- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Köszi ,kitartó segítségnyújtásod,de most tényleg nem a 20mp-es regisztrációval van a próblémám,h anem,hogy nem értek az elektronikához,mint már említettem. Azt sem tudom mi micsoda az ilyen rajzokon.
Szóval,ha lennél olyan rendes és letöltenél egy kapcsolási rajzot, analóg műszerekhez való sztereo kivezérlésjező készítéséhez akkor sem tudnám megépíteni. Van egy ismerősőm aki megígérte,hogy összedobja nekem,ha szerzek neki egy kapcsolási rajzot a panelről. Ennyit kértem segítség képpen az első hozzászólásomba ill. egy bolt linket,ha valaki látott ilyett kit-ben,hogy ne kelljen az ismerősömnek még az alkatrészek után is rohangálnia.
Így,ha te értesz ehhez a témához és megtennéd,hogy küldesz priviben egy kapcsolási rajzot ,azt megköszönném. -
zodo
nagyúr
Köszönöm.
Azt az oldalt már megtaláltam google segítségével , csak nem szerettem volna oda is regisztrálni. Gondoltam, hátha itt is sikerül megoldani a gondomat.
Szerk.: Elolvastam azon az oldalon jónéhány ilyen jellegű topikot,de mindenhol a Conrad-ot ajánlják,de ott csak műszert ill. ledes kit-et lehet vásárólni. Esetleg olyan válaszra találok,amihez mint említettem nem értek. A képeket sem tudom megnézni,hogy kölcsön vegyek egy-két ötletet, regisztráció nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged