- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
-
nem hiszam csak vissza kellett térni asusra
Majd kiderül meddig bírja
Jam most beledoptam a gépet egy házba aamit moddoláshoz vettem kikapcsoltam a gépet
néztem is h a win7 5mp alatt kikapcsolt aztán mikor visszakapcsoltam5mp és kikapcsolt 5perc kellett h bevillanyon h beragadt a power gomb. De az az 5percnyi ideg! -
gabx76
senior tag
Jobbulást!
Az általatok vázolt balesetek miatt én inkább a dekopírt használok. Elő kell fúrni, hangos, de legalább kevésbé veszélyes + precízebb.
Asszonytól (egy Angyal) kaptam karácsonyra, még tavaly. -
-
A panel és hozzá az inverter. (ennyi pénzért nem 5.25-ös helyre beépíthető csili-vili érintőképernyőt adok) LVDS illesztőt és vezérlő panelt lehet olyan 7 ezer Ft körül csináltatni. Már más is vett itt a fórumon tőlem és csinált hozzá. Így kompozit felületre tudod illeszteni, tehát kell egy TV-OUT majd hozzá!
-
Hát nem tudom, hogy mit szólnának az alábbi kérdésre:
Jó napot kívánok! Egy barátomtól kaptam a címüket, aki a szervizes haverjával önöktől bugáztak néha egy-két 7"-os kis TFT panelt. Esetleg kaphatnék én is egyet?Viszont van egy jó hírem. Van még egy 7"-os panelem! Inverterrel együtt odaadom 5.000,- Ft-ért!
-
eszgé100
őstag
sziasztok!
először is gratulálni szeretnék a gépeitekhez, nagyon tetszenek. majd ha lesz egyszer lcd tv-m én is szeretnék összedobni egyet.
fkenny: láttam a hirdetésedben egy képet egy távirányítóról. az egy sima jvc távirányító és a gép be van programozva, hogy annak a jeleit vegye, vagy csak a burkolat az?
-
-
UdVi86
aktív tag
-
zodo
nagyúr
Szerintem, nagyon jó lett!
Minden tiszteletem az elszánt "barkácsoló" embereknek, mint te is.
Ehhez pl. elég egy pillantást vetni a 88-as képre, mindent elárul.
Igaz első ránézésre úgy jön le, hogy a "marhája" mit művelt ,de ha kicsit belegondolunk, hogy mi munka van benne, máris más szemmel látjuk a kész alkotást.
Graulálok! -
zodo
nagyúr
Zsír.
Bluetooth antenna, kimondottan ügyes.
Akár a "Számítógépház fából" topikba is betolhatod.Említed a gombok matricázását, az hogy is kell elképzelni ?
Alá-mellé- főlé ragasztasz vagy a gombra ? pl.: jeleketSzerk: Más:
Újrahasznosítottam a képeimet, hátha más is kedvet kap, kisebb-nagyobb átalakító munkára.
-
devisionhun
csendes tag
Király!
Szerintem ebben a stílusban nagyon jó!
Valahogy az az ODD előlap furán más színű... lehet csak a fotó miatt.
Viszont a tálcát még lefújhatnád feketére. Vagy keress olyat ami fekete! =D (nekem pl a plextor DVD-RWm olyan)
És akkor DVD berakáskor sem kell "szégyenkezni" =DDNagyon faja amúgy!
Hűtésnek elég az a rés? Nem hangos a cucc? -
Pista0001
addikt
-
-
Speeedfire
félisten
énis gondolkodok az ubuntu serveren + xfce grafikus felület vagy dsl linux
mind 2 gyors, bár a dsl gyorsabb
csak annyi a bajom h nem igazán vagyok annyira otthon linuxban ubuntut máramennyire ismerem
xmbc win alatt is van
csak az a bajom h nem tudom mennyire lesznek támogatottak a hardvereim linux alatt -
CS_D
senior tag
Szia!
Remélhetőleg lesz mindig belőle készleten. Szóval, ha rendelni szeretnél, írj bátran!
Az aktuális termékek itt tekinthetőek meg:
www.olcsohardver.infoIlletve a PH aprón, ha a nevemre rákeresel.
Köszönöm az érdeklődést!
-
742: FID: Volt a hír a MTH-ról de most már nem hozza be . kezdek félni
Ezt kifejtenéd mert lehet h fáradt vagyok és nem értem.743: Engem 6kokszi már támadott be villamoson mert nem hagytam őket lopni!
ezért sem csipázom őket elég rendesen elkenték a számat de 4maradandó sérülést kapott a pofájára. de nem rasszista topik u.h. hanyagoljuk ezt. -
zodo
nagyúr
Inkább megvárom a rajzot
nem értem, mire is gondolsz.
ha minden jól megy akkor, majd lesz némi villágítás, de nem panelről, hanem csak szimpla ledes megoldás.(#735) maxrad1580
Az jó, mert gondolom te sem valami nagy elektro szaki.
Úúúú, pedig az a sprektum analizator kijelzés jól tud kinézni.
Van itt a Ph aprójában egy szaki , aki ilyen kijelzőket gyárt, talán rákérdezhetnél, hogy kellene rábírni az eszkőzt, hogy tegye a dolgát.(#736) fkenny
Zsír király lesz, szépen alakul.
Kapcsolók, állapot visszajelző ledek is ott virítanak majd az előlapon ? -
maxrad1580
aktív tag
Jó lesz az mert te csinálod
Mikor teljesen összeáll és leülsz elé és ott ketyeg szépen annál jobb érzés nincs is"Az energia nem vész el, csak a c.gányok lopják el "
Ez is piszok nagy igazság már bocs hogy nem a témához írok de az Észak Magyarországi Áram Szolgáltatónál dolgozom, villanyórákat cserélek. -
zodo
nagyúr
Ezt nem nagyon értem: "kivezetési kapcsolási rajzot"
Arra gondoltam, hogy ami a házak előlapjain található aljzatokat, beteszem a ház belsejébe és kész.
Nem előlapi aljzatként éli tovább napjait.(#732) maxrad1580
Szerintem is.
Amúgy csak donor-ok a vu műszerek mert ebben a Pioneer deckben voltak, amit szintén kibeleztem, hasonló pc projekt elkészítése végett.
(bár még lehet belőle valami)
Ekkor még nem volt megy a mostani mini-itx-es lapom, így kevés hely maradt volna a házban egy m atx-es lap melett, mert ezek a régi holmik még nem a mai normál asztali hi-fi egységek szélleségeivel rendelkeznek. Sajna még csak most készült el a vezérlő panel hozzájuk (bő, fél év alatt) ,mert amit én készítettem csak olyan fél siker-ként kezelhetjük, mert nem értek az elektro technikához. (működni működtek, de nem volt az igazi)Az a ledes kivezérlés jelző faja lesz.
(anno, nekem is ajánlották)
Bár én az analog-ot, favorizálom.
Te készíted vagy készen veszed őket ? -
zodo
nagyúr
-
zodo
nagyúr
Jó ötletek, anno én is építettem fa kuckót csak 8-as rétegelt lemezből.
Zalmi venti szabályzó elhelyezés is király, csak így tovább.
Minden oldallap készen van, mert híányoltam az előlapot a tetejét.
Tápegység az, hogy is lesz ?Remélem nem lesz "dobozhangú", arra gondolok, hogy a zárt fadobozba egy db venti is szép kis "szélzajt" tud produkálni.
Legalábbis nálam "szépen szólt", igaz kisebb volt maga a ház és nem volt leszabályozva a 2000rpm-es venti.Várjuk a szünetet, sok sikert!
-
zodo
nagyúr
Szerintem, nem lesz probléma, persze köszönöm a figyelmeztetést.
Indoklás: a nagy gyártók is előszerettel használják ezt a megoldás.
Pl: van egy Hp D530 SFF gépem, amiben szintén így van gyárilag elhelyezve a dvd + vinyó páros. Igaz, hogy felmelegszik a lemez, de nem károsodik.
Mini-itx rendszerekről nem is beszélve, mert azoknál ez az elrendezés mód az etalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest