- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen széket vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LG LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TamasM
csendes tag
Elkeszult a donor haz hatuljanak a beultetese a CDbe.
Bar a gep meg nem erkezett meg, ugyhogy addig nem is folytatom.Eloszor csak a hatlapot akartam bele tenni, de aztan az alja is bele kerult, mert igy rogton meg is maradtak az alaplap tartok.
En nem tudom mibol volt a Fuji haz, de 2 fem csiszolokorong kopott el vagas kozben!!!
Amugy egy kozepmechanikas Onkyo CDre esett a valasztas a hossza miatt es mert bar allitva nem, de fektetve el fog ferni a videokartya es ha minden igaz a slim CDt se fogja zavarni..
A gombok meg hatra vannak, bar trukkosek, mert tobb gomb van 1 vezeteken, csak mas ellenallassal kapcsolodva, de majd elvagyom a nyakon a vezetot es atkotom kulon.
Ime a hatulja, az eleje nem erdekes meg, az egy sima CD..
http://kepfeltoltes.hu/view/120118/Onkyo_CD_hatulja_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
TamasM
csendes tag
Sziasztok,
Tok jo, hogy ratalaltam erre a forumra.
Arra gondoltam en is beszallnek egy sajat htpc haz epitesebe, mert amit lehet kapni normalis hazat (thermaltake dh, zalman hd160) iszonyu sokba kerul.
Elsore mini itx szabvanyra gondoltam, most brazos de kesobb majd lehet lehessen fejleszteni. pl egy 1155os + videokartya.
Ha jol sejtem, azert erositobe epitkeztek alapbol, mert eleg nagy a hely, de nekem szuksegem lenne dvd-re is, nem akarok lemondani rola vagy kulsot alkalmazni.Ezt viszont csak akkor lehetne normalisan megoldani, ha cd-be vagy dvd-be epitkeznek.
Ha sikerulne kiszurnom egy jo magas hazat (pl.tobb cd-s) esetleg meg egy felmagas videokartya is elfernenek, nem kene elfektetni a videokartyat. Az atx-s tapnak is bele kell ferjen magassagra.Ami mindenkepp kene a hangero szabalyzo gomb es a lejatszo gombok, elvegre htpc.
Ezzel kapcsolatban arra gondoltam, hogy lehet venni infras tavot (2-3eFt) es annak a gombjait fixen beforrasztani. Igaz kicsit hulyen hangzik, hogy hazon belul van az infra vezerlo es fogado, de nincs mas otletem, hogy lehetne usb-s vezerlest csinalni olcson.Mit szoltok az otlethez? Ellenvetes?
koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?