Új hozzászólás Aktív témák
-
nagynorbi
aktív tag
válasz
urbanjozsi #1524 üzenetére
Igen, normál méretű ODD-nél valóban egyszerűbb lenne, de a slim-nél magán a tálcán van az a kis rugalmas réz lemezke, amit ha megnyom a műanyag gomb, akkor érintkezik a mögötte levővel. De köszönöm a jótanácsot, és tanulmányozni fogom az albumodat is.
Üdv.:
-
GabN73
addikt
válasz
urbanjozsi #1494 üzenetére
van olcsóbban zotac lap amibe megy i5
Nekem az lesz a kiszemelt áldozat
-
törölt tag
válasz
urbanjozsi #1502 üzenetére
Sajnos megfő benne a vinyó
így hogy még a táp se viszi ki a házból a levegőt, csak az alaplap kis 5cm-es ventije pörgeti benn a levegőt, szép lassan melegszik az egész...
Szóval nem úszom meg, hogy tegyek egy 12 cm-es ventit az alaplap fölé, hogy legyen valami légáramlás.
Pedig eléggé lerontja majd a látványt... Bár remélem a helyén már nem fog úgysem látszani csak az előlap nagyjából -
eszgé100
őstag
válasz
urbanjozsi #1494 üzenetére
mennyibe került a kis aranyos? ha meg szabad kérdeznem?
-
eszgé100
őstag
válasz
urbanjozsi #1492 üzenetére
nekem is valami ilyesmi jutott eszembe, esetleg egy kör alakú plexivel helyettesíteném, és bele valami "hangulatvilágítást".
igazából olyan elképzelésem lenne a plexire, hogy nagyobb lenne, mint az oldalán levő lyuk és olyan kis magasítókkal felszerelném, mint amilyen az alaplapé (sajnos nem tudom mik a nevük), így kapna levegőt is a gép, plusz még az elejébe valami ventit.
szerencsére a gombok adottak, a tekerőgombot is be lehet nyomni, és még van benne egy lcd is, arra is biztos ki lehet íratni valamit.
az odd-t viszont száműzöm, amúgy sem nagyon használom, max telepítés erejéig.
nár csak azt kellene kitalálnom, hogy milyen konfigot rakjak bele, ami lehetőleg elbír minden tartalommal, ha már htpc-t építek -
eszgé100
őstag
válasz
urbanjozsi #1490 üzenetére
sajnos fa doboz, és a mélynyomó kerete is úgy van beleragasztva.
sajnos szerintem mindenképp szükség lesz erőszakra, remélem nem lesz semmi baja kívülről -
imanoob
csendes tag
válasz
urbanjozsi #1478 üzenetére
A JVS-t látatlanba megvettem volna de túl licitáltak 1.25Eu-val
Holnap egy ilyet próbálok be
Sony
Ebben a 7TB-ot képzelném el ,egy működni képes LCD-vel ami irja a torrent adataités ehhez egy CD-lejátszó jól nézne ki amiben az agya lenne.[CD]
Csak egy Sony 5.1 -es házimozi erősítő[Erösítö] és méretes hangfalak -
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #1429 üzenetére
Kíváncsian várjuk, legalábbis én biztos az új és remek ötleteket!
-
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #1426 üzenetére
Nagyon ügyes, mint mindig!
A "deluxe"-os pack lesz benne? -
Pista0001
addikt
válasz
urbanjozsi #1426 üzenetére
Ha te egyszer neki állsz valaminek...
Nagyon jól haladsz! Azt ugye tudod hogy ha alut szépre akarsz festeni akkor alu alapozó ajánlott? Csak az vele a bibi hogy egy kicsit drága. A sima 400 ml-es spray-t 3200 forintért vettem
. Talán nem túl nagy veszteség hogy ha kész van szétfúrod az egészet és a darabokat eloxáltatod. Szerintem szebb mint a festés és tuti hogy nem jön le róla. Lehet kapni fekete (meg sok egyéb más színű) szegecset is, és azzal szépen össze lehet újra rakni.
A következő projekt nekem is (újra) egy alu ház lesz. Az előzővel ellentétben ennek váza lesz és szerelhető oldallapjai mert máshogy nem lehetne hozzáférni a belsejéhez. Eredetileg rézből akartam csinálni de sajnos arra most nincs lehetőség úgyhogy marad az alu. Úgy terveztem hogy a vázat hegesztem majd (újra), mert akkor egyben lehet eloxáltatni. Nekem a váz 15*15*2-es szögalu lesz, a burkolat 2,5-es vagy 3-as alu lemez. Utóbbinak szeretnék valami ridegebb ötvözetet szerezni mert az Al 99,5-el abszolút nem voltam megelégedve és az AlMg3 se ridegebb ha jól tudom. Két szintes konstrukció lesz, alul táp, slim ODD, 3,5-es HDD, felül az alaplap meg amit abba kell szerelni. A felső felének a hátlap egy részét leszámítva plexi burkolata lesz hogy a lényeg látszódjon
. Ki fogok még alakítani a felső részen egy 2,5-es HDD helyet SSD-nek, remélem hamarosan sikerül szerezni belevalót is.
-
devisionhun
csendes tag
válasz
urbanjozsi #1299 üzenetére
urbanjozsi:
Ilyen hajtogatos temaban hogy ernel ra?
Sajnos egy 5-10 centi hianyzik melysegben a radiotuner hazabol, hogy faszan beferjen minden. Illetve akkor mar ennek, annak a helyet is ki lehetne alakitani...Merre vagy te helyileg? Igazabol csak ezert nem akarok venni egy Dremelt (vagy hogy hivjak) sokkal inkabb kell majd egy fasza flex. =DD
Ha olyan, akkor priviben, vagy telefon =D es nem leszek halatlan... =P
-
george11
addikt
válasz
urbanjozsi #1299 üzenetére
Ha nem rozsdamentes, akkor ugyan úgy korrodálna, mintha nem lenne polírozva. Mindenképp kell rá bevonat.
-
válasz
urbanjozsi #1253 üzenetére
Remélem ma jön a postás! Bár még fater a lapos vasakat sem postázta
Valaki nem akarje el enni a vga ját? komolyan -
fkenny
senior tag
válasz
urbanjozsi #1253 üzenetére
Köszi
FID: Más suliba is vok és 3 eggyes dogát írtam ...Köszi az 1-es hsz-t
-
válasz
urbanjozsi #1212 üzenetére
flexnél már csak az jobb mikor megvettem életem első plexis házát és haver eldöntötte h neki is lesz! Szépen meg is csinálta! (véső kalapács) A tengerben nincsen annyi hullám mint azon az oldal lapon volt
-
fkenny
senior tag
válasz
urbanjozsi #1210 üzenetére
Gondolom hogy részben nekem szólt a dolog
. Azt mondta apum hogy valami gyűrűt ratam fordítva és mikor rányomta arra a vas?lemezre akkor repült és mivel bábbal tartottam az a lapot amit vágtam így abba ment bele. Ami fura volt hogy nem fájt csak nem tartott meg.
Amúgy ha valami lemez hajlítgatásos munkám lenne szerintem rád ruháznám. Mivel 1 Megyében lakunk nem lesz nehéz megoldani.(szerintem. Amiket kérni fogok természetesen nem ingyen fogom kérni.
Én is bejelentem mint Fid kolega. )
A flex meg köztem van már 3lépés távolság . -
válasz
urbanjozsi #1199 üzenetére
Alakul! És ekkora házban a lehetőségek határtalanok!
-
válasz
urbanjozsi #1193 üzenetére
okés még ki gondolom a pontos méreteket ehez elörébb kell jussak a házzal u h nem most lesz.
A másik h nem gondoltam volna h egy kitakarás ilyen idegesítő lehet!!!! -
válasz
urbanjozsi #1190 üzenetére
lehet lenne egy kisebb lemez hajlítási munkám veled ha benne vagy mert 5*an hajlítasz nekem meg semmi eszközöm
-
válasz
urbanjozsi #1190 üzenetére
Te ki vagy? (én is) Valami új projekt?
-
válasz
urbanjozsi #1138 üzenetére
Én nekem a fekete és a króm nagyon bejön! De még titkos!
Nem akarom keverni a feketét valami sötét színnel (nem tudom milyen eljárás milyen színnel jár) pl eloxálás.
Tudsz képet mutatni h te mire gondolsz? -
válasz
urbanjozsi #1122 üzenetére
Egyet értek!
-
válasz
urbanjozsi #990 üzenetére
Jó volt majd felrakom a képeket! Meg egy kis poénkodást is!
Szerk: Itt a video:[link]
-
gabx76
senior tag
válasz
urbanjozsi #984 üzenetére
Köszi. Azért ráfújtam az egészre egy lakkréteget. Most szárad.
-
Pista0001
addikt
válasz
urbanjozsi #936 üzenetére
Valahogy reflexből használom a képfeltöltést, de ígérem átszoktatom magam a kep.tar.hu-ra
-
Pista0001
addikt
válasz
urbanjozsi #929 üzenetére
Köszi!! Sokat gondolkodtam hogy majdnem síkban vagy így kiemelve legyen, végül a retróhatás miatt választottam ezt a megoldást.
fkenny: Köszi, megyek is!
-
válasz
urbanjozsi #908 üzenetére
Én nagyon szerettem volna ha jöttél volna az mth-ra! Egy rotel meg egy fotel halálos kombinácio lett volna
-
devisionhun
csendes tag
válasz
urbanjozsi #908 üzenetére
Én az IDE kábelt simán fogtam és 3centisre vágtam =D
-
válasz
urbanjozsi #905 üzenetére
Szép lett! Most vettem csak észre az s-ata kábel megoldást, komoly!
-
válasz
urbanjozsi #905 üzenetére
Ha egyszer valami megfertőz
Te sem bírsz le állni mi?
-
Pista0001
addikt
válasz
urbanjozsi #890 üzenetére
Ezen sehogy mert nincs benne CD
. Így vettem, ez a gyári takarója. Cimborámnak is van egy (majdnem) ugyan ilyene, neki van CD-je de már nem szeret lemezt olvasni. Amúgy belsőleg is van tuning. Az eredeti 400-as P2 helyett egy 450-es P3 "dübörög" benne és a ventije GlacialTech Silent Blade-re van cserélve. Meg korábban volt benne alul piros ledsor is, szerintem azt is visszateszem bele majd.
CD tálca ügyileg a HTPC-nek van optikai meghajtója de gomb nincs rajta. Szoftveresen nyitható, annyi elég.
FID: Hány képkockából áll? Mennyi idő volt a "felvétel"
Szerk..: FID! Én is rajta vagyok a listán (#37), szóval kint találkozunk.
-
válasz
urbanjozsi #892 üzenetére
Akkoriban ráértem
-
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #654 üzenetére
Így már érthető nálad a jelenség.
Valami komolyabb megoldásra, gondoltam.(#655) Pista0001
Igen én is emiatt gondoltam, hogy inkább rákérdezek, mielőtt teljesen elcseszem az előlapot. Még nem tudom mi lesz a vége, de ez sem rossz ötlet amit írsz.
Végül is csak az előlap két szélén található beugrást kellene eltüntetnem első körben, mert csak az lógna ki az összhatásból. Gondoltam valami fa berakásra is, hogy olyan "retros" legyen.
pl.: dió vagy rózsafa
Viszont a gomokat, poti tekerőket sem ártana egységesítenem.
Mondjuk erre van a Pioneer donor deckem csak ahhoz meg nem passzol a fa betét.Szerk:
Még várok a teljes átalakítással, mert ha minden igaz akkor a Technics gyári ledes kivezérlés kijelzőjét is életre kelti a mester ember, FID örömére. -
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #652 üzenetére
Hát nem is tudom. Igazából nem csak rést kellene kitöltsek, hanem szinte az előlap 95% -ra kellene egy új kb. 4mm réteget felvinnem.
Csak egy ötlet volt, lehet, hogy más módszerrel fogom elkészíteni, egyenlőre csak kérdezősködöm.Venti szabályzásra visszatérve.
Én egy 30-35 év elektro téren szerzett szakmai gyakorlattal rendelkező ember kezébe adtam a potit, hogy ahhoz készítsen kapcsolást.
Remélem jobb lesz, mint amit említettél, ő azt mondta símán megoldható.
Csak jó lesz, ha nem akkor marad dísznek. -
válasz
urbanjozsi #646 üzenetére
remélem jókat választottam.
-
Pista0001
addikt
válasz
urbanjozsi #620 üzenetére
Hát, az a helyzet hogy elég szarul
Össze lett hegesztve a ház, de sajnos elég sok hibát vétettem közben. Nem lett túl szép és az ODD hely is szűk lett egy kicsit. A hátlapon az alaplap hátlapjának a hely 3 mm-el lejjebb van a kelleténél (az alaplemez anyagvastagságát nem számoltam bele
) és az ODD kivágása is necces egy kicsit. A HDD egy kissé alacsonyra került, emiatt tuti kissé szélzajos lenne (alatta lennének a 120-as ventik). Amúgy le van festve és lakkozva, de valami elég pocsék lakkot sikerült szereznem és talán még mindig ragad egy kicsit. Eléggé elkeseredtem amikor szembesültem ezekkel a dolgokkal így egyelőre C vágányon van a dolog. Nagyon olcsón sikerült szereznem egy mATX slim házat, most abban van a konfig amit HTPC-nek szántam, majd még meglátom mi lesz a sorsa.
FID: Hát, az tűnt logikusnak...
-
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #620 üzenetére
Lol.
Kis kiváncsi.Amúgy engem is érdekel.
Asszem a homokfúvásnál tartottunk.
-
válasz
urbanjozsi #615 üzenetére
hihi csak ugye egy hónapig nem volt netem mikor meg lett tök el felejtettem!
Valaki nem jön Mod-tech Hall 2009re? Zsöme és rajtam kivűl a gépével? -
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #595 üzenetére
Nem bíztos, csak tippeltem.
Ezen van ilyen kijelző ami középen áll vagy ezen.
-
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #588 üzenetére
Az szerintem signal meter (mint amilyen neked is van) és nem Vu.
-
válasz
urbanjozsi #569 üzenetére
Még nem jött meg! Csináltál valamit velük? Azóta?
-
válasz
urbanjozsi #529 üzenetére
Na letöltötted mert én is kiváncsi vagyok h mükszik e!
-
válasz
urbanjozsi #529 üzenetére
lehet egérrel igen de billel is! bár nem tudom h feltudod e rakni vevő nélkül de innen le tudod szedni[link]
-
válasz
urbanjozsi #523 üzenetére
Kofi Én megint a fizut várom!
-
válasz
urbanjozsi #507 üzenetére
TESCO-Zsömle: Lehet jobb lett volna a titkárnő kifejezés!
urbanjozsi: Az vadász nem vagy sas fióka
Remélem ma megkapom az usb átalakítómatFrancé nem tud minden bizniszelő egésznap a gép előtt ülni és várni a privátokat
Azt tervezem h lomexnél veszek egy kapcsolót ilyen megnyomom és úgy marad beforrasztom az érintős power gomb mögé (remélem sikerül 2lábasat szerezni) És avval kapcsolom be a dvd-t.
-
válasz
urbanjozsi #492 üzenetére
van az 20is ha felpörög
De ki lehet kapcsolni és akkor nincsen vele gond.
-
válasz
urbanjozsi #485 üzenetére
Az usb cd-romoknak van külön tápja. A ventiknek meg a pumpáknak arra gondoltam h veszek 4 eres csőkábelt és a végére teszek apa és anya molexet és a gépből megy a dvd-be.
-
válasz
urbanjozsi #458 üzenetére
Tudom h nem erős nem is számít csak rá értem ha nagyon lekopik akkor lefújatom rendes emberrel! Ja egy vélemény: az alaplapi lemez élvédője kicsit "túlméretes" Vastag
A sparban az üvegvisszaváltónak a cserélhető üveg konténernek a széléről halásztam le mondván h az oda minek nekem meg jól jönFogalmam sincsen h hol lehet kapni!
És kéznél volt melóban -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
urbanjozsi #440 üzenetére
-
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #440 üzenetére
Szép lett !
Thomson ház gyári open/eject gombjának újrahasznosítása, sem kevésbé. -
válasz
urbanjozsi #441 üzenetére
Erősen elgondolkoztam hogy a válóperes ügyvédem foglalkozik e licenszel is.
Talán fél liter házi páleszért át képzi magát!
Pista0001 Jó lesz csak hama hama legyen kész és képek! -
válasz
urbanjozsi #422 üzenetére
Komoly még színben illik is hozzá!
Mostani kép?
Zsöme én meg tartanám! -
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #419 üzenetére
Azt hittem ,tisztán látszik: " Vu műszerem vezérlése " egyenlőre panel nélkül.
Mint írtam, soha nem csínáltam és nem is értek az elektronikához. Így megpróbáltam ,úgyanúgy elkészíteni a kapcsolást, mint ahogy a kapcsolási rajzon szokot lenni. (Ha elrontottam volna akkor könyen javítható, ebben a formában.)
Ha meg lesz a panel ,majd szebb lesz az összhatás ill. kisebb helyet foglal majd.(#420) FID Köszi. Igen mükődik, de egyenlőre csak az erősítő hangfal kimenetéről. Még egy alkatrészt kell betennem a kapcsolásba, ami felerősíti a jelet (LM 386) és akkor már a pc hankártya kimenetéről is jó lesz.
+ mégegyszer ue. megépíteni, mert ugye 2 darab műszerem van.
-
válasz
urbanjozsi #413 üzenetére
Na sikerült a műtét?
-
válasz
urbanjozsi #413 üzenetére
Már le van licenszelve
-
M@nH.
aktív tag
válasz
urbanjozsi #406 üzenetére
Én 10kohm-os ellenállást használtam, igaz nekem nem középen állt a mutatóm úgyhogy neked valószínűleg nagyobb ellenállás kellene, bár ha van potid akkor célszerűbb azt elé raknod.
Ezt HE-oldalán találtam, gondoltam hátha valakinek pont szüksége van rá:Feszültség dB értékek
+3dB 1,42v
0dB 1v
-3dB 0,7v
-6dB 0,5v
-10dB 0,316v
-20dB 1/10v -
válasz
urbanjozsi #406 üzenetére
Én se nagyon nézem h kinek mit írok!
És ha teszel rá egy potit? -
válasz
urbanjozsi #404 üzenetére
Hát elvileg nem kéne neki középen állni! Kicsit följebb olvasol és ott le van írva h mekkora ellenállás kell rá h rendesen működjön a vinyohoz!
-
válasz
urbanjozsi #400 üzenetére
Én amikor a vizet szereltem bele ejtettem egy fém gyűrűt a gépbe! Még jó h ki volt húzva!
Szép munka! Márcsak egy jó távirányító kell és kész is!
Javasolnám az én I-mon fajtámat mert akkor te is beletudod rakni az érzékelőt és hangosíthatsz halkíthatsz! -
válasz
urbanjozsi #396 üzenetére
Szép mint mindig!
Mivel fújtad le? Pl: Kompresszor vagy sima flakon? -
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #396 üzenetére
Látom már: Járóbeteg osztályra költözött az intenzívről . Szép lesz
Én meg 3 napja azon agyalok,hogyan rögzítsem egy 5.25-ös helyre a slim dvd írómat.
Már előkerült egy kislemez meghajtó is, így lettek rögzítő csavarjaim és nem kell lemennem az óráshoz kuncsorogni. -
válasz
urbanjozsi #390 üzenetére
Mondjuk te arra használod a htpc-t amire eredetileg ki találták én meg gammer htpc-t csináltam, Csak lenne már kész!
-
válasz
urbanjozsi #388 üzenetére
Hát ember nem vagy semmi! Nagyon király lett!!!
A másik: Vissza vonom a rács fikázást! Mert nagyon jól néz ki így! -
válasz
urbanjozsi #378 üzenetére
Istenem de rég láttam már ilyet! Grat!
Rács: A mi régen a fed lap volt az nem rácsozott? ÉS azt kivágni neki
Vagy valami régi hifi cucból kivágni aminek rácsos? -
válasz
urbanjozsi #374 üzenetére
Szép mint mindig! Bár nekem az a rács nem jön be.
Valami sűrűbb nem lett volna jobb? -
M@nH.
aktív tag
válasz
urbanjozsi #368 üzenetére
thy
Igen raktam elé egy 10 KOhm-os ellenállatot (poti nincs itthon), mert anélkül kivágná a mutatót max-ra. Így egy kicsit több mint a 3/4-éig megy ki a mutató max. A videón a led miatt csak a feléig ment a mutató. Viszont még a kondit nem próbáltam.
-
válasz
urbanjozsi #357 üzenetére
Látom a napi 2óra bőven elég!
Te is ugyan azt a táp elrendezést alkalmaztad mint én!
Ma pont bele néztem a táp ba, És elég kegyetlenűl szedi a port meg a szöszt 2x jobban mintha lefele lenne a ventije.
Más: Nem értem mért fikázzák a reseratort mert tegnaptól ma hajnalig lanoztunk több mint 1napja megy a gép és a proci max 40fok volt a magok pedíg 42-43.
Mondjuk más kérdés h mi lesz ha bekötöm a 2chip setet és a vga-t is a vizes körbe.
Meg ha ezt a nagy thermaltake cpu blokkot lecserélem eredeti zalmanra.
De letettem h szétvágom a fedlapot mert csúnya lenne.
Viszont találtam embert aki eladja nekem az összes gyári tartozékot
Csak kérdéses h a lefogató jó e 775re -
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #355 üzenetére
Azok jó elképzelések. Gondolom odd nem lesz benne ?
(azért kérdezem ,mert ha jól láttam a táp alatt még pont elférne egy notis verzíó,persze ugyanúgy a ház oldala felé nézzne,nyilna miint a notikba) -
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #353 üzenetére
Mint mindig!
Későbbiekben a tuner kimenete rá lesz kötve akár a mic bemenetre vagy valami kapcsolat lesz a pc-vel ?
-
tukko1
aktív tag
válasz
urbanjozsi #351 üzenetére
Én is porszóratni akarok majd! Segíthetnél nekem ebben, akár priveben is!
-
válasz
urbanjozsi #349 üzenetére
És ez mennyibe fáj?
-
válasz
urbanjozsi #347 üzenetére
Látom engem mindenki be előz!
Bár rám 1hónapja jött rám megint. Én is majd kábel harisnyázok és festek utána jönnek a vizes blokkok mindenre.
De ez nagyon szép lesz! -
válasz
urbanjozsi #335 üzenetére
Ez kegyetlen jó! Kijelzőről még nincsenek képek mert nincsen a hején
-
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #339 üzenetére
Köszönöm.
-
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #337 üzenetére
Nincsmit. Jó lenne ha én is így tudnék, kedvemre valót hajtogatni.
Ok. köszi, de pontossan melyiket is vagy mindegy , jó lesz a legolcsobb is ?
(mert kb. 25 négyzet cm-re való kell) -
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #335 üzenetére
Aztaaa.
Nagyon szép ,már most .
Más:
Én meg vettem egy ilyen házat ,csak az előlapi kivezetések végett 1,5k-ért. (kártyaolvasós panel nélkül)
Egy baja van,hogy az előző tulaj plexi oldallaposnak képzelte el, belevágta a plexit ,de abba egy venti helyet is szeretett volna ami nem sikerült, eltört a plexilap. Szóval azt kellene csak cserélnem, de nem fogom. Jó ez így is.Viszont milyen gittel tudnám egybefüggő, sima felületűre varázsolni a lenti szellőző rács fölötti részt ?
( 4x5,25 és 1x3,25-ös helyek ill. gyári flopy meghajtó, nyílásait eltüntetni. Telibe kenném ezeket ,hogy később esztétikusabb legyen) -
nb18
tag
válasz
urbanjozsi #326 üzenetére
FID: Leszóltad a kábelezést, ezért behúztam mindent kábelharisnyába, egész jó lett
-
válasz
urbanjozsi #316 üzenetére
Valahol el kell kezdeni!!!
Na itt vannak a víz hűtés képek!
Csak a cpu blokk nagyon túl lóg a gép tetején.
És lehet h lemondok a lég beömlőről mert vagy 5centire túl lóg!
És para h csúnya lenne. De várom az ötleteket!
Vagy veszek másikat.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link] -
Gergő_
őstag
válasz
urbanjozsi #291 üzenetére
Sajnálom szegény Rotelt
,Igazi kincs
-
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #301 üzenetére
Nagyon szép ,igényes munka, nekem tetszik.
Fára kitérve egy kicsit ,én is kreáltam anno egy "gányt" ,de most valami hasonló kategória lesz a cél, mint a tied.
-
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #294 üzenetére
Igen ,láttam a szálcsiszolt aludat, nagyon szép lett.
Nekem is ilyen problémám adodott a pio deckemnél,hogy kicsit rövídebb a mélység terén.
Azóta is úgy áll darabokban ,semmit nem haladtam vele.
Asszem, ha lesz ídőm beízzítom a "fából pc-t" topikot. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
urbanjozsi #296 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
urbanjozsi #294 üzenetére
Ha az adataid pontosak, azt oda nehéz lesz betenni...
Helyet kell még hagyni az I/O-Shield-nek, illetve a csatiknak, amiknek oda be kell férniük.
-
zodo
nagyúr
válasz
urbanjozsi #291 üzenetére
Szia!
Nem követem a gányolós topikot,egy darabon követtem a spéci htpc-d alakulását.
Ezekszerint elkészült ?Ebbe milyen lapot tervezel ?
Gondolom, matx-es pont nem fér bele vagy méllyítesz rajta ?Amúgy szép darab és még mükődik is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged