Új hozzászólás Aktív témák
-
ZetorGumi
addikt
Értem mit mondasz, csak sajnos nem megvalósitható, mivel a táp egy normál ATX tápegység házából lett kibontva, és amint látszik a bordák miatt nem fér oda (egy 8centis ventit is épphogy oda tudtam kókányolni úgy, hogy szellőzzön), Máshol meg nemnagyon van hely. De kitalálok valamit, vagy ha később jól alakul a pénzügy, akkor kicserélem a vinyót egy 2,5"-os példányra.
-
wrox
őstag
A lényeg, hogy nem akarok semmit venni, a meglévő cuccaimat akarom használni. (csak porosodik a sarokban
)
Egyedül egy soros Infra vevőt csinálok, de az pár száz forint. Gondoltam a hifi vevőjének a helyére beszerkesztem, a CD tálcához meg teszek egy írót.
Csak az a bajom, hogy nincs előttem, a Hifi váz, és nem tudom pontosan, hogy mi hogy fér el benne. Mivel az ATX-es lap kb 30x22 cm, ezért lehet hogy állítva az oldalához fér bele. A táp meg a másik oldalra. A hifi kijelzőhöz meg betenni egy 4x20-as LCD-t. (arról már álmodni sem merek, hogy esetleg a gyári kijelzőt használhatnám.) -
Steve-0
őstag
Nem, nem tehát: előlapi panel (led, power, reset) ami szabvány - rádugod az előlapi USB-k paneljére, ami ebből kijön szalag, azt rádugod a shuttle alaplapra.
Tehát ez a szalag kábel viszi egyesítve tovább a led, power, reset + előlapi usb, mic, hang firwire stb.-t tovább, az alaplapra.
Holnap, valszeg összeáll már csak USB portokat kéne vhonnan kukázni
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest