- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firpo
tag
Sziasztok!
Két Probookok között vacilálok, hogy melyiket vegyem meg. A 2 típus közül melyik a jobb, nagyobb teljesítményű? Nem nagyon igazodom ki az AMD-s procik között.
Kezdek belezavarodni...
CPU: AMD A-Series A8-4500M 334. hely
AMD A-Series A8-7100 276. hely
VGA: AMD Radeon HD 8750M 149. hely
AMD Radeon R5 (integrált) 253. helyAz egyikben erősebb a cpu, a másikban a vga, a lista alapján. Alkalmi játékra is használnám, ezért szeretném tudni, hogy mennyire lehet erős a hardver. Akinek ilyen laptopja van, írja meg legyen szíves, hogy nála milyen játékok futnak (már aki játszik is rajta). Már csak az árából is kiindulva azt gondolom, hogy a Radeon HD 8750m-el szerelt lehet az erősebb. Az is lehet, hogy a két modell között nincs túl nagy különbség a teljesítményt illetően.
-
válasz
petymeg #38495 üzenetére
Lehet tápprobléma, nekem is volt már több olyan gép a kezeim között (többek közt az enyém is), ami ugyanezt csinálta. Nem értettem először mitől lehet, de másik táppal hibátlan lett a gép. Valami tönkremegy a tápegységben, gondolom kevesebb teljesítményt ad le mint kellene, és ezért a proci lelassul 1-2-3 száz megahertzre.
-
Dell XPS
veterán
válasz
performance1 #38494 üzenetére
Ment PM!
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Vab egy hp pro6470b gépem amihez kaptam egy gyári hp dokkolót.
Lehetséges az, hogy a dokkolótól meghülyült a gép? Lassú, fagyogat... a proc használat 0 % mégis olyan lassú, mint a csiga. Homokórázik egy csomót, mikor pl. olyan erőforrásigényes dolgot csinálok, h megnyitok egy 300 kb-os excell doksit... Mikor ki akarom kapcsolni akkor is csak homokórázik, és írja h várjon amig leáll a gép. Akksit kell ilyenkor kivenni. -
performance1
csendes tag
Sziasztok!
Ki foglalkozik javítással? (pavilion g6) Bekapcsol, de nem bootol, ventillátor megy.
Üdv. -
mis69
tag
Sziasztok!
Hp 2710p-nél hogy működik a görgetés funkció a tollal? -
Dhampir
félisten
válasz
smallmer #38490 üzenetére
Szerintem ezek:
-Intel Management Engine Components Driver (Chipset)
-HP System Software Manager
-HP File Sanitizer (biztonságosan felőrli a Kukába kidobott fájlokat)
-Intel Chipset Installation Utility (Chipset)
-PDF Complete (egy gyors PDF-olvasó HP gépekre, persze sok ingyenes alternatívája van)Amennyiben titkosítani akarsz, illetve vállalati környezetben a fokozott biztonságra is ügyelni kell, akkor a többit is feltelepítheted, legfeljebb nem használod.
-
Warter
addikt
Lenne itthon egy HP Elitebook 2530p-m és mivel a router cserélve lett AC-sre, gondolom itt is cserélném a wifi module-t ac-sra. Tudtok ajánlani olyat ami biztosan működni fog vele? Esetleg ebay vagy aprólinket? Köszi!
-
smallmer
őstag
sziasztok,
ezek közül valamelyik hasznos? 450 g1
ha nem látszik control plusz görgővel közelítsetekminősége jó
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
van valaki itt köztetek aki probook 450 G1-et használ? -
-
Breeze
aktív tag
Üdv! valaki tudna segiteni egy hp dv 6700bios irásban? külső usb és bekapcsolo gomb nyomása elött windows + b gomb lenyomása.
ez meg is lenne csak nem találom az adott biost stb
üdv
-
-
KZP
őstag
válasz
SeniorTilla #38479 üzenetére
Nekem a 8540p-ben i7-es proci van, de nem melegebb, mint a régebbi Probook 4520s-ben lévő i3 volt.
-
-
válasz
SeniorTilla #38481 üzenetére
Wake on USB csak sleep(S3)-ből megy?
-
-
Felesleges az i7, sokkal többet ér egy ssd upgrade. Az i7-től vsak túl fog melegedni a géped, és az nem jó már ilyen idős korban
A PN szám a gép alján van.
Display csere is felesleges szerintem, főleg 14"-on, ez túl kis méret a kényelmes használathoz, ha nagyobb felbontású kijelzőt teszel bele.
VGA nem cserélhető.
Ha hivatalos a win7, akkor a matricán lévő kóddal feltehetsz egy 64 bitest is.
A jövőt csak egy jósnő tudja megmondani, főleg 4 évre előre
-
rukka
csendes tag
Sziasztok,
Hp8440p vel (i5 M560, 1366X768, 250 HDD, Nvidia NVS 3100m 4gb RAM ) kapcsolatban lenne kérdésem, kérdéseim, elsősorban upgrade és élettartam lehetőségekről.
0.
Alaplap: ez egy refurb noti, nem tudom ehhez kapcsolódik-e de nem tudom megnézni szoftveresen a típusát, mindig csak annyit mutat hogy HP 8440p. a wmic-re kijön h típus 172B sorozatszám CND12107DJ
erre viszont nem találok semmit, nem tudok továbbmenni.1.
CPU: milyen socket g1-es i7-et tehetek bele hűtésproblémák nélkül? a watt értékek alapján nem lenne ajánlatos, de esetleg tapasztalatból valaki?2.
Displayt elméletileg lehet-e cserélni. a szervízkönyv szerint van olyan modell ahol nagyobb a felbontás, most sok van ebből a típusból itthon, előbb-utóbb beszerzek egyet bontottan.3.
Videokari: mire cserélhető? Az NVS 3100m 512 mb, mondjuk régebbi Quadro FX-eket bevenne? Vagy bármi más 1gb körülit? Nem láttam még belülről a gépet (valószínűleg nem is fogom; garancia miatt nem szedném szét, meg mert nem is nagyon értek hozzá) szóval nem tudom hogy forrasztva van-e. Esetleg van ehhez olyan driver ami nem az üzleti alkalmazások futtatására optimalizálja a kártyát? Illetve hallottam valami olyan megoldásról, ami a dedikált és az integrált videokártyák közt tud váltogatni attól függően, hogy a használat során épp mire van szükség,z i5 M560-ban van valami integrált GPU és ha van, akkor meg lehet ezt csinálni?4. adtak hozzá egy hivatalos előtelepített (diszk nélküli) win7 home premiumot, amivel egy a gondom, hogy 32bites, így még a 4gb ramot sem tudja felhasználni ami benne van. Új oprendszerre nem akarok költeni, bármi módja van-e annak hogy 64bites win7 ez upgradelhetől?
+1 Szerintetek mit érdemes ezen fejleszteni, ha érdemes egyáltalán? 3-4 évre tervezem használni, 2 év garija van. Sebességproblémáim nincsenek úgyhogy SSD egyelőre kilőve. Mennyire lehet arra számítani hogy 4 év után ez még működni fog és netes környezetben böngészésre, videonézésre használható lesz?
Köszönöm!
-
válasz
SeniorTilla #38476 üzenetére
Az pipa. BIOS-ba nem találok kapcsolót hozzá amúgy. A progi nem akarja sehogy sem ébreszteni. Bár nekem jó lesz a Wake on USB is, de az sem akar működik.
-
Üdv. Segítséget szeretnék kérni. HP 450 G1-en lehetséges a Wake on Lan? Olyat találtam BIOS-ban, hogy Wake on USB(bár ezt sem tudom hogyan is működne), meg WOL in Battery Mode, tehát így gondolhatom, hogy alapból be van kapcsolva, hogy indítható WOL-ba, ha a telep be van dugva?
-
-
laolaj
aktív tag
válasz
SeniorTilla #38472 üzenetére
lehet ilyen ventit valahol szerezni?
-
-
-
MájMekk
tag
Sziasztok!
HP Pavilion 15-N000SH típushoz kéne nekem magyar billentyűzet, a kódja 719853-211.
Tanács is jó lenne, hogy hol kaphatnám meg jó áron.
Köszi a segítséget előre is! -
laolaj
aktív tag
Sziasztok.
Van egy HP Pavilion dv6-om. A tünet tegnap kezdődött el.
Játszom rajta. Pörög a venti rendesen ahogy kell. Majd egyszer észreveszem hogy mint amikor döglődni kezd valami olyan a hangja. Leesik a fordulatszáma majd vissza jön. Hirtelen erőre kap majd megint leesik. Nem kapcsol ki a gép de érzem hogy nagyon forró a bal oldala ahol a szellőzés van. De a venti nem megy. Majd megint megy. Ingadozik. Pedig a gép full terhelésen megy.Lehet e szoftveres vagy csak hardveres baj lehet. Merre keresgéljek. Gép tiszta mert tegnap este gyorsan szét kaptam. De ma még egyszer szét szedem. Mit érdeme megnéznem?
Üdv.
L. -
Dozbik
tag
Sziasztok!
Laptopvásárlás előtt állok, és szeretnék tanácsot kérni. Arra lennék kíváncsi, hogy a HP laptopok közül mit ajánlotok úgy bruttó 200-250 ezer forint környékén? Én ezt néztem: http://www.notebook.hu/hp-probook-470-g2-g6w67ea , de ezzel már némileg feszegetem a pénzügyi határaimat, úgyhogy kíváncsi lennék, hogy van-e esetleg másik alternatíva hasonló árban.
Elsősorban egyetemre (alapvető szövegszerkesztés, internetes kutatás stb.), munkára (néhány fordítást támogató szoftver), multimédiára, kis online streamelésre és egy kis játékra használnám (de nem a Full HD maximum grafika a cél, csak hogy induljanak el az újabb játékok rajta alacsony/közepes grafikai beállításokkal nagyjából játszható sebesség mellett). Szóval intenzív használatnak lesz kitéve, de talán nem a leginkább igénybe vevő folyamatokkal. Talán azt a hibát elkövetem sokszor, hogy nem zárom be az ablakokat a böngészőben, ezért általában 30-40 lap van egyszerre megnyitva, ami eléggé zabálja a memóriát.
Szóval egy-két alternatívát megköszönnék a fent említett típus mellett!
A kijelző méretében 15.6" vagy 17.3"-ban gondolkodom.Köszönöm!
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Raider 01 #38465 üzenetére
Próbáld meg ezzel: Windows telepítők készítése
-
Raider 01
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy hp compaq 2510p.Usb download tools-al csinálok op rendszert,és nem boot-ol róla,hiába állítom be a biosban elsődlegesnek,az usb-t.Valakinek ötlet?
Előre köszönök minden segítséget,mert már agyilag kicsinál! -
Dhampir
félisten
válasz
Ice-ozsé #38462 üzenetére
Ha Windows 7 64-bites oprendszert használsz, akkor ezt a HP SoftPaq Download Manager-t töltsd le, ez minden drivert le fog szedni.
Amennyiben másféle Windowst használsz, akkor innen válaszd ki a számodra megfelelő operációs rendszert, majd a Szoftver-Megoldások között megtalálod az aktuális HP SoftPaq Download Manager-t.
-
Ice-ozsé
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Van egy HP ProBook 6555b gépem és nincs meg minden hardver.
Az eszközkezelő a következőket kéri:
PCI-busz: 3, eszköz: 0, művelet: 2
PCI-busz: 3, eszköz: 0, művelet: 1
PCI-busz: 2, eszköz: 0, művelet: 0
Felmentem a hp.hu oldalra és onnan szerintem az összeset leszedtem amit lehet.
De azaz igazság, hogy eléggé hülye vagyok az ilyen dolgokhoz és azt sem tudom mit jelent ez amit kér és mire jó.....
Tehát kérek szépen egy kis segítséget, hogy mit csináljak?
előre is köszönöm mindenkinek. -
Dhampir
félisten
válasz
SeniorTilla #38458 üzenetére
Köszönöm Mester!
-
psyho85
aktív tag
válasz
SeniorTilla #38459 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
-
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A HP notik mennyire érzékenyek a memória típusára?
HP ProBook 6570b-hez jó lenne ez az általános modul?:
Kingston 4 GB DDR3L SDRAM 1600 MHz SODIMM (KVR16LS11/4)Létezik ilyen HP-ra szabott is, de ha a fenti megfelelő, akkor azt egyszerűbb lenne beszerezni:
Kingston-HP/Compaq 4GB/1600MHz DDR-3 SR (KTH-X3CS/4G) -
psyho85
aktív tag
válasz
SeniorTilla #38455 üzenetére
Köszönöm. Eddig szerencsére még nem akadt doglom ilyen öreg akksival, így a döglődő akksi produkálta hibákat sem ismerem. Feleslegesen meg nem akartam új akksit venni, ha van esély rá, ha más baj is van, így persze megnézem mik a lehetőségek e téren. Van valami megbízhatóbb utángyártott? Csak vész eseti áthidalásra használom, nem baj, ha nem tudja a ráírt kapacitást, csak ne jöjjön ki belőle a füst.
-
-
psyho85
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy 2008-as gyártású 8510p. A hibajelenség a következő: teljes, a BIOS-ban indított HDD-teszttel lemerítettem az akksit, mert a HP Battery check szerint kalibrálandó volt. A feltöltés viszont nem történik meg, elkezdett tölteni, majd a töltés szakaszossá vált. A töltést jelző sárga led is hol égett, hol nem, ezzel párhuzamosan a Windows 7 is visszajelezte, hogy hol tölt, hol nem. A Battery Check a mellékelt infót adja. A töltés most épp 27 %-nál nem hajlandó feljebb menni.
A kérdésem az, hogy mekkora eséllyel halott az akku/töltő elektronika/tápegység?
A tápról még annyit, hogy dokkoló miatt a nagyobbik, 120 W-os darab. Teljes terhelés mellett a gép hiba nélkül üzemel, más baja nincs. A fenti hibát dokkolóban és közvetlen a tápra dugva is előadja.
-
Breeze
aktív tag
Üdv! valaki tudna segiteni egy hp dv 6700bios irásban? külső usb és bekapcsolo gomb nyomása elött windows + b gomb lenyomása.
üdv
-
Tibroo
aktív tag
válasz
Turbobacsi #38440 üzenetére
Köszi a választ!
-
Tibroo
aktív tag
válasz
SeniorTilla #38441 üzenetére
Szia!
Először is köszi a választ ez én is tudtam,hogy ez HP topic,de egy próbát megért,hiszen a HP is gyárt Notebookot,vagy!?
Másodszor!Ez a probléma általában általános jellegű szokott lenni. -
mateszloo
tag
Sziasztok!
Egy ilyen laptopot ajánlottak fel, az aláírásomban levő gépért cserébe. Mi a véleményetek a laptopról? Jónak tűnik, de nem hallottam sem rosszat sem jó a hp laposokról.
Előre is köszi a választ!
-
volvi
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem ujjlenyomat olvasó kapcsán. HP dv7 laptop. Használtan vettem win7 op. rendszerrel. Működött rajta minden, de már lassú volt és feltelepítettem a win 8.1 et. Telepítő lemez hiányában az internetről és HP oldalról szedtem le a drivereket. A validity sensort és a HP SimplePass Identity Protection
alkalmazást is. A biometrikus eszközben mutatja is az ujjlenyomat olvasót, a SimplePass megnyitható, de nem tudok ujjlenyomatot beolvasni. Hibaüzenet: Az ujjlenyomat-olvasó nincs csatlakoztatva. Csatlakoztassa az olvasót. Bejelentkezésnél is megjelenik az ujjlenyomat, név+a microsoft jelszó beírása megfelelő,de szintén nem tudok ujjlenyomatot regisztrálni. Az érdekesség az, hogy most már második alkalommal telepítettem fel a win8.1-et és az első alkalommal be tudtam olvasni az ujjlenyomatomat, csak bejelentkezni nem tudtam vele a rendszerbe induláskor. Aktiválni kellett a az op. rendszert,de elrontottam és nem engedte újból. Ezért telepítettem újra. Most meg aktiválva van, de ez a probléma merült fel. Valamilyen frissítés, vagy driver hiányzik róla? Vagy beállítási probléma? Miért nem érzékeli az ujjlenyomat olvasót? Jelenleg szintén a Microsoft fiókkal jelentkezem be, mint az első alkalommal.
Köszönöm a segítséget. -
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Egy HP ProBook 6570b kijelzője felől érdeklődnék. Az 1366x768-as felbontásúról lenne szó.
Szerintetek annak is olyan kékes árnyalatú, mint a nem b-szériás ProBookoké, vagy azokénál jobb a kontrasztja?
-
mis69
tag
Helló!
Egy Hp 2710p-t néztem ki magamnak de nincs toll hozzá. Tudja valaki hogy lehet-e használni az érintőképernyőt ujjal is? Képregények nézegetésére használnám leginkább mivel kb. akkora méretű mint egy újság és ugye elforgatható függőleges irányba tehát az oldal teljes egészében látszana. -
-
Tibroo
aktív tag
Sziasztok!
Azért ide is leírom,hátha valaki találkozott már hasonló problémával.
Egy ismerősöm laptopjára (Packard bell Lj75,core i5 CPU,4GbDDR3) a billentyűzetre ráfolyt egy kevés tea cukor nélkül,majd pukkant egyet a gép,és onnantól se kép se hang!
Szétszedtem darabjaira,az alaplapon semmi égés nem látszik sehol,a tápját kimértem leadja a 19V-ot is,de mégsem lehet bekapcsolni,lehet valahol az alaplapon egy biztosíték esetleg vagy a Power mosfetek szálltak el?
Valakinek ötlete? -
válasz
MasterMark #38434 üzenetére
Igen le lehet, a neten van is hozzá szerelési utasítás. (SERVICE MANUAL)
-
MPowerPH
félisten
Hali!
Adott egy HP Compaq 6730B noti. A problema az, hogy csak halozatrol hajlando mukodni. Elvileg kapott egy zsir uj aksit is, de azzal sem mukkan meg, amig nem dugod ra a kabelt. A gond gondolom hardveres, na de hol induljak el?
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #38408 üzenetére
Közben minden meg lett.
A gép alján lévő borítást le lehet venni a garancia elvesztése nélkül? Arra gondolok, ahol a RAM-hoz vagy az m.2 foglalathoz, és a vinyóhoz hozzáférni.
-
embe
nagyúr
Üdv Mindenkinek!
Segítségeteket szeretném kérni!Laptop: HP Probook 6555B
W 7 64
Probléma a webkamera telepítése. Hiába próbálom a supportról leszedett drivert telepíteni, ezt dobja ki.A neten láttam külföldi oldalakon, más is beleszaladt a problémába, illetve ezen a fórumon is találtam hasonlókat, csak a megoldást nem. Az eszközkezelőben sem látom. Lehet valahogy be kellene kapcsolni?
Mi lehet a megoldás?
Köszi a választ előre is! -
gerii
addikt
válasz
szata.68 #38428 üzenetére
A logó hamis (vagy kegyetlen ritka), nincs mellette a kis négyzetben a TD06 felirat (nálam AV08 volt). A leírás sem olyan, amit betámadni lehet utólag (ahogy én csináltam).
Ezzel lehetne mit kezdeni, ha szállítana Mo-ra, jó leírás, a kép is eredetit ábrázolhat, így betámadható ha hamisat küld. Hopp most néztem a 2. kép a hamisról van, szóval trükkösEgy hasonló, itt a leírás nem elég jó.
Ennek például elég jó a leírása, de ez is fake.
Betámadni akkor lehet, ha nem akkora a kapacitás; nem olyan mint a fotón; nem egyezik a leírással. Szóval olyat keress mint az első szerintem.
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #38427 üzenetére
Értem, akkor várok egy picit...
(#38423) gerii: Lehet, hogy akkor már megfontolná a finnyás ismerős a T530-at
-
-
csubuka
addikt
válasz
SeniorTilla #38425 üzenetére
Köszönöm, akkor nézelődök. Akinek lenne annak nem jön be a TP dizájn
Pedig az nagyon fontos egy munkaeszközön. Az ásónak is jó formaterv kell elvégre
Így maradt a HP, ami beszerezhetetlen
Mindegy.
-
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Használt üzleti HP-t kitől érdemes venni? HP 8540p érdekelne leginkább.
Köszi
-
-
szata.68
senior tag
Helló
Van egy Elitebook 8440p-m. Sajnos az akksija teljesen meghalt. Mit ajánlotok? Láttam gyárit,csak sokallom érte a 20ezret. Ebayen van 47kWh-s (55 helyett) elvileg gyári 10 körül. Az mennyit bírhat?
Az utángyártottak kakik,nem?Tamás
-
-
SeatZola
őstag
Bocs ha már kérdeztem régebben: mi értelme van a HP 8770w notiban egy gyárilag berakott mSata foglalatos 24 GB-os SSD-nek? Oprendszernek kicsi....
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy nx7400 (ezeréves) laptopot használok dokkolóval. Tudtommal az utóbbi rendelkezik 160 GB tárhellyel.
A problémám az, hogy ezt sehol nem látom (sem az intéző/hálózat sem a http://HPNAS elérhetőségeken).
Van valami ötletetek?Válaszokat előre is köszönöm!
-
Buster17
addikt
Sürgősen kell egy billentyűzet 8730w laptophoz! Akinek van vagy tudja ki árúl az írjon.
Köszi -
Breeze
aktív tag
üdv
-
Nobbigstein
tag
Sziasztok!
2009-ben vettem HP Pavilion dv5-1190eh-t 240e-ért. Ma szeretnék hasonló áron (200-240e) hasonló minőségű laptopot vásárolni. Tudtok valamilyen HP-t ajánlani? Úgy látom, hogy a pavilion széria eléggé eltűnt, ami van az meg nem túl jó minőség.
Köszi!
-
Dhampir
félisten
válasz
f(x)=exp(x) #38405 üzenetére
Én a modernebbet választanám.
-
TriX2010
tag
válasz
SeniorTilla #38409 üzenetére
Igen, köszönöm. Már megrendeltem az újat. De azért ez fura így is úgy is
-
-
MasterMark
titán
válasz
MasterMark #38407 üzenetére
Update: az adatolvasási dolog meglett, csak az Intel chipset driverét kell felrakni.
-
MasterMark
titán
Üdv
Kis segítség kellene, hogy ezek vajon mik lehetnek?
Egy ProBook 430 G2 G6W29EA gépről van szó.
Illetve egy másik kérdés, hogy ha a hardveres wifi gombot megnyomom, akkor kiírja, hogy repülős mód aktiválva. Utána megint megnyomom, akkor kikapcsolja, de ezután a wifi nem talál jelet. Csak az újraindítás segít. Ez mitől lehet?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
A HP Elitebook 2570 vagy a 725 G2 a jobb szerintetek? -
Paul14
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm vett egy használt HP Pavilion DV6000-ret, az akksija már nem jó de hálózatról gond nélkül ment eddig. Tegnap kezdte azt csinálni hogy bekapcsolja és nincs kép, külső monitoron sincs. Olvastam hogy sokaknál volt ilyen probléma, valaki a hűtőpadot javasol valaki alaplapcserét.
Mi lehet a probléma?Köszi!
-
donjohnson
addikt
-
sztikac
őstag
HP 6930p-be milyen SSD az ajánlott?
-
ValentineAwA
csendes tag
Egy HP Compaq 610-es laptopom van.
Edig semmi baja nem volt, de egyszer csak többet nem akart elindulni. Ha töltőn van és megnyomom a power gombot, a foglalat mellett a kis led 8-at villan narancssárgán. Ez elvileg azt jelenti, hogy az akku töltöttség túl alacsony. Ha direktbe kap áramot, ergo. kiveszem az akksit, és csak a kábel van bedugva, akkor is ezt csinálja. A gépet apró darabjaira bontottam, de nem találtam látható hibát. Az elemmel is próbálkoztam, sőt cseréltem is, de semmi sem változott. Ötletek?előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged