- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peczek
aktív tag
Sziasztok,
adott egy Zbook 14u G5, aminek a táp dugalja már az a pici átmérő.
Vettem hozzá dokkolót, aminek a dugalj átmérője a nagyobb méret.Ebbe bedughatom a korábbi HP töltőjét (8460P, Zbook 15 G2) ?
-
Peczek
aktív tag
Üdv,
vettem egy Zbook 14u G5-ot ( Intel Core i7-8550U) 256 GB m.2 SSD-vel.
A 256 GB kevés, vennék bele SSD-t.Kérdéseim:
- jól tudom-e, hogy ebbe a gépbe már csak egy db. SSD-t lehet rakni?
- az SSD csatlakozás M.2, de azon belül nem tudom, hogy SATA vagy NVMe csatlakozó kell. A specifikációban mindkettő szerepel. Létezik, hogy mindkét SSD-t kiszolgálja?
- 2 TB-os SSD-t szeretnék venni, egy fórumtárs a intel 670p 2tb-t ajánlotta. Jó lesz-e ez bele? Felismeri -e majd a gép a 2 TB-t? (vannak külső házak, amik csak 1 TB-ig jók). A gépet max. 1 TB-os SSD-vel gyártották anno, de nem írja, hogy up to 1 TB.
de pl. egy régi HP 8460P laptopom vígan felismerte az 1,5 TB-os HDD-t.Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
Sziasztok,
adott egy HP 8470P, a MemTest Ram hibát jelez. (elindul, de lassan).
Most 2 db. ADATA
AD73 1C1674EV
4gb 2RX8 PC3 10600s-999
10281411 van benne. Ez már DDR3 ha jól értem. Láma vagyok a Ramokhoz.Milyen RAM-ot lehet a gépbe venni, értelemszerűen használtan?
(21 eFt/db-rt láttam újonnan, annyit az egész gép nem ér lassan) -
Peczek
aktív tag
Úgy látom, hogy a 14"-es Elitebook 840 G5-től már nem fogad második meghajtót, marad az alap SSD.
Igaz ez a 15" Elitebookra is? Ott sincs hely második meghajtónak (HDD-nek)?
(Van egy Zbook-om is, de az elég régi, na abban van egy második HDD)
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
válasz SeniorTilla #54288 üzenetére
Mi az a GTK?
Gazdasági totálkár? -
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
adott egy HP 8460P noti. Az egyik oldalt az USB csatlakozás (2 db.) behalt, nem ismeri fel a pendrive-ot, sem az egeret (ha bedugom az egeret teljesen, akkor nem is világít, ha félig kihúzom világít, de nem műxik).
Valami javaslat, vagy ez már kuka? Esetleg ez már az alaplap halálát jelzi előre?
-
Peczek
aktív tag
Kedves fórumtársak. Adott egy HP EliteBook 8460p. Nem találja a wifit, azt írja, ki van kapcsolva manuálisan. Nyomkodom a klaviatúra feletti gombot, mint a fene, de nem lesz jobb. Mi lehet a bibi? Elállítás, illesztőprogram, vagy hardver (wifi kártya) hiba? Mi a megoldás, esetleg cseréljem ki a wifi modemet? FTP-n van net, ez a szerencse.
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
Üdv,
ha egy laptopot (8460p) újrahúzok (win 7 volt rajta, most win 10 lett), akkor a drivereket is újra kell rakni, vagy azok fennmaradtak a gépen ? Ha kell, akkor honnan, a HP oldaláról ?
Mondjuk volt egy pár napja egy kékhalálom, az összefügghet ezzel ?
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
HP 8460P-re felmegy a win10-es?
Újra kell húznom a rendszert, és úgy tűnik, a win7 már nem opcióköszi
-
Peczek
aktív tag
válasz SeniorTilla #50583 üzenetére
Köszi, én is hajlok az újabb HP-re. Főleg, ha a 1,5-ös HDD is beleférne az SSD mellé.
-
Peczek
aktív tag
Kedves Fórumtársak,
régen jártam erre, ami jó jel, mert nagyjából eldöcögött a gépem, használtam, és nem szereltem.
Most úgy tűnik, hogy a gépem lassan megadja magát (Elitebook 6930P), a külső monitort még meghajtja, de a saját kijelzője időnként már kikapcsol. Marad a csere, amit eddig húztam halasztottam, utálok költözködni.
Van két gépem itthon, egy
Elitebook 8460P
Intel Core i5-2520M @ 2.50 GHz
Intel HD 3000
1366x768
SSD 120 + HDD
8GB RAMez nem valami új, de elég jó állapotú, használtan vettem, de én már nem nagyon használtam
és egy
2. HP EliteBook 840 G3 l3c65av
Intel Core i5 6300U 2.4 GHz
1920 x 1080
HD Graphics 520
SSD 250 vagy 125
8GB RAM3 éves, most járt le a garanciája, egy céges gépcseréből jutott hozzám elég olcsón
Kérdés melyiket válasszam, a 6300U magasabb pontszámot kapott mint a 2520M, de nem tudom, hogy erősebb is-e? Mintha ez már az alacsony fogyasztású proci lenne.
A Graphics 520 mintha erősebb lenne, mint a Intel HD 3000, lehet, hogy a directx11 is elfut rajta? Minimális renderelésnél nem lenne baj.
Használat: munka, Word, Archicad, nem túl nagy épületek (kb. 1000 m2), persze külső monitorral. Tudom a CAD nem laptopra való, de nekem egész jól elfut rajta.
A kérdés, melyiket válasszam?
Elitebook 8460P vs HP EliteBook 840 G3
Az EliteBook 840 G3 lehet hogy bővíthető belül Sata-val ? Jó lenne, ha vihetném magammal az 1,5 TB-os belső HDD-met. A 8460P ilyen szempontból könnyen szerelhető és bővíthető.
A dokkolhatóság is előny, azt eléggé megszerettem. A saját kijelző minősége nem annyira kritikus, van külső monitorom, de a szebb, nagyobb saját monitor mindig jobb.
Telep üzemidő nem kritikus, általában asztalnál használom.
A teljesítmény meg a videokártya teljesítmény inkább fontos lehet.Köszi a válaszokat előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
válasz Pyttawrx #49145 üzenetére
Mondjuk a windows mappa a C-n van, ami 120 GB-os. A 320 GB-os HDD-n csak pár dokumentum van. Megprólok még a biosszal molyolni.
De a régi noti billentyűzetét kivettem, kábellel együtt, és porszívóztam egyett. Azóta megint van nagy betű meg ctrl. Tehát az egyelőre működik, és ezzel is beljebb vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
-
Peczek
aktív tag
válasz Pyttawrx #49139 üzenetére
Igen, gondoltam, hogy szerelgetem azt a 6930P-t, bár lassan azt el kellene engednem (mivel munkára használom). Ha estig nem találok ki valamit, akkor elszaladok a TESCO-ban egy 2000 Ft-os billentyűzetért, mert holnap dolgoznom kell.
De azért már indolt lenne legalább erre a 8460P-re átnyergelni, bár már az is az i5-ös procival egy elég öreg darab.
Bocs, ez volt, de aztán a hard drive-t feltettem legelőre a boot sorrendnél. De nem segített.
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
eddig egy HP 6930P-s laptopot használtam (nem röhög) 120 GB SSD + 1,5 TB HDD kombóban. Az 1,5TB HDD a cd helyett beépítőkeretben.
Most beszart a billentyűzete (nem is meri fel az alt-ot és a ctrl-t). Gondoltam most végre meglépem az átköltözést egy HP 8460P-re (ez volt az irodában, másodgépként). Ebben is egy 120 GB SSD + 320 GB HDD kombó van, a HDD szintén a CD helyett a keretben.
Gondoltam, a legegyszerűbb az lenne, ha az 1,5 TB-os HDD egyik keretből ki, másik keretbe be, aztán csókolom. Mindkét gépen WIN 7-es van. (az egyszerű adatmásolás a két HDD között nem játszik, mivel a 8460P-ben csak egy 320 GB-os vinyó van.).
Az a baj, ha a 8460P-ből kiveszem a HDD-t, kiírja, hogy nincs benne hard diszk, (vagy hogy nincs op rendszer a diszken, nem tudom pontosan). A Windows értelemszerűen az SSD-n van, a HDD-n még adat is alig, a gép nem nagyon volt használva. Ha beteszem a másik 1,5 TB-os HDD-t, az sem segít. Meg vagyok akadva, új oprendszert nem szívesen raknék fel.
Valakinek ötlete esetleg ?
Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
Kedves sporttársak, segítsetek:
Mitől lehet, hogy a HP6930p billentyűzete nem fogadja el a Shift + Ctrl-t, csak külön-külön?
Archicad alatt sokszor kell mind a kettő, pl.
Shift + Ctrl + D,
Shift + Ctrl + E,
Shift + Ctrl + M.
Shift + Ctrl + AltMacerás minden gyorsbillentyűt átállítani, meg már igen megszoktam.
Köszi
-
Peczek
aktív tag
válasz SeniorTilla #45435 üzenetére
Mondjuk én egy p-s Elitebook-ot használok erre kb. 4-5 éve, de hurcolom is minden nap otthon és az iroda között.
-
Peczek
aktív tag
Bocs, lehet, hogy hülye kérdés:
mi a különbség a p-s és a w-s végű sorozat között ?
Eddig nekem csak p-s gépeim voltak (6930p, 2530p, 8460p). Illetve, hogy w-s gép van 14 collban ?
És az mennyivel jobb,(ha jobb) mint a p-s sorozat ?(Egyébként a 8430p külsőleg már jóval gagyibb kinézetű lett, mint a 6930p, nem szálcsiszolt, hanem mintha festett lenne.)
Bocs, lehet, hogy egyébként a w-s sorozat még szálcsiszolt alu, és nem festett ?
És mintha nem nagyon látnék eladó használt w-s gépeket, pl. 8470w-t.
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
válasz Peczek #43358 üzenetére
Bocs, ha megemelem a sarkát a laptopnak, akkor nem bőg a ventilátor. Kontakthiba lehet ?
Lehet, hogy a ventiben van valami érzékelő, ami kontakthibás lehet ? És néha ezért bőg fel a venti ?
Illetve,mostmár szinte mindig. Mondom, az everest szerint a hőmérséklettel nincs baj.
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
egy régebbi laptop, egy hp 6930p ventilátora pörög mint állat, pedig ezt a hőmérséklet ( everest-tel mérve) ne indokolná.
Egy ideje kezdte, eddig ilyen baja nem volt. És van, hogy időnként lemegy a fordulatszám, amikor újra indítom).
Nem lehet ezzel valamit csinálni ? Fordulatszám leszabályozás, persze úgy, hogy ne főjön meg semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
hülye kérdés:
egy laptop tud optibay-ről (caddy-ről) bootolni, ha oda rakom az oprendszert egy ssd-re ?
Ja, mert a HP 2530-asnak a vinyója 1,8-as, nos annak a helyére ilyen méretben aranyárban kapnék ssd-t.
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
van a családban egy szép állapotú HP 2530P, amibe életet akarok lehelni.
Egy SSD-re gondoltam a HDD helyett, a 4GB ram megvan benne. Op rendszernek mit javasoltok? Én egy 32 bites WIN 7-re gondoltam.
Bár a 32 bit nem látja a teljes 4 GB ramot, de az Intel R Core L9400 1.86 GHz - nek szerintem a 64 bit sok lenne.
Gépelés, e-mailek meg netezésre kellene. (bár ma már a netnek egyre nagyobb a gépigénye, Youtube, flash meg ilyenek miatt).
Érdemes bele rakni egy SSD-t, vagy pénzkidobás, nem lesz belőle gép soha sem?
Én egy HP 6930p-t használok, annak a procija P8700 2,53 GHz, (azért az valamivel erősebb proci) nos az még munkára (Archicad) is elég.
Vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
egy HP 6930p-be lehet rakni 1TB.os belső vinyót ? Kinőttem a 250-est, egy 120-as SSD már van benne, de a 250-est lecserélném. Ja és még mindig egy ilyen öreg vassal dolgozom, bár van egy 8460p-m is, de szerintem ez a régi 6930p ezerszer jobban meg van csinálva.
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
adott 6930p, gépelés közben gyakran "elenged a kurzor", azaz a mondat vagy a szó közepén abbahagyja a beírást, és megint oda kell klikkleni, hogy folytathassad.
Ez billentyűzet hiba lehet vagy valami egyéb ?
Kb. egy 4-5 hónapja cseréltem benne billentyűzetet, és az új beépített példány már valami kínai utángyártott volt, lehet ez az oka ?
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek, adott egy HP 2530p.
A ventilátor sivít mint a fene, gondolom öreg darab. Próbáltam szétszedni, hogy kitisztítsam, vagy megnézzem, milyen, és esetleg rendeljek bele egy másikat.
Nos nem tudom próbáltátok, de gyakorlaltilag az utolsó csavarig szét kéne szedni, hogy hozzáférj a ventihez. (youtube video ide vagy oda). Beletört a bicskám. Ja, a videó egyébként 52 perces, csak a venti csere.
Nem egy 6930p, vagy egy 6530, vagy pláne 8460.
Két kérdés, létezik-e valami program, ami leveszi a minimálisra a venti fordulatszámát, vagy ennek ennyivel kell mennie oszt csók.
Illetve valaki cserél-e ventit 2530-asba emberi áron (az egész cucc nem ér már sokat). Nekem nem sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
válasz SeniorTilla #41621 üzenetére
Ok, köszi, már megtaláltam
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
HP drivereket honnan szoktatok letölteni ?
Van egy szűz HP 8460p, most vettem használtan, és ez nem működik.
-
Peczek
aktív tag
HP 6930p-hez beújítottam egy új billentyűzetet az Elektronikus Öbölből, kínából, mert a gyári megadta magát (konkrétan a Ctrl billentyű annyire elkopott, hogy átszakadt a teteje).
Nos OK, hogy az utángyártott csak 6e, és nem 22e, de egy nagyságrenddel rosszabb, mint a gyári. A 6930-nak volt az egyik legjobb billentyűzete, nos az új nem tudja ezt a gépelési élményt (a leütés is sokkal bizonytalanabb).
De hát 22e-t már nem nagyon ért meg nekem a gyári, az egész gép sem ér talán már annyit.
-
Peczek
aktív tag
válasz SeniorTilla #40241 üzenetére
Jó, majd költök a pedikürre, de a cad-es programokkal (pl. Archicad) a controlt folymatosan használod.
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek, a 6930p-mnek elkopott a billentyűzte (ténylegesen: a ctr billentyűzet teteje átszakadt, le kellett ragasztani, ugye azt az ember körömmel nyömja le bal lent).
Kelle egy új billentyűzet, az e-bayen kinai utángyártottak vann, azok mennyire érik utol a HP legendásan jó billentyűzetét? Szabad-e olyat venni ?
(ezért is nem használom külső billentyűzettel, mert külső billentyűzetben szerintem csak igen drágán lehet (gondolom) ezt a minőseget megvenni)
-
Peczek
aktív tag
válasz Kicsicsucsu #39315 üzenetére
Gyárinak gyári, de nem a dokkoló, hanem a laptop gyári tápja
-
Peczek
aktív tag
válasz Kicsicsucsu #39310 üzenetére
Dokkolóhoz 120W-os táp kell, a 90-esnél letilt (pedig a dokkoló elvileg nem ehet sokat)
-
Peczek
aktív tag
válasz Kicsicsucsu #39308 üzenetére
Ugye dokkolóhoz 120 w- os táp kell. Nos nekem az egyik tápom kontakthibás, na ez ugyanezt csinálja. Csavargatom a kábelt, és idønként jó, de mozgatni nem szabad.
-
Peczek
aktív tag
válasz Dhampir #39297 üzenetére
A Win 7-es már elég korrektül kezeli a kiterjesztett asztalt. Az XP gyakorlatilag lefagyott, ha a külső monitoron volt valami nagy videó igényű cucc (pl. egy CAD program), és lehajtottad a monitort, vagy valami módon hibernáltad.
Meg ha elkezdtél nézni valamit a külső monitoron, és otthon nem volt monitorod, akkor is kint hagyta a programot a nem létező külső monitoron.
Megszakadtál, mire visszakapartad a laptopra a képét.
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
-
Peczek
aktív tag
Én általában nem laptoptáskát szoktam venni, hanem egy (általában elég nagy) táskát, amibe (többek között) a laptop is befér. És ami egyáltalán nem laptoptáskának, hanem sima átlagos irattáskának látszik, így kevésbé lopják el. Legutóbb azt hiszem valami Samsonite 17"-es laptoptáska, amit használtam.
Mióta pedig motorozom, azóta marad a hátizsák.
-
Peczek
aktív tag
SSD-vel biztos gyorsabb lesz. Hogy érdemes-e egy celeronos notira költeni, az szujektív. (családban volt celeronos hp, hát én utáltam, fűtött mint az állat, egyebek). Mondjuk van erre topik , hogy milyen SSD-t válassz. Én 120-as kingston ssd-t raktam egy 6930p-be, akkor az volt ár-érték arányban az egyik ajánlott. Most nem tudom, mit ajánlanak ott az okosak, néz körül, meg az elején van egy összefoglaló az ajánlott ssd-kről. A 60-as nem annyival olcsóbb, azt nem nagyon szokták venni.
Ja, a 6930 megtáltosodott az ssd-től, pedig az is lassan már muzeumi darab
Meg a ramot is szereti egy gép, 4GB már szükséges egy netezéshez is min.[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
válasz INTELligent #39028 üzenetére
Az Elitebook- kok jóval strapabíróbb szerkezetek, mint a Probookok, nekem volt mind a kettő ( bár korábbi verziók )
-
Peczek
aktív tag
válasz qwertly #38898 üzenetére
2530p hogyan szedd szét (bár azt már nem írják ugyi, hogy hogyan rakd össze). Ja, ez meg csak screen csere.
Egyébként a 2530p-t elég sz@r szétszedni. Sokkal nehezebb (több kárt csinálhatsz) mint pl. a 6930p-t.
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
válasz OgreImre #38808 üzenetére
Szerintem amelyik dokkolónak van DVI-je, annak szokott lenni normális analóg kimenete is. Nekem legalábbis ilyen van, 6930p-vel használom.
De: a dokkoló mindkét kimenete ill. a laptop videókimenete (6930p-nek csak analóg van még) ugyan azt a képet adja ki, kiterjesztett asztalnál az asztal másik része a laptop monitorán jelenik meg. Szerintem két monitort, külön-külön információval nem lehet meghajtani.
-
Peczek
aktív tag
Tisztelt sporttársak,
HP 6930p-be mekkora HD-t lehet rakni max? Most egy 250-es van, de az már régen kevés. 1 TB esetleg ?
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
Kicsit OFF:
Sokan raknak a DVD helyére (vagy a HDD helyére) SSD-t. Nos felmerül a kérdés, hogy akkor hova rakod a DVD-t ?
Ide, eddig nekem ez a legolcsóbb, amit találtam:
-
Peczek
aktív tag
-
Peczek
aktív tag
T. fórumtársak,
fel installáltam egy W7-et egy új HP2530p-re (na jó nem teljesen új), és felraktam utána a drivereket a HP oldaláról. Azóta a monitor csak 1024x763-ban muzsikál, nem lehet feljebb csavarni. (a monitor egyébkén 1200-as) Hogy lehet visszacsinálni, ill. mit rontottam el?
-
Peczek
aktív tag
Tudja-e valaki, hogy a 8440p-hez jó-e a 6930p dokkolója, vagy annak már máshogy van az aljzata ? Külsőre még elég hasnló a két gép.
-
Peczek
aktív tag
Nem tudjátok-e véletlenül, hogy a 2530p-t lehet-e usb-ről bootoltani, vagy csak cd-ről ? Biosban nem sikerült átállitanom, egy win 7-et akarok felrakni, a hdd-n minden le van irtva és törölve.
-
Peczek
aktív tag
Tisztelt fórumtársak, adott HP mini 5102 netbook, Windows 7 starter oprendszerrel. Ha be akarok lépni, akkor ezt írja ki:
A felhasználói profil szolgáltatás szolgáltatás nem tudott bejelentkezni. A fehasználói profilt nem sikerült betölteni.
Megjegyzés. nem a jelszó nem jó neki, mert akkor nem ezt írja ki.
Szerintetek hogyen lehet ezt gyógyitani ? A merev lemez formatálást szeretném megúszni, mert akkor a gépen levő adatok elvesznek.[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
válasz SeniorTilla #33482 üzenetére
Még egy kérdés:
mennyit fogyaszt az alvó állapot a normál word-ös használathoz képest (ha az a 100%)?
Gondolom a hibernálás 0%
-
Peczek
aktív tag
Egy kérdés, tisztelt fórumtársak:
Mi a különbség a készenléti állapot és a hibernálás között, és melyiket kell beállítani a kritikus telepszintnél. Illetve a hibernálást hány perc után szoktátok beállítani?
-
Peczek
aktív tag
válasz SeniorTilla #33478 üzenetére
És a 0% ? A kisütéssel nem csapod agyon ?
-
Peczek
aktív tag
válasz SeniorTilla #33476 üzenetére
Ja, és első töltés alatt lehet használni a gépet, vagy akkor csak töltés van ?
Sok okosságot írnak, kell -e Lithium ionos aksit az elején kalibrálni, vagy nem. Mindenki mást mond.
[ Szerkesztve ]
-
Peczek
aktív tag
Tisztelt fórumtársak,
tanács kellene, HP 6930P-be vettem új aksit (az előző 3 év alatt elhalt). Lithium ionos, elvileg. Kérdésem: kell-e valamit csinálni az első használatkor (pl. 24 órás töltés, majd teljes lemerítés (10%-ig)) ?
Vagy csak berakom, feltöltöm, amíg kell, aztán használom?
-
Peczek
aktív tag
Még egy kérdés, ha caddy-t veszek a CD- helyére, HDD-nek, az sima sata, vagy sata 2, v. 3 kell legyen ? Illetve, hogy a caddy-hez kell-e még valami kábal, vagy bedugom, csavarozom, és már működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- Banana Pi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest