- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pferi
senior tag
válasz
pigmeus #41083 üzenetére
Szia!
Laptopvásárlás előtt én is átgondoltam hogy új gagyit vagy minőségi használt gépet vegyek, és végül egy 8460P-t vettem 1600*900-as felbontással.
A DVD helyére került egy SSD, a hdd-t cseréltem 1 TByte-osra, a memóriát 2*8 GByte-ra felbővítettem, mindezt összesen okosan vásárolva kihoztam 110.000-ből. Ennyiért újonnan nem kapsz semmit...
A hűtést Notebook Fancontrol programmal szabályozom, így pl. netezés közben hangtalan a gép, mert ugye a hdd sem megy közben.
A billentyűzet is nagyon jó minőségű (sztem). -
Ice&Lime
veterán
válasz
pigmeus #37521 üzenetére
Én ezt kb. 1éve csináltam, akkor nekem sem ment olyan könnyen, sőt, volt olyan pillanat, hogy úgy tűnt eltörik. Annál a felénél próbáld először, amelyiknél kevésbé tartja, mert nem mindkét "pöcök" egyforma és figyelj rá, hogy azért amennyire lehet finoman próbálgasd. Én ezt többször csináltam, mert cserélgettem az optibay-ben a hdd-t és az ssd-t. Hát, ha eltörik, elég nehéz szerezni másikat.
-
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
pigmeus #20997 üzenetére
A lényeg a közepén van. "Miért érdemes egy ilyen notebookot megvenni"
2008 óta azt hiszem ez az 5.-ik vagy 6.-ik 6910p-m.
Előnyök:
-nem melegszik csak az alja. Ez a melegedés viszont teljesen természetes, akkoriban ez a notebook számított talán a leghűvösebbnek.
-egy új akksi, minimális fényerővel, office alkalmazásokkal max 5 órát bír.
-a venti folyamatosan megy alacsony fordulaton. Nem zavaró viszont hosszú távon az állandó hűtés kizárhatja a meghibásodás lehetőségeit.
-billentyűzet első osztályú, sőt ennek a sorozatnak a legkényelmesebb a billentyűzete.
-a touchpad jó, semmi extra
-zsanérok erősek
-matt kijlező
-kiváló hangszórók, egész nap hallgatom a zenéket rajtaA HP Cpmaq "p" és "w" sorozata rengeteg biztonság és minőségi funkcióval van felszerelve. Megfelel a MIL-STD-810G katonai követelményeinek mely a leejtés, rezgés, por, páratartalom, magasság és magas hőmérsékletű tesztek során eredményesen szerepelt.
Minőségi funkciók:
- HP DuraCase magnézium ötvözet kijelző burkolat
- HP DuraFinish karcállóbb műanyag elemek
- HP DuraKeys cseppmentes és kopásállóbb billentyűzet
Biztonsági funkciók:
- HP 3D Drive Guard fizikális rázkódás \ merevlemez védelem
- TPM 1.2-es biztonsági modul
- Ujjlenyomat azonosítóHa a sorozat megjelenését nézzük (2008) akkor nem tudok negatívumot felhozni, akkoriban ez a gép volt a király. Viszont ha megnézem a 2011-es kínálatot akkor a következő hátrányokkal szembesülsz:
-kijlező fakó, rossz kontrasztok, halvány megvilágításHP szervizesek is mondták, h ez a sorozat nagyon jól sikerült, nem sok gond volt velük.
Én nagyon HP fanatikus vagyok, én is ezt használom. Mondjuk azért mert 50k-ért ajándék volt de hidd el nem jársz rosszul vele.
Most csinálom az Elitebook 8460p tesztjét, sztem az lesz a következő olyan harcos amihez az évek múltán vissza-vissza fogok térni. Ugyanis egy notebookkal nem sokáig bírom ki
-cpu venti nem a leghalkabb de tényleg nem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest