- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
KillHates #1101 üzenetére
sot, meleghazba tettek szegenyt, nem is fagy sosem
elkezdtuk megtervezni a gepet. nos, nem lesz hagyomanyos, bar nem az urtechnologiatol vagy a legmodernebb cuccoktol lesz kulonleges.
egy ilyesmi CPCI-os kartya lesz a lelke (prototipus kartya, itt lakik laborban es barmikor vissza tudjuk adni).
azert h cserelheto legyen, az eredeti sun-os rearpanelt (amin a video, audio, scsi, stb csatlakozok vannak) felcsereljuk egy sajat tervezesu cpci-t fogado panellel, amire rakerulnek a szukseges csatlakozok. igy cserebe nem kell szetfaragni a haz hatuljat, viszont kockasra fogjuk szopatni magunkat a nyak tervezesevel es javitgatasaval.
az odd sata lesz, a hdd akarmi (usb/ide/sata) az meg kiderul.
hang nincs rajta, ahhoz bele kell majd gyogyitani egy usb-s hangkartyat, ha kell.
egyelore ennyi. most hosszu ideig a hatlapi nyakkal fogunk foglalkozni. -
Pista0001
addikt
válasz
KillHates #1115 üzenetére
És volt összefüggés a szerzés és a kirúgás közt?
A DVD lejátszóba saja csak flex lapok passzolnának, túl kicsi a "rendes" lapokhoz a mélysége. Pedig jól néz ki...
Meg a magassága is pont jó SFX táphoz.
FID: Nem aprózod el
. Képeket lökhetnél a belsejéről. Kíváncsi vagyok milyen a kialakítása.
-
válasz
KillHates #1103 üzenetére
jaja téget is látni
Köszönöm h megtiszteled a topikom!
Ma megjött a szerverház 3500píz volt jól le van lakva
Jobbat vártam! De nem baj. Lesz mit moddolni! Már látom h nem lesz 1xű az biztos!
De nem adom fel csak nincen kedv szétszedni a yamahát és légre váltani, mert kellenének a radik h kimérjem a helyüket. -
válasz
KillHates #24 üzenetére
Kb most tartok a felénél. Az erőlködő adott volt mivel a hugocskám portalanitotta és tönkre ment. A Vga meg a lap lesz cserélve mert ez a lap csak idéglenes várok valami komolyabb megjelenéséig. Azt kell h mondjam h jo a szemed!!! Tényleg megvan gyalázva a cpu cooler de teszi a dolgát rendesen nemhiszem h sokat számit az a pár lamella majd ha lesz kedvem megcsinálom szépre. Amugyse én gyányoltam szét hanem haver ,de ajándéklónak ne nézd a fogát. És én is levágtam volna csak szebben mert nekemis utba lett volna. 88gt szándékszom bele majd oktoberbe mert nyaralásra kell a pénz. utána valami jo m-atx.
Csak még az elölapi panelt nemtudom h milyen legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged