- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ZetorGumi #1578 üzenetére
HDD-t én a video oldalához rögzítve (vízszintesen) oldottam meg.
Igaz, nálam egyben a vékony tápon fekszik.
Te is esetleg megpróbálhatod a hátfalhoz rögzíteni, illetve ha befér, az előlapn is láttam egy lyukat, kellően alátámasztva szivaccsal, az 1 csavar is elég lehet.
Mindkét esetben fekvő hdd-re gondoltam.
Másik megoldás ami régen divat volt, alulról felfogatni - fúrsz 2-4 lukat a video aljába, megfordítod a hdd-t, és odacsavarozod. -
-
-
Pont ez az a téma, ahol mindent lehet
Próbáld meg elképzelni hogy mit hova teszel az adott cuccban, meg hogy hogy tudod kivitelezni, aztán hajrá.
Minden egyéb menet közben derül ki, vagyis hogy mit hogy hova tudsz rögzíteni, mennyire melegszik a cucc, vagyis milyen a szellőzés, stb. -
Olyanba könnyű építkezni, legutóbb a nagyanyám tette ilyenbe a HTPC-jét
Tessék szépen keresni a kihívást
Nézz körbe itt, expresszen, vaterán, apróneten, bizományikban, aluljárókban a hajléktalanoknál (nem vicc), ha ér neked annyit.
Régebben a Verseny utcai piacon biztos találtál volna de az ugye bezárt.
A PeCsa lehet még alternatíva. -
-
-
válasz
Steve-0 #1547 üzenetére
Mi a gond?
1. Rövid a kábel? Ez esetben forrassz hosszabbat a csatlakozóra / toldd meg az eredetit.
2. Csak a csatlakozó, ami az alaplapra megy, vagyis hogy más a formája, lábkiosztása?
Ekkor húzd ki a lábakat a műanyagból, ha jól megnézeg látod hogy hol kell megemelni egy kis pöcköt. Ez után vagy raksz rá másik műanyagot ami megfelel formailag, vagy rátolod, és rányomsz egy kis pisztolyos ragasztót, vagy harmadik lehetőségként leszigetelőszalagozod, vagy egyesével, vagy már rátolva az alaplapra. Vagy ha bátor vagy és tudod hogy nem fog mozogni, úgy hagyod szabadon. -
Pont ezen agyalok, hogy a nyílásokat is figyelembe véve, hasznos is legyen, meg el is férjen.
Egyik amin agyalok, az direktbe a vga-ra, ahogy szokás, csak kérdés, hova megy ekkor a levegő és honnan.
Másik, hogy a vga csatlakozókkal ellentétes oldalára, a gép eleje felé, merőlegesen be tudnék rakni egyet, csak az meg megint nem sokat ér figyelembe véve a vga bordáinak állását.
Lehet kipróbálom mindkettőt, megnézem a hőfokokat, aztán kiderül az igazság. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Elkészültem.
GlacialTech hűtő túl magas volt, kénytelen voltam gyári intelt használni (S775).
Ennek viszont utálom a rögzítését, meg feszíti is a lapot rendesen, ezt átalakítottam csavarosra.
Táp egy hosszú de vékony, 160 wattos Dell, egy SD RAM-os, vékony S478-as Dell gépből.
Ami maradt: az USB előre vitele, jelenleg hosszabbító jön hátulról.
Szeretném a HDD ledet rátenni a fent látható kijelzőre, pl. a REC részre, az szép piros ha világít. Tudja valaki hogy hogy kellene megoldani? Hány volttal mennek ezek a kijelzők, lehet tudni általánosságban?
A hozzá tartozó 2 lábat max. megkeresem, olyan lehet mint a billentyűzet, van 40 fölötti világító egység, de 20 alatti a bemenő lábak száma. -
Az előlapon az USB-nek keresek még helyet, az alsó gomb helyét néztem ki, ezzel csak ergy bibi lehet, mégpedig hogy ha kiszedem, és nem válik be az ötlet, nehéz lesz visszarakni, maximum ragasztani lehet akkor már csak.
A fölötte levő lesz a bekapcsoló, led is van benne, a nyomógomb meg (mivel a látható rész alatt a led van) a két gomb között van fizikailag a mögötte levő panelon. Na ez az ami bezavarhat az USB helyretételekor. -
Borzasztóan megtetszett a topic, meg az ötlet, így előszedtem a régi videomagnót a szekrény mélyéről, úgyis hibás volt.
Még jó hogy semmit nem dobok ki, bár az asszony nem mindig van így vele.
Belét kikaptam, a szükségtelen és útban levő műanyag tartólemezeket, szerkezeti elemeket eltüntettem belőle, fűrésszel lassan ment, hát csípőfogóval tördelve, egész baráti lett az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest