Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KillHates
üzenetére
sot, meleghazba tettek szegenyt, nem is fagy sosem

elkezdtuk megtervezni a gepet. nos, nem lesz hagyomanyos, bar nem az urtechnologiatol vagy a legmodernebb cuccoktol lesz kulonleges.
egy ilyesmi CPCI-os kartya lesz a lelke (prototipus kartya, itt lakik laborban es barmikor vissza tudjuk adni
).
azert h cserelheto legyen, az eredeti sun-os rearpanelt (amin a video, audio, scsi, stb csatlakozok vannak) felcsereljuk egy sajat tervezesu cpci-t fogado panellel, amire rakerulnek a szukseges csatlakozok. igy cserebe nem kell szetfaragni a haz hatuljat, viszont kockasra fogjuk szopatni magunkat a nyak tervezesevel es javitgatasaval.
az odd sata lesz, a hdd akarmi (usb/ide/sata) az meg kiderul.
hang nincs rajta, ahhoz bele kell majd gyogyitani egy usb-s hangkartyat, ha kell.
egyelore ennyi. most hosszu ideig a hatlapi nyakkal fogunk foglalkozni. -
Pista0001
addikt
válasz
KillHates
üzenetére
És volt összefüggés a szerzés és a kirúgás közt?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A DVD lejátszóba saja csak flex lapok passzolnának, túl kicsi a "rendes" lapokhoz a mélysége. Pedig jól néz ki...
Meg a magassága is pont jó SFX táphoz.FID: Nem aprózod el
. Képeket lökhetnél a belsejéről. Kíváncsi vagyok milyen a kialakítása. -
válasz
KillHates
üzenetére
jaja téget is látni
Köszönöm h megtiszteled a topikom!
Ma megjött a szerverház 3500píz volt jól le van lakva
Jobbat vártam! De nem baj. Lesz mit moddolni! Már látom h nem lesz 1xű az biztos!
De nem adom fel csak nincen kedv szétszedni a yamahát és légre váltani, mert kellenének a radik h kimérjem a helyüket. -
válasz
KillHates
üzenetére
Kb most tartok a felénél. Az erőlködő adott volt mivel a hugocskám portalanitotta és tönkre ment. A Vga meg a lap lesz cserélve mert ez a lap csak idéglenes várok valami komolyabb megjelenéséig. Azt kell h mondjam h jo a szemed!!! Tényleg megvan gyalázva a cpu cooler de teszi a dolgát rendesen nemhiszem h sokat számit az a pár lamella majd ha lesz kedvem megcsinálom szépre. Amugyse én gyányoltam szét hanem haver ,de ajándéklónak ne nézd a fogát. És én is levágtam volna csak szebben mert nekemis utba lett volna. 88gt szándékszom bele majd oktoberbe mert nyaralásra kell a pénz. utána valami jo m-atx.
Csak még az elölapi panelt nemtudom h milyen legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- be quiet! Silent Loop 2 AIO hűtő
- ARCTIC Liquid Freezer III 360 A-RGB Processzor vízhűtő
- Lian Li UNI FAN TL Wireless LCD Reverse Blade WHITE 120mm ARGB PWM 3 120mm szett
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Cooler Master MasterAir MA620P RGB TUF Gaming Edition
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Logitech z5500 5.1
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(legközelebb a templomba fogok hinni
)
).
Meg a magassága is pont jó SFX táphoz.
. Képeket lökhetnél a belsejéről. Kíváncsi vagyok milyen a kialakítása.