Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2024 - a visszatérő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pista0001 addikt Lögyenek is mert irgum-burgum lesz. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Ejj de belekezdenék én is az új projektbe, de pénz helyett csak új ötlet jött, így már két gépre nincs pénzem Ejj de belekezdenék én is az új projektbe, de pénz helyett csak új ötlet jött, így már két gépre nincs pénzem . Ja, és mekkora legyen (majd) a lyuk? . Ja, és mekkora legyen (majd) a lyuk? Meg lassan a kis gombokat is megtervezhetnéd. Jól emlékszek, azt mondtad hogy 4 kell majd? Meg lassan a kis gombokat is megtervezhetnéd. Jól emlékszek, azt mondtad hogy 4 kell majd?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Ejj de belekezdenék én is az új projektbe, de pénz helyett csak új ötlet jött, így már két gépre nincs pénzem
 Ejj de belekezdenék én is az új projektbe, de pénz helyett csak új ötlet jött, így már két gépre nincs pénzem  . Ja, és mekkora legyen (majd) a lyuk?
 . Ja, és mekkora legyen (majd) a lyuk?  Meg lassan a kis gombokat is megtervezhetnéd. Jól emlékszek, azt mondtad hogy 4 kell majd?
 Meg lassan a kis gombokat is megtervezhetnéd. Jól emlékszek, azt mondtad hogy 4 kell majd?