Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HookR
addikt
A műanyag hatás gondolom vastagság függő, meg szubjektív is. Szintereztettem régebben néhány alu lemezt feketére, azon látszódtak az ujjlenyomatok (abban igazad van, hogy ebből még nem kell általános következtetéseket levonni, világosabb színeknél biztos kevésbé...) és a tapintása a festék vastagsága miatt a vártnál lényegesen kevésbé volt fémesen hideg, vagy kemény, inkább 'kéz meleg' (nem vezeti olyan jól a hőt, ugye). Puha azért nem volt, de egyből a műanyag jutott róla eszembe. Tehát mint azt a #870-ben is írtam, precízebb leírás is fellelhető a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Léghűtés topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Stellar Blade
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Noctua NH-L9a-AM5 CPU hűtő
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged