- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZetorGumi
addikt
Értem mit mondasz, csak sajnos nem megvalósitható, mivel a táp egy normál ATX tápegység házából lett kibontva, és amint látszik a bordák miatt nem fér oda (egy 8centis ventit is épphogy oda tudtam kókányolni úgy, hogy szellőzzön), Máshol meg nemnagyon van hely. De kitalálok valamit, vagy ha később jól alakul a pénzügy, akkor kicserélem a vinyót egy 2,5"-os példányra.
-
wrox
őstag
A lényeg, hogy nem akarok semmit venni, a meglévő cuccaimat akarom használni. (csak porosodik a sarokban
)
Egyedül egy soros Infra vevőt csinálok, de az pár száz forint. Gondoltam a hifi vevőjének a helyére beszerkesztem, a CD tálcához meg teszek egy írót.
Csak az a bajom, hogy nincs előttem, a Hifi váz, és nem tudom pontosan, hogy mi hogy fér el benne. Mivel az ATX-es lap kb 30x22 cm, ezért lehet hogy állítva az oldalához fér bele. A táp meg a másik oldalra. A hifi kijelzőhöz meg betenni egy 4x20-as LCD-t. (arról már álmodni sem merek, hogy esetleg a gyári kijelzőt használhatnám.) -
Steve-0
őstag
Nem, nem tehát: előlapi panel (led, power, reset) ami szabvány - rádugod az előlapi USB-k paneljére, ami ebből kijön szalag, azt rádugod a shuttle alaplapra.
Tehát ez a szalag kábel viszi egyesítve tovább a led, power, reset + előlapi usb, mic, hang firwire stb.-t tovább, az alaplapra.
Holnap, valszeg összeáll már csak USB portokat kéne vhonnan kukázni
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest