- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
adm
őstag
mi nem feltétel?
a 3 nap csak jótállást/garanciát érintő esetekben érvényes. a 3 nap szempontjából az 1 subpixel hiba nem sokkal jobb mintha összezúztad volna a kijelzőt.
ha ennél egy cég jobbat biztosít megteheti, de ez az alap.
magánál a hp-nál eddig nem halottam hogy eltért volna az iso2-es szabványtól, viszont az nbs már nekem is ajánlott fel 1 pixelhibánál kijelző cserét, még ha nem is tudták garantálni hogy az új hibátlan lesz. de ezt is fizetés előtt tették, az átvizsgálás közben.a 8 napon belüli elállás joga a kereskedőt kötelezi nem a vásárló kezét köti meg.
cserélheted (elvben) ugyanolyanra, nagyon hasonlóra (más szín), méretben/teljesítményben nagyobbra, kisebbre de vissza is kérheted a pénzt. természetesen a kereskedőnek nem muszáj kockáztatnia vagy elviselni a szívatást, bármilyen indokkal megtagadhatja a kiszolgálást. -
adm
őstag
a 3 nap alapból a garanciális esetekre vonatkozik. a garanciális ügyintézést gyorsítja fel.
ha nem garanciális az eset akkor az első 3 munkanap alatt sem cserélik. csak ha az adott iso szabvány 2-es kategóriája szerinti pixelhiba számot eléri MEGAPIXELENKÉNT. subpixelnél 5db/1mp.(#20336) Athlon64+
ez messze nem így van. ez internetes vagy telefonos vásárlásnál él, amikor nem tudod élőben megnézni a terméket vásárlás előtt. de akkor meg egyből 8 munkanap áll rendelkezésre. -
Peter Kiss
őstag
Ezt nem árthat ismerni.
Nem értek hozzá, de masszírozás nem segíthet rajta? -
rybank
senior tag
Nézd mond azt, hogy másik linuxot akartál feltenni, vagy van eredeti windowsod és azt, amúgyis van valelyik kiadásnál egy 120 napos példány; úgyhogy joggal daráltad le a vinyót.
A pixelhiba pixelhiba, vidd vissza nyugodtan és cseréltesd ki, nem pixelhibás árat fizettél érte, hanem teljes árat. (azért nem gáz, hogy legyalultad a vinyót, mert csak a neked megfelelő rendszert akartad felrakni, amiben semmi bűn nincs!) -
Tyren
aktív tag
A számla kell (fénymásolat is jó), meg elméletileg kellett, hogy kapjál külön garancialevelet, de mondjuk én anno egy Renew gépet vettem és ahhoz nem adtak. De miután eleget vertem a szervízben az asztalt, így is bevették. Nem tudom, hogy miért hisztiznek folyton, úgyis online rendszerben vannak a gépek garis adatai.
Z86-nak pedig köszönöm a választ a memóriás kérdésemre.
-
Úgy, hogy a dv6 kint már futó széria volt, amikor megjelent itthon. Az előzők ezüstök voltak, mint a dv7 és dv5. dv7-ből is az új a fekete, a régebbi ezüst.
Egy ízelítő, dv6-1105ee, 169 900.-ért.
Elég sokféle van a HP Remarketed programban, mert már kifutó modell.
-
cigam
titán
Kerdezz rá a HP-ra. A levesen túl még "Artist Editin is van. Érdekes.
-
spyduck
nagyúr
én lassan 1éve használok egy asis gépet, olyan volt mint az új, ráadásul semmi baja.
ez a 6930p is szalon állapotú és mégis asis. jó persze a töltőt vihetem cserélni de ez új géppel is előfordul. a poén, h a 6930p-re 2012 dec 17-ig van még gari míg az egyik 6910p-re alapból 2 év gari járt.ezzel azt akarom mondani, h ami a neten van az asis-rol és a renew-rol baromság.
az elmult 1 évben 8 renew és asis gépet vettem magamnak és rokonok, barátoknak. mindegyiket én csinálom. egynél volt teljes káosz de az pavilion volt. a másik egy alaplapcserés 6910p volt amibe a szerviz folyanán véletlenül olyat raktak amiben dedikált ati x2300-as volt így egy erősebb konfigot kaptunk. szóval egy rossz szavam sincsbocsi az írásért de ez a francia bill nagyon fura, szinte minden bill máshol van.
eddig nagyon pozitív a 6930p melegedése.....
-
jorden06
senior tag
Engem mondjuk nem zavar a zsíros bill., ha a zsanér pl. teljesen jól bírja és a gép is jól össze van rakva. Ezzel van baj dv6-nál? Hívtak a boltból, a gép vhol meg van picit nyomva, vmi sérülés van rajta, de azt mondták h belsőre jó. Hnap megyek megnézni. Mit kellene még ratja figyelni?
-
jorden06
senior tag
-
-
-
A HP folyamatosan fejleszt, és nagyon sokféle Pavilion modell van forgalomban. Csak nem Magyarországon, itthon csak néhány modell.
Nem reklámnak szánom, de itt van néhány most is futó modell (dv3xxx, HDX16, dv2xxx , dv4, stb.) ami más az általad említettektől. Ezen kívül vannak eltérő színváltozatok is, BRONZE és MOONLIGHT WHITE.
-
Csabee.
nagyúr
dv5nek hangos tud lenni a ventilátorra, a kijelzője az filmezésre tökéletesen jó, bár én még nem láttam led-es kijelzős notebookot, lehet csak azért mondom! De nem elfogultság, de a kategóriában a társaihoz képest a dv5ös pavilionnak nagyon jó a kijelzője, és a hangszórói is!
-
"pedig dv6-osokat csak ezzel tömik"
Ebben te'vedsz. Nem "csak" es kizarolag AMD CPU-val "tomik". Az en DV6-osomba is C2D porog.Ripper03: En tovabbra is az javaslom - persze csak ha nem feltetlenul ragaszkodsz az altalad kinezett DV6-os notihoz - hogy kerdezd meg SeniorTilla-t tud e me'g ilyet szerezni, es ha igen...
Komolyan, ennyiert ajandek ^^
Az a DV7-es amit -=Libria=- kollega ajanlott neked is remek noti, szo' se ro'la. De aze'rt meg kell jegyeznem, hogy a pavilionok 9600GT-je'ben van egykis marketing "csala's". Meghozza az, hogy a 9600GT-t nem DDR3 memoriaval, hanem DDR2 memoriaval szerelte'k, ami aze'rt ele'gge' visszafogja, egy 8600GT szintre kb. Ezzel ellentétben a mobility 4530-akat, 4650-eket DDR3-al szerelik. Persze a wow-ot mindegyik kira'zza a kisujja'bo'l
NoteBook VGA Benchmark List ha esetleg erdekel.(ebben a listaban DDR3-as 9600GT szerepel)
Vegulis ha 2 het mulva veszel notit, addig siman rajosz, hogy melyik tipus szamodra az tokeletes, de barmelyiket is valasztod, nem hiszem, hogy csalodni fogsz.
-
Bencus88
nagyúr
Értem, de gondolom nem tud kevesebbet mint a dv5 és nem is sokkal jobb nála a dv7
Vagy úgy érted mint egy film szériát? Hogy első résszel aratnak második ami most adott esetben a dv6 uncsi folytatás és a 3-ik részben (dv7) ismét nagyot kaszálnak. De remélem ettől a dv6 még igenis jó.
proradeon:Hú nagyon köszi az infókat -
loweeer
csendes tag
Nekem dv5 1011ea-m van, alap blue ray meghajtoval, igaz meg nem hasznaltam ki a a blue ray reszet a meghajtonak.
En angliaban vettem e-bayen, sokkal sokkal olcsobban, mint amennyiert Magyarorszagon arultak hasonlo dv5-ot blueray nelkul. Szerintem erdemes ebay-en korulnezned, sok ceg szallit Magyarorszagra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- domkripto01: csatlakoz 🎁. Code : GRO_20338_V2V5H
- domkripto01: csatlakozz!🎁kod: domini59hk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest