakat, mert olcsóbb, és tartósabb, ellenállóbb bevonat, mint a festék. -
fkenny
senior tag
Részvétem. Nálunk 4 éve volt az szilveszterkor hogy (sarkon lakunk) és kanyarja 1 állat szarul ment és kivitte a villanyoszlopot. Az be az udvarra (kivitte az új kerítést) . A végén röhögve kiszélt és valami ilyesmit mondott:jeee sikerült ! Apámnak sem kellet többb, kidekorálta a képét majd másnap hozta a kártérítést. De mivel nem volt áramunk így az összes kaja meg minden megromlott 2 nap alatt....
Ha valami jogi segítség kell szólj van 3-4 rendő barátom
Remélem jobb lesz a karácsonyod. -
Pista0001
addikt
Lögyenek is mert irgum-burgum lesz.
Ejj de belekezdenék én is az új projektbe, de pénz helyett csak új ötlet jött, így már két gépre nincs pénzem
. Ja, és mekkora legyen (majd) a lyuk?
Meg lassan a kis gombokat is megtervezhetnéd. Jól emlékszek, azt mondtad hogy 4 kell majd?
-
Pista0001
addikt
Nem is vörös volt hanem rózsaszín!
Azt még mindig nem mondtad hogy a hangerőtekerőre mekkora lyukat fúrjak. Egyszerűbb lenne esztergán megcsinálni, akkor tuti központos lesz.
Ott áll félkészen a holmi. Mondjuk nem tudom mikor tudom befejezni mert megint szarakodik az eszterga.
Azt a lapot használtan vetted? Gari nincs rá?
-
Pista0001
addikt
Aha. Sárgaréz vagy alumínium kell? Add meg a méreteket és szerintem holnap meg is tudom csinálni. A Lehel úttól nem messze dolgozok, úgyhogy munkaidő után oda is tudom adni. Már ha lesz időm megcsinálni. Meg nem bénázom el
... félek hogy reset gombnak sikerül
. Ja, és ezerötszáz!
-
fkenny
senior tag
Köszi.
(akkor te sem szereted a flexet. Nem nekünk való
)
Eléggé mélyen bele ment a húsba meg is állt benne meg sajnos mire az alsó épületből felmásztam telóért hogy szóljak ősöknek meg a mentőnek. Mire ideértek úszott a szőnyeg a vérben. Azt mondták a mentősök hogy még 5-6 perc és én elvérzem... Elvileg voltam műtőbe vagy 1 órát de azt nem tom. Most nem járhatok..
holnaptól mankó de olyan hogy vagyok 161 centi és kaptam felnőtt mankót... sztem csak wc-re fogok kimenni.kaptam vért meg még lesz valami hejreállító műtét mert pont a beteg lábam kapta el.... Szép kis év vége...:S De 1 valami jó is van az egészben . Anyuméktól kapok dremel-t .
(Remélem érthetően írtam le .Fájdalom csillapítók kellemes hatása alatt vagyok)
-
Pista0001
addikt
Ha már ilyen elintézős kedvedben vagy beneveznék egy Mercedes CLK 63 AMG Black Series-re
. Tudom, 1500!
-
Pista0001
addikt
Az enyémben már annyira nincs, de még pont elegendő. Ha mégsem akkor hazaviszem melóból amit itt használunk
Itt már átálltunk a 230 V-os változatra. 20.000-et pörög és érzésre kicsit mintha erősebb lenne. Pedig "papíron" az is 100 W-os.Ha összejön az a mini hifis dolog az tényleg állat lesz
-
Pista0001
addikt
Na erre már tényleg nagyon kiváncsi vagyok!!
.
Köszi a tippet de már sikerült gazdaságosan megoldanom. Melóból leselejtezett darabokból összeraktam magamnak egy működőt
"Típus: FBS 12/E
Jellemző:
Finom fúráshoz, maráshoz, csiszoláshoz, polírozáshoz, keféléshez, rozsdátlanítához, gravvírozáshoz, domborzati véséshez és vágáshoz. Fúrótokmánnyal ( befogási terület: 0,5 - 3,2 mm ) Golyóscsapágyazású precíziós tengely köszörült acélból, mely szerszámcserénél gombnyomással rögzíthető. Kiesztergált tengelyvég : MICROMOT -acél szorítópatronok használhatók. A motor hatásos hűtése ventillációal. Nagyértékű 5 pólusú speciális motor. Üvegszál erősítésű polyamid ház. Műszaki adatok : 12 - 18 Volt. Áramfelvétel: max. 100 Watt. Elektronikus fordulatszám szabályzás 3.000 15.000 fordulat / perc. Teljes hossz: 185 mm. Súly kb. 450 gramm. Az üzemeltetéshez MICROMOT hálózati készüléket javaslunk 2,0 A teljesítménytől"A 15.000-től már egy kicsit messze van, de legalább működik. Az előző ház java részét is melóban csináltam, a következőt is ott fogom, a többihez meg ez bőven elég.
-
Pista0001
addikt
Kartondobozból vágsz alapterületnek megfelelő darabokat, összeragasztasz Technokollal annyit hogy kijöjjön a vastagság és már mérhetsz is
. Nagyon kíváncsi vagyok hogy mit hozol ki abból a házból
KillHates: Az a botrány tényleg nagyon siralmas volt. Nem tudom hogy kinek szúrta a szemét, de az illető menjen a ...
-
Pista0001
addikt
-
Pista0001
addikt
Egy kicsit én is így vagyok vele. Már motoszkál a fejemben egy új ötlet, bár valószínüleg nehezebb lesz mint az előző HTPC. Eredetileg asztali gépnek is egyedit terveztem, de az egyelőre tuti nem lesz. A Cooler Master Elite 341-est néztem ki, szigorúan modding mentesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Autós topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen egeret válasszak?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Kuponkunyeráló
- BestBuy ruhás topik
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- További aktív témák...
- Noctua NF-A9x14 HS-PWM venti
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Chieftec SMART SERIES GPS-500A8
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest