Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi a választ. Szerinted érdemes kicseréltetnem?
-
-
Willanyasz
tag
Azt szeretném még kérdezni a 450 G1 I7-es verziójú laptopba kilehet cserélni erősebbre a másodlagos videókarit?Elég gyengécske.
-
Willanyasz
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,a probléma a következő:nem tudom hogy vált át a 450 G1probook I7 es verzió videókártyája játéknál a 8750M-esre.Mindíg a dedikált intel megy oprendszer win 8.1 64 bit.Mire kell még odafigyelni amit érdemes esetleg bioszba beállítani?Ez az első laptopom.Köszönöm a segítséget előlre is!

-
vGeorge
csendes tag
Sziasztok!
Korábban olvastam, hogy van valami program, amivel automatikusan le tudom tölteni a hp probook 450 G1-hez a szükséges drivereket. Jól rémlik? Ha igen légszíves írjátok le nekem mi ez a program vagy oldal.
A bajom az, hogy telepítve lett az új gépre win7, de nem csatlakozik az internetre, mert kellenek neki a driverek. A hp oldalán felkínálnak egy csomó másik drivert is a szükségesek mellé, és nem szeretnék felesleges drivereket vagy régieket letölteni.Köszi
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok. Egy kis segìtségre lenne szükségem. Egy hp pavilion-ról lenne szò. Bekapcsolás után felpörögnek a ventik, de semmi más nem történik. Próbáltam ramok meg hdd nélkül is, de ugyanaz. Hp oldalán beazonosìtottam a villogò ledek alapján, hogy bios hiba ( 2-szer villanik a led). Ilyenkor lehet még valamivel pròbálozni vagy kuka a lap? Köszi a tippeket előre is.
-
SeatZola
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni: 2 napja vettem egy HP 8770w-t, Nvidia K3000M-el. Valahogy a színek beállítását sehogy sem tudom normálisan belőni. Valaki esetleg tudna ebben segíteni, hogy másik 8770w-n milyen értékekre van beállítva a fényerő, gamma, vibrance, stb...
Előre is köszönöm!
-
-
uhu321
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék.
Kinéztem egy hp 250 g1 laptopot. Használtan venném. Az eladó felkínálta a választás lehetőségét: 120gb SSD-t (kingston v300 ) vagy 500GB HDD-t szeretnék bele. Az SSD-t jobban szeretném csak ugye ez nem része a gyári konfignak és van még rá 22 hónap garancia.
Kérdés: ha a garancia időtartamán belül elromlik lehetséges hogy az SSD miatt megtagadják a javítást? -
oba
addikt
Köszi a helpet mindkettőtöknek!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
HP Probook 6465b-nél hogyan tudom kideríteni, hogy Dispalyport, Displayport+ vagy Displayport++ van-e benne? Specifikációból arra tippelek, hogy sima. Mint a másik topicban informáltak csak az utóbbi viszi át a hangot is, és mivel DP-HDMI átalakítót szeretnék venni, hasznos lenne tudnom, hogy milyet válasszak például ebből a listából minél kevesebb anyagi ráfordítással.
-
oba
addikt
Hi!
Ha egy HP 250 G1 notebookban kicseréltem a gyári hddt egy Kingtson 120 GB ssd -re akkor a garancia ugye nem veszti érvényét? A garanciapapíron az van, hogy akkor nem tudom érvényesíteni a jótállási igényemet, hogy ha "nem a HP által szolgáltatott vagy jóváhagyott szoftver, adathordozó, alkatrész, tartozék vagy kellék" -et használom. Honnan tudhatnám meg, hogy mik ezek a hp által jóváhagyott alkatrészek?
Köszi!
-
exchanger
tag
Az F.50 -es BIOS frissítés óta nálatok nem fordul elő az, hogy nem hajlandó elindulni a gép a felfüggesztésből vagy a hibernálásból? Mint 17 és Windows 8.1 rendszereken egyaránt. Néha az is előfordul, hogy kikapcsolás után sem indul el elsőre, hanem kell neki 1-2 kényszerített kikapcsolás. Ez így elég zavaró és sajnos nem lehet visszatenni az F49-et.
4535s -
GEPESZ66
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az IE11 volt a hibás, hogy nem jött be gyorsan az aktuális olda.
Három percig kellett várni, míg az online játékoldal bejelentkezés után betöltődött.
A Google Chrome-t felraktam, s ezzel az oldal gyorsan be is töltődik, ill. az egérkattintásokra is azonnal reagál a játék. -
nrbx
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hello, tudjuk, hogy miért füstölt el: egy FSP univerzális töltővel használtam, ahol a töltőfej cserélhető. Elvileg nem lehet fordítva csatlakoztatni, gyakorlatilag sajnos igen (összeérnek a fém részek).
kiprobalnank, elég-e az egy láthatóan sérült komponenst kicserélni, ez nem kerül sokba. -
-
nrbx
tag
hello, elfustolt egy IC a HP 6910p notebookom alaplapjan, kollegam ki tudna cserelni, de nem tudjuk leolvasni a szamat. Akinek ilyen notebookja van, le tudna nekem fenykepezni az alaplap 3G kartya alatti reszet? koszonom!
-
-
GEPESZ66
veterán
HP laptopot vettem, előtelepített WIN8.1-el.
Miután bekapcsolom, s betöltött az op.rendszer, s elindítom a böngészőt, akkor azt tapasztalom, hogy valami fogja a rendszert.
A feladatkezelőben azt látom, hogy a lemezhasználat 90%-feletti, s főleg , ha jól írom, a HP Support Assistance ír a lemezre.Ennek a kérdőjel ikonja ott is van a tálcán, s a frissítéseket figyeli.
A feladatkezelőben leállíthatom-e a HP előtelepített alkalmazásait, hogy induláskor ne töltődjenek be?
Védelemként a McAfee LiveSafe-t használom, de szerintem nem ez fogja a gépet induláskor, mert a feladatkezelőben nem ezt látom. -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm, Win8/8.1 topikba már segítettek.

L
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
A HP Recovery Managerrel lehet visszaállítani a gépet a gyári állapotra, van több választási lehetőség is, attól függően mit szeretnél.
-
Dhampir
félisten
válasz
doki026
üzenetére
Ha Inteles mindkettő, akkor az Intel Download Center-ből tudod letölteni az Intel Driver Update Utility alatt, az Update Drivers elindításával és a soron következő utasítások teljesítésével.
-
-
Gondoltam ide is berakom a Win 8.1 -el való kérdést (mivel HP notiról volna szó)

[link]L
-
barnajoc01
csendes tag
válasz
barnajoc01
üzenetére
Sziasztok. Sikerült az ethernet problèmát megoldani, driver ujratelepítèsèvel.
Köszönöm a segítsèget Mindenkinek. -
barnajoc01
csendes tag
válasz
barnajoc01
üzenetére
Sikerült, van net a gépen wifin keresztül. De ha az ethernet dugaljba dugom a net kábelt úgy nincsen net. Már amit tudtam azokat frissítettem. Az eszközkezelőben még mindig ott a sárga három szög mellette.
-
w.miki
veterán
HP Compaq Presario CQ57-301EH notebook ventillator cseréje (elkezdett kerregni), tisztítása, és újrapasztázásra lenne szükség.
A kérdésem az, hogy ehhez teljesen szét kell szedni a gépet, vagy elég csak felülről, a billentyűzet felől kiszedni az alaplapot?
Néztem egy videot, ott az alját is leszedik, de talán, ha csak felülről bontom meg, akkor is megoldható a csere, vagy valami más módon? Vagy inkább bízzam egy szervízre?
Mi a véleményetek? -
doki026
tag
sziasztok
valaki tudna nekem segíteni aban hogy vetem egy hp pavilion 17-e020sq tipusú lapost és windows 8 hoz meg van minden driver és tökéletesen megyen
deviszont nekem windows 7 kelene rá és az a bajom ezel hogy minden megyen rendesen kivéve a wifit és a lant ezekhez nem találok drivert seholsem
esetleg havalaki tudna egy linket küldni ahonan letudnám tölteni nagyon megköszöném -
Wiz Khalifa
veterán
Valaki tud választ adni ezekre?

HP Compaq 2510p-be ez a HDD menne? [link] Itt olyanra gondolok hogy a kapacitása nem gond? Mivel nem tudom van-e GB-ba korlát ennél a laposnál.
Illetve hogy 1 vagy 2db ram foglalata van? Illetve 2 vagy 4GB ramot támogat max?
Köszi előre is!
-
Dhampir
félisten
válasz
RocknRoller
üzenetére
Legalább egy 2GB méretű pendrive szükséges.
Például innen letölthető az Ubuntu Desktop 14.04.1 LTS, de letöltheted az egyszerűbb kinézetű, gyorsabban futó Xubuntut is.
Rufus-szal kiírod a letöltött Ubuntu ISO-t.
Bedugod a pendrive-ot az USB-aljzatba.
Újraindítod a laptopot.
Kiválasztod a pendrive-odat a rendszerbetöltőből (talán az F12 gombbal hívod elő a menüt, de lehetséges, hogy másikkal kell).
Elindul az Ubuntu, nyomogasd a TAB-billentyűt, válaszd ki a magyar nyelvű menüt az F2-vel előcsalható nyelvi választóból.
Válaszd ki "az Ubuntu indítása telepítés nélkül" lehetőséget (legfelső sor).
Így néz ki az Ubuntu indítómenüje.
Így néz ki a live-módban futtatott rendszer.
A Rendszerbeállításokban az "Egér és Touchpad" menüben lehet megpiszkálni az érintőpadot, hogy kell-e a kétujjas és vízszintes görgetés, stb.
Kipróbálod, hogy megfelelően működik-e.
-
barnajoc01
csendes tag
Sziasztok.
Esetleg elfekvőben valakinek, chipset driverek hp 250 g2-hőz, vagy letölti és megosztja velem, azt nagyon megköszönném. Egész délután próbálkoztam letölteni de nem sikerült. -
RocknRoller
aktív tag
válasz
Dhampir
üzenetére
szia
köszönöm a választ. Ezt amit javasoltál egy olyan földi halandó, mint én, hogy tudná megcsinálni? Esetleg ebben tudsz segíteni valahogy?
Egyébként egyre zavaróbb a jelenség, sőt a gép mintha elkezdett volna belassulni, egyre többször van az hogy kb majdnem 1 percig csak gondolkodik. hivatalos w8.1, i3M +amd gpu, 4gb ram van benne egy 500GB-os HDD-vel,, amiből 375 giga szabad. a gép nincs 2 hetes.
-
barnajoc01
csendes tag
válasz
barnajoc01
üzenetére
Most meg a hp honlapjáról nem tudom letölteni amit kellene, szerintem szerver gondok vannak, talán később. Ilyen ez.
-
Kobe
veterán
tippeket szeretnék kérni
HP 4330s, XX945EA verzió. Ífel van telepítve a hangkártya driver - windows alap felismerte, illetve mellé van még a hivatalos IDT audio driver. Fülhallgató kimeneten mindent rendesen lejátszik, a notebook beépített hangfalai viszont semmilyen hangot nem hajlandók kiadni.
Próbáltam már vezérlőpultban átállítani vagy engedélyezni hátha le van tiltva, de semmi....Egyik napról a másikra meghlallhatnak a hangszórók ?

-
SZIGMA
aktív tag
válasz
barnajoc01
üzenetére
Szia!
Én már szívtam ilyen géppel.
1. Win 7 64 bit Professional? vagy más?
2. Először a chipset drivereket pakold fel, meg vga, USB vezérlő, utána mehet a többi (innentől máe akár usb-ről is), néha a chipset nélkül nem ismerik fel a driverek a hardvert és kínlódhatsz.Üdv!
Szigma
-
barnajoc01
csendes tag
Sziasztok.
Vásároltam egy Hp 250 G2 laptopot. Ráraktam a Win 7 64 bit oprendszert. Az eszközkezelőjében megnéztem milyen illesztő programot hiányol. Ethernet vezérlő / Hálozati vezérlő / PCI titkosítási / SM busvezérlő / USB vezérlő.
Wifin keresztül és ha a ethernet kábelt bedugom a laptopba nem érzékeli így nem is tudom neten keresztül rárakni. Csak is dvd-t tud még olvasni, kiírtam a hp honlapjáról a neki megfelelő hálózati programokat. Elkezdi telepíteni, "kicsomagolja" és onnantól kezdve nem történik semmi. Már egy napja próbálkozok de eredménytelenül.
Nektek van valami ötlet? -
-
Dhampir
félisten
válasz
RocknRoller
üzenetére
Ha a konfigurálás ellenére ezt csinálja, lehet, hogy hibás a touchpad. Érdemes lenne leellenőrizni egy pendrive-ról futtatható Ubuntu Linuxszal az érintőpad működését.
-
RocknRoller
aktív tag
Sziasztok.
Nem reg szereztem be egy HP Probook 450-es csodat. Azt vettem eszre hogy a touchpad multi touch funkcioi nem a legjobban mennek, mitol lehet ez? Driverek rendben vannak, kulon feltettwm megegyszer a touchpad driveret is megegyszer. Annyi csak a bajom, hogy scrollozasnak amikor ket ujjal scrollolnek nem mindig veszi, de egy ujjasnal se. Meg van olyan amikor random nyom magatol egy jobb klikket, ez bongeszesnel eleg zavaro.
Udv.
-
KZP
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Hát én azt honnan tudjam?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KZP
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
-
cserix
tag
Sziasztok!
Elsősorban a Probook 430-as tulajoktól kérdezném, hogy tett e már valaki a M.2 NGFF foglalatba való SSD-t?
Ha igen, tudja kezelni a gép és esetleg bootolni is tud róla?
Találtam egy ilyen compatibility-list-át
Ebben fel van sorolva a Probook 430.Alap pc ismeretekkel rendelkezem, így ha nagy baromságot kérdeztem volna, akkor bocs.
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Nemrég vettem egy HP Compaq 2510p subnotebook-ot. Két kérdésem lenne.
1.
A legfrissebb BIOS-t hol tudom letölteni hozzá illetve hogyan tudom frissíteni? A most rajtalévő F.0C.2.
Memóriafoglalat 1 vagy 2db van a lapon? Illetve mekkora a maximális RAM méret? 4GB? Révén hogy a processzor tudja a 64bit-et szerintem hülyeség lenne az hogy max 2GB-ot támogasson. Illetve jól tudom hogy a processzor integrált és nem bővíthető? Mert én egy U7600-as modellt vettem.Előre is köszi!
Üdv.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Akinek HP ProBook 450 G1 Core i5 / Radeon HD8750M-es konfigja van, megtenné nekem, hogy berak a fórumra egy GPUz-t?
Állítólag az i3-ban 1GB-os DDR3, míg az i5-ben 2GB-os GDDR5 memórával ellátott Radeon van. Nem tartom valószínűnek, de felkeltette az érdeklődésemet

-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Erre valaki valamit?

L
-
kismatyi123
csendes tag
üdv!
vettem egy hp 250 g3 elitbook notebook-ot
a kerdesem az lenne hogy honnan szedjem le az illesztoprogramokat hozza ha a hp oldalarol levoeket nem tudom ra telepiteni?
pedig ki van valasztva erre a gepre de nem tudja feltelepiteni a drivereket
van valami progi ami osszegyujti,letolti es telepiti nekem automatikusan az illesztoprogramokat?elore is koszi a segitseget
-
miskuka
csendes tag
Sziasztok!
Nagy a bajom.
Van egy HP 650 laptop.
kb 2-3 éves. Eddig kifogástalanul működött.
intel b830 1,8GHz processzor volt benne, 6gb rammal.
Mai napon váltottam i3-3120M 2,5 GHz processzorra.Az elején remekül ment. kb 30 percig. Azóta kikapcsol ezen időközönként.
Elég ha altatom egy pillanatra, 20 perc után, újra 30 percig jó.
Nem melegedés miatt. Proci 45c körül.
Még nem teszteltem minden eshetőséget, gondoltam írok, hátha van már valakinek megoldása.
Biost frissítettem. -
exchanger
tag
Ha kicserélem a single band-es 150Mbps-es wifi kártyám egy dual bandes 300Mbps-esre, akkor miért nem indul el a gép? Teljesen fekete lesz a képernyő, még a BIOS betöltésig sem jut el.
-
tomaxe
csendes tag
-
sagit
veterán
Hozzám került egy Pavilon DV7-6101eg
Alapjáraton is 60 fokon járt a kis i5, és hajszárító hangja volt, leterhelve hamar throttingolt és még jobban süvített.
Nem is csoda:
A szellőző persze fullosan eltömődve, paszta kőkemény száraz. Kis újrapasztázás és ez lett az eredmény közepes ventifordulattal:
Szerintem nem kicsit megérte a szenvedés. Am ettől függetlenül az aida a dGPU-t szerintem nem terheli, azt mivel tudnám megkergetni?
idle/netezés közbe nagyon baráti lett a hangja, szinte hangtalan
-
Ice&Lime
veterán
válasz
pigmeus
üzenetére
Én ezt kb. 1éve csináltam, akkor nekem sem ment olyan könnyen, sőt, volt olyan pillanat, hogy úgy tűnt eltörik. Annál a felénél próbáld először, amelyiknél kevésbé tartja, mert nem mindkét "pöcök" egyforma és figyelj rá, hogy azért amennyire lehet finoman próbálgasd. Én ezt többször csináltam, mert cserélgettem az optibay-ben a hdd-t és az ssd-t. Hát, ha eltörik, elég nehéz szerezni másikat.
-
dewil666
őstag
válasz
tomaxe
üzenetére
Szia!
Na megvettem tegnap este a Hp 630-ast.
Megnéztem a diagnosztikát de csak hdd hiba volt benne semmi más.
Viszont csináltam egy prime95 tesztet és nem kellet 40-45 másodperc és 80 fokon volt a proci (alapjáraton 42-46fok között mozgott).
Azt mondta az eladó hogy nyáron volt kitakarítva. Mondom majd szétkapom és megnézem én mi is van itt. Ugye látszott hogy nemrég volt pasztázva valami nagyon ezüst pasztával és a vga-n meg egy hűtő párna volt ami eléggé el volt öregedve
Na de ha már itt járok a ventit csak leveszem mert ugye ez nem olyan hogy külön van a hűtőbordától. Mikor levettem a hűtőborda fele vastagon el volt tömődve.
procira felkentem az MX4 pasztát kicseréltem új hőátadó párnára a régit és összeraktam. Új Windowson na mondom csinálok már egy élményindexet. A vga azonnal rohamosan emelte a hőfokot több mint 90fokig
azonnal leállítottam az élményindexet. Laptop ismét szétszed. Minden jól volt összerakva. Viszont nekem gyanús hogy a vga chipre hővezető párna kell?! Ezért volt itthon vékony rézlapom 1.5x1.5cm-es darab ennek mindkét oldalát pasztáztam (vékony áram szigetelő anyagból csináltam egy olyan kockát amit a vga chipre rá tettem persze a közepe ki van vágva hogy a kis hézagoló réz a maggal érintkezzen).
Összeraktam a gépet. Élményindex alatt a vga most 49 fok a proci prime95 teszt alatt sem kúszik 67fok felé (alapjáraton 25-30 fok között ingadozik).Bocsi az offért de hátha hasznos lesz valakinek valamikor ez a kis beszámoló.
-
spammer
veterán
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Összehasonítás hasonló korú Lenovo 3000 C200 consumer géppel (tehát még csak nem is üzleti), ami évek óta reggeltől estig használatban volt (illetve van, azóta is): [link] [link] [link] [link]
Azért itt nem kis különbségről és sárgulásról van szó.
szerk: picit csalókák persze a fotók, de élőben is ennyire durva a különbség.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Másik notimon is ilyen sárgás már a kép. CCFL cső elöregszik 6 év átlaghasználat során. Ez ilyen buli. Mondjuk attól még simán használható az enyém, semmilyen sárga csík nincs alul. Csak a fehér totál nem fehér, és az egyik oldala kicsit sötétebb, max fényerőn is.
Nézd össze hasonló korú gépekkel, ha nagyon durva a difi, akkor reklamálj...
-
spammer
veterán
Vettünk egy használt HP 6910p-t (laptopsystem.hu), de a kijelzőt látva legszívesebben sírnék. Gyenge fényerő, fehér helyett tiszta sárgás a világítása. Mellérakva egy kb. azonos korú consumer lenovo c200-at úgy tűnik, mintha a lenovoban ledes kijelző lenne (ekkora a minőségkülönbség). Ezekben a régi HP-kban mind ilyen retek kijelző van vagy csak mi fogtunk ki egy haldokló példányt?
Rossz ránézni. 
szerk: a kijelző alján kb. fél centis sárgásodás van teljes szélességben. Ez gondolom akkor döglődik, nem?

-
pigmeus
tag
Vki nem tud nekem szerezni hp probook 455-höz dvd covert? mert optibay-hez kellene, de az enyémről nem tudom leszedni.
-
válasz
Dhampir
üzenetére
Ez jó a 455 G1 -hez is ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
/nincs rá szűkségem, de 1x talán még lehet.../
Más:
Felvettem a kapcsolatot a HP Mo.-val WiFi/BT modul ügyében (ami támogatja az 5GHz -t , mert jelenlegi csak a 2.4GHz-t kezeli...) és azt mondták, mail címemre küldik a teljes notival kapcsolatos hardver kompatibilitási listát... de nem találtam meg benn semmi lényegeset.. (csak 2.4GHz -s Modulokat..) meg teljes Service Manual-t is küldtek hozzá... valaki tud valami jó 5GHz-t támogató modult ajánlani a 455 G1 -hez ? (WLAN-BT -s)L
-
4264adam
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy HP Compaq nx7400:
-Intel Celeron M 430
- 512MB DDR2 533Mhz
-60GB HDD
-Intel GMA 950A kérdésem az lenne hogy a memóriát szeretném kibővíteni ezek közül választhatok amik árban megtennék:
1GB 533Mhz vagy 2GB 667Mhz CL5-ös. A másodikat nyugodt szívvel vehetem vagy csak az azonos órajelű pászolhat az 512Mb mellé? -
PTomi92
aktív tag
Sziasztok!
Egy kezdő kérdésem lenne:
Most vettem egy probook G1 450-et, 500gigás vinyóval, DOS oprendszerrel. Windows telepítésnél 3 particiót látok. egy 450GB-s és két 8 GB-ost. Kérdés az, hogy formázhatom, újraparticionálhatom-e az egészet, vagy a két 8 gigás particiót meg kell hagynom? egy 60 gigás particiót szeretnék külön az operációs rendszernek. -
Dhampir
félisten
válasz
w.miki
üzenetére
A HP SoftPaq Download Manager leszedi a drivereket.
-
w.miki
veterán
Sziasztok!
Win7 telepítésével kapcsolatban lennének kérdéseim, vagy keresek egy GYIK-et.
Igazából nem tudom, melyik driver szükséges hozzá. A kérdések:HP Probook 450 G1-re telepítenék Win7Pro x64-et.
Kérdéseim:
1. Miután feltelepítettem, kell-e valamit beállítani, letiltani a Win7 beállításokban, vagy elég gyors alapértelmezetten is?
2. Driverezést hogyan csináljam?
a. HP oldalról telepítsem fel az összes drivert, ami a listában van
b. csak néhányat tegyek fel (de pontosan miket?)
c. DriverPackSolution oldal ISO lemezét használjam?
d. más módon telepítsek drivert, így: ................................
3. Driver beállítás után, van még valami, amit csinálnom kell?
a. tehetem fel, az ajánlott programokat, és az össze Runtime komponens-t a Ninite oldaláról?, vagy...
b. máshogy telepítsem az internetezéshez, és szövegszerkesztéshez használt programokat?De talán főleg: mit (programot/drivert) NE telepítsek fel?
-
kovimre
tag
Sziasztok!
Elitebook 820 G1 esetében megoldható, hogy 2,5" HDD és külön egy SSD üzemeljen egyszerre? Az SSDről futna a rendszer.
A fotón látok egy Flash cahce helyet. Viszont a használati utasítása csak "Flash Cache 32 GB M.2 (NGFF)" méretet ír. Ennél nagyobbat nem is kezel? Ha ide teszem, akkor látja a rendszer külön meghajtóként, telepíthető rá az operációs rendszer, vagy ez csak egy pufferként szolgál?
Vagy az alatta lévő csatlakozót kell figyelembe venni és a 3G modul helyére kellene tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MIUI / HyperOS topik
- Arc Raiders
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

azonnal leállítottam az élményindexet. Laptop ismét szétszed. Minden jól volt összerakva. Viszont nekem gyanús hogy a vga chipre hővezető párna kell?! Ezért volt itthon vékony rézlapom 1.5x1.5cm-es darab ennek mindkét oldalát pasztáztam (vékony áram szigetelő anyagból csináltam egy olyan kockát amit a vga chipre rá tettem persze a közepe ki van vágva hogy a kis hézagoló réz a maggal érintkezzen).

Rossz ránézni.
Pyttawrx