- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple notebookok
- eGPU tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Triondor
csendes tag
Hali,
Nemrégiben vettem egy HP 8510w notit, bár még nem fújtam ki, de próbáltam játékot rajta(Beyond Good and Evil - 2003) és egy kicsit akadt és nem is tudom, hogy fogalmazzak, a szürke élek a játékban láthatóak lettek, valamint szinte rögtön 97 fokra melegedett a gpu. Amikor vettem aida-val teszteltem alapjáraton csak 60 fok volt, de stresszelésre meg se mozdult(gondolom nem dolgoztatta meg)...
Ez elég aggasztó... bár a cpu is örömmel megy 80 fok környékére használat közben de egy pucolás biztos segít azon.
Valakinek van korábbi tapasztalata, vagy véleménye?
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz Turbobacsi #28685 üzenetére
Volt fejemben ez is, de nem gondoltam, hogy menni fog.
Köszi!96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
sagit
veterán
válasz JoceeHunt #28694 üzenetére
Jaja, sata2
Igazából nálam nem csak a csatoló volt a baj 2510p/2530p-nél hanem az extrém szabvány.Zif 1,8" és uSata 1,8"
Vehetsz nyugodtan gyors ssd-t a notidba, gondolom abba hagyományos Sata 2,5"-os kell. A tesztek azt mutatják hogy a gyors boot/ébredés és az indulásoknál a 4k értékek azok amik döntőek lehetnek sebesség ügyileg. Arra kell rámenni.
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
JoceeHunt
őstag
válasz premete #28691 üzenetére
Most kíváncsiságból rámértem az asztalimba a sebességekre. 2011.07.15.-e körül vettem, tehát bő 1 éve. 256-os Samsung. A sebesség semmit nem változott
Na akkor melyiket ajánlanád a 120-128-asok közül?
Látom közben szerkesztettél. Az a Kingston V200 is mozgatja a fantáziám. Körbekérdezek még egy kicsit Köszi az infókat!
[ Szerkesztve ]
joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
premete
veterán
válasz JoceeHunt #28690 üzenetére
Corsair bűn lassú volt, és még a hőmérsékletét sem tudta kiolvasni a laptop. Nem ismerem az ingyenes klónozókat, csak az Acronis True Image Home-ot használom, backup/restore/clone disk, stb.-re.
A négy ssd, amit próbáltam azok közül a samsung 830-as a legmeggyőzőbb (pedig utálom a samsungot).[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
JoceeHunt
őstag
válasz premete #28689 üzenetére
Progiból melyik nem fizetőset ajánlanád? Macrium Reflect Free???
Mindenképpen vennék egy külső aluházat a 250-esnek, mert az lesz a biztonsági tartalékom, mivel elég fontos doksikkal dolgozom (magamnak).
Corsairt eladni nehéz, vagy a szíved fájt???
Kingston V200???joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
premete
veterán
válasz JoceeHunt #28688 üzenetére
Volt Corsair Force-m, alig bírtam megszabadulni tőle.
Klónozáskor meg lehet adni, mekkorák legyenek az új partíciók, nem muszáj automatán hagyni. Vagy előtte a hdd-n megduplázod a "C" méretét, és akkor hagyhatod automatán.Ilyen kábellel lehet gyorsan másolgatni, klónozni, backup/restore oda-vissza:
[ Szerkesztve ]
-
JoceeHunt
őstag
válasz premete #28687 üzenetére
Értem. Ha 120-1280-ast választanál, melyik lehet a legjobb alternatíva?
Most olvastam egy tesztet ahol a Corsair Force 3 GT volt a nyerő.
Már az a pár ezer forint tényleg nem oszt nem szoroz.A winyó klónozás kérdés működőképes ötlet? 250-ről 120-ra? Persze kb 30-40 GB a foglaltam.
Később a 250-est biztonsági mentésre használnám USB-n keresztül, hátha elszáll az SSDjoceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
premete
veterán
válasz JoceeHunt #28686 üzenetére
Érdemesebb a sata3-ast, árban alig van különbség, és már a klónozásnál kiderül, hogy mennyivel gyorsabb.
Samsung 830-as, 128 GB-ost tettem a 8460p-be (24500-ba fájt), ilyen a sebesség.A névleges, 500-as sebességeknek nem szabad bedőlni, vertex3-asom volt, 300 alatt volt a szekvenciális írása is.
PL. vertex3 sata3:
samsung 470 sata2:
[ Szerkesztve ]
-
JoceeHunt
őstag
Sziasztok!
HP notimba kicserélném a winyót SSD-re a gyorsaság miatt. Most egy 250-es SATA II van benne. A gép egy 8460p.
Szerintetek SATA 3-ast érdemes belerakni vagy nem tudná a masina kihasználni és nézzek 2-est? A gyári specből nekem sok nem derül ki.A következő alternatíváim lennének (teljesen megfelel a 128GB, mivel csak munkagép).
Végén írás/olvasás
Intel 120GB 2,5" SATA3 330 450/550
Kingston 120GB 2,5" SATA3 480/535
Ocz 120GB 2,5" SATA3 Vertex 3 500/550
Sandisk Extreme 120GB 550/510
A-Data 128GB 2,5" SATA3 SP900 Premier Pro Series 520/550A rászánt költség max bruttó 25-26000.-, így válogattam.
Szerintetek melyik lenne jó? Mik a tapasztalatok? Illetve ha a gép nem tudja a SATA3-at akkor mennyin fog plafonon írni/olvasni ha SATA3-ast veszek (nemigen kapni már 2-est).
Tudtok valami winyó klónozó programot ami ingyenes? Csak hogy ne kelljen újratelepítenem...
Illetve az nem gáz hogy 250-es helyett csak 120-128-asra lesz a "klónozás"?joceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
sagit
veterán
Na ma visszaraktam asszony 2510p notijára a Win7-et. Win8 alatt nem tudtam használható OpenGL-t előcsalogatni az X3100-ból :/
Viszont ha már újraraktam kicsit mókoltam az ssd-n, hátha elérhető némi javulás.
Ilyen volt:
Ilyen lett:
Azért jobb lett 1 fokkal.
Ha valakit érdekel a következőket csináltam:
F10-es moddolt bios fel,legfrissebb intel driver telepít, biosban LBA-ra raktam, plusz ezt lefuttattam[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
Notebook ventilátort hogyan tudok leszabályozni? Egy HP 4530s-ről van szó.
BIOS-ban nem találtam ilyet, a Speedfan pedig nem érzékeli.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
zsolthee
senior tag
válasz arcsi84 #28671 üzenetére
Azért van rá jó megoldás.
Beviszed szervizbe, megnézik a hibát majd megrendelik az alkatrészt.
Nem kell addig ott hagyni a laptopot. Ha megérkezett a klav. felhívnak, majd után a valóban 5 perc alatt kicserélik.
Kényelmes megoldásnak tűnik a futáros megoldás, de csak akkor ha tudod nélkülözni a gépet. -
sagit
veterán
Na megjött az USB3 adapterem is.
Ilyen pendrive-al teszteltem, van rajta egy bootolhato win8 telepítő. Ha full üres lenne valószínűleg jobb eredmények lennének de így is látványos a gyorsulás.Gyári USB 2.0-n:
Az előző USB 2.0 adapterrel:
És az USB 3.0 adapterrel:
-
LanyUs
senior tag
Sziasztok!
Kicsit mérges vagyok az intelre, lehet alaptalanul, mert én vagyok tudatlan
HDMI összekötés LCD-vel semmi gond, DE:1. Intel HD Graphics blue-ray filmeknél néha csíkosan bevillog ( ez bízom benne ATI-nál nem gond )
2. Az Intel HD audio pedig FÜGGETLENÜL attól, hogy a laptop stereo hangfal kimenettel rendelkezik HDMI-n keresztül nyugodtan kilőhetné a DTS-t vagy az 5.1-et ha már rendelkezik az ember külön dolby erősítővel, mivel csak továbbítani kellene a forrás jelet. Ezt miért nem tudja az összes létező laptop? Nem tudom megérteni... Nálatok?
-
arcsi84
aktív tag
Nem akarom elkiabálni, de lehet megoldottam a problémát. Annyira felidegesítettem magamat, hogy keresgélni kezdtem a youtube-on. Találtam egy videót, ahol két műanyag elemmel rögzítik a gombot. Mondom mintha valami hasonló elven lenne ez is rögzítve, ahogy oldalról bele láttam.
Addig próbálgattam, ameddig úgy néz ki megszereltem.
Sajnos az akksi nincs nálam, hogy kipróbáljam de, maga a gomb eddig is működött lenyomásra, csak a fedél állt rosszul. Most csak a lenyomás érzésről tudok következtetni, de úgy működik mint az összes másik, érzésre.
Remélem rendben van és leszállhatok a körhintáról. -
BoC1ka
senior tag
Sziasztok,
kéne egy kis help..hp 8510P be volt 4965 ag wifi kari, ezt kivettem, és betettem egy 4965 agn-t...észlelte, felrakta de nem megy! lefuttattam a wifi kézi diagnosztikai eszközt, és ott a rádiótesztnél bukott el...visszaraktam a régit, és most az se megy...nem tudja valaki mi lehet a probléma?
köszi
YNWA
-
wwhy
veterán
válasz arcsi84 #28671 üzenetére
Kis Hazánkban sajnos a garanciális ügyintézés nem létező fogalom.
Ez így 1:1 nem igaz. Még a HP esetében sem. Nem vagyok kiemelt ügyfél, de nekem eddig /kopp-kopp/ minden papírforma szerint zajlott, és nem csak noti, hanem monitor és nyomtató esetében is.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
arcsi84
aktív tag
Sziasztok!
Balszerencsémre felültem a garancia ügyintézés szopó körhintájára. 1 hónapja vettem egy HP G6 2018sh laptopot és már szinte az elejétől az ESC billentyű nem volt rendben. Recsegett, ropogott, nyeklett-nyaklott, míg végül a bal oldala felemelkedett, és többet nem akart a helyén maradni.
Persze full ideges lettem, mert néztem, hogy 20k egy billentyűzet.
Felhívtam a hp szolgálatot és közölték velem a rossz hírt, hogy az ilyen jellegű problémát, csak a szervizben lehet orvosolni, ezért küldenek egy futárt, elviszik a gépet kb. 10 munkanapra és megjavítják. Nem lett jó kedvem, mert nap, mint nap használom a laptopot (erre közlik, hogy 2-3 hétre berántják, amúgy 5perc kicserélni szerintem az egész billentyűzetet).
Lenyugtattam magamat, hogy majd csak megoldom valahogy. Mai napra ígérte a HP, hogy jön a DPD-s futár, de valakinek ezt is sikerült elszúrnia, mert két címet adtam meg és telefonos egyeztetést kértem. Délig otthon voltam, majd bejöttem dolgozni, erre 4-kor hív a feleségem, hogy ott a futár. Mondtam neki, hogy akkor jöjjön be a másik címre, ha már nem hívott fel. Ő azt nem tudja megoldani, mert már kifele megy a városból ... Talán majd holnap vagy hétfőn felveszi a csomagot. Szikrákat szórt a szemem, hogy egy futárszolgálatnak olyan jól megy, hogy nem szedi fel a csomagokat ...
Felhívtam a HP-t, hogy akkor találjanak ki valamit, mert ez így nem megy, közölte a telefonos srác, hogy nagyon sajnálja, hogy ilyen helyzetbe kerültem, de nem tud segíteni.
DPD-nél meg 10 perc után meguntam a zene hallgatást ...Most már sikerült kicsit lenyugodni, de hát ez Magyarország. Kis Hazánkban sajnos a garanciális ügyintézés nem létező fogalom. Próbálnak átvágni, rád kenni a felelősséget, vagy csak egyszerűen leszarják.
Érdekes külföldön ez teljesen másképpen megy, ott nem a vásárló szív. Nálunk sajnos ilyen dilettáns csőcselék intézi ezt, akik nem foglalkoznak, azzal mi a vásárló érdeke.
Bele se merek gondolni, milyen meglepetések várnak még rám ... (összekarcolt laptop, 1 hónapos várakozás, esetleg a futárszolgálat tartogat valamit desszert gyanánt)
Ki tudja?
-
-
SzaboZE
addikt
válasz zsolthee #28667 üzenetére
A dell legtöbb gépén is így van már, szerintem rájöttek a gyártók, hogy rendszeresen zúzzák az ethernet csatikat. Néhány USB is szokott külön panelen lenni.
[ Szerkesztve ]
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
zsolthee
senior tag
Megbeszéled magaddal a problémát?
A hozzászólások száma alapján már azt hittem beindult a topic.A sok negatívum ellen:
Hp Elitebook 8560-nál az ethernet csatlakozót jól megtervezték a mérnökök. Kolléga letörte róla műanyag pöcköket ami a kábel fejét fogja és szerencsére nem kellett az egész alaplapot cserélni. Egy function-board nevű panelen van a soros porttal együtt. Így a javítást olcsóbban és gyorsabban meg is úsztuk.
Legutóbbi akkurendeléseim nagyon hamar megjöttek. Max néhány nap vagy egy hét volt. Meg is lepődtem. -
Turbobacsi
senior tag
válasz Baltazárka #28652 üzenetére
hogy kalibrálsz be egy TN panelt?
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
schumy1
aktív tag
Egy kis segítség kéne ismét. Utánanéztem mert kaptam egy jó ajánlatot, de a HSTNN-UB85 akksi a megnézett honlapok szerint nem kompatibilis a 6710b-el, csak a 6730b, 6735 meg stb.
Biztos nem jó vagy nem tüntetik fel? -
premete
veterán
Nekem eddig csak 1 HP-m látott szervizt, az ezelőtti, de abban másnap cserélték az alaplapot, 6930-as volt.
A mostanival (8460p) nem vagyok nagyon megelégedve:
- szinte állandóan és hallhatóan megy a ventillátor, 43 fokos cpu-nál, 798 Mhz-en
- a gyári billentyűzet fekete alapon, apró, szürkésfehér betűkkel nekem nem jön be.
- hp support assistant nem ismeri fel az usb3-akat és pár egyéb dolgot sem
- kijelző fényereje elég kicsi
- a kamera melletti led, ami elméletileg a kijelzőt megvilágítaná, olyan gyenge, hogy a képernyő fényereje erősebb.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Baltazárka
csendes tag
Sziasztok!!!
Nagy segítséget kérnék tőletek.Sajnos nem vagyok jártas a számítástechnikában és most szeretnék laptopot venni, fotós vagyok és főleg photoshopra kellene a gép, lehetőleg 130-140 körül oprendszer nélkül
Eddig a HP család G6-os szériáit nézegettem 8gb ram,750hdd a processzorok terén nulla a tudásom.
Tudnátok segíteni? Nagy köszönet előre is!!!
-
Penész Gomba
tag
Hp Probook 4535s-nél előfordult már valakinek, hogy a rendszer egyszerűen nem látja a Bluetooth eszközt?
Eszközkezelőből próbálom telepíteni erre azt mondja, hogy hozzáférés megtagadva. Drivert nem engedi feltenni, mert szerinte meg lett szakítva a telepítés. (Utolsó Win8 kompatibilis driverre írja)Windows 8 64 bit.
-
premete
veterán
válasz B-L-A-C-K #28646 üzenetére
Ezek szerint az Elitebookok garanciája a nyomába sem ér a Dell NBD-garinak.
60 napon túli garanciális javításról egyszer hallottam, amikor a szomszéd Acert vett. Az mondjuk, többet volt Brnoban, mint itthon; az igazsághoz hozzátartozik, hogy csak az első javítás volt 64 nap, mert beleesett szilveszter, a másik 5 esetben visszakapta 2-3 hét után, néha megjavítva, néha nemEladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Thusor
őstag
válasz B-L-A-C-K #28646 üzenetére
És ráadásul nem is valami konzumer kategória. Mégis a HP csúcs üzleti gépeiről beszélünk az elitbookokról. Ez a hozzáállás nem megfelelő egy ilyen kataegóriában.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
-
B-L-A-C-K
titán
Na ma ezt az üzenetet kaptam az Elitebook-ommal kapcsolatban:
"Elnézését kérem, hogy ilyen hosszúra nyúlik a hiba elhárítása!
Jelenlegi információim szerint a külföldi technikus kollégák már elindítottak a futárral egy letesztelt alkatrészt, ami szerintük megfelelően működik. Jelenleg a szerviz várja az alkatrész beérkezését, és ezt követően ha beépítették és letesztelték, akkor értesíteni fogják Önt!
Addig is további türelmét kell kérnünk!"
Szóval több mint 50 nap után visszakapom a gépem, és legyek vele boldog...
-
sagit
veterán
Hát ja, elég nagy szívás. Ha megvenném a gyári nyákot akkor a caddy ~21k lenne ami borzalmasan sok. A gyári szuper bill volt 13. Szerintem irreálisan drága a caddy így. Még 9k is sok érte.
Na mind1, megrendeltem ezt: [link]
Csak be kell csavarozni. Pont passzol.
Más: TP topikban felvetettem már hogy a wifi kártyám jól átmelegíti a házat ( Intel 5100 )
Utazás közben a proci és ssd környékén csak langyos a ház ha nem terhelem a gépet túlságosan ( Net, office,film). Viszont a wifi kártya szépen fel tud melegedni, már-már zavaróan átmelegíti azt a takarót ami takarja.Tehát arra jutottam hogy veszek egy nano wifi-t és 1 USB-t beáldozok az 5-ből. Azt fogom használni és a gyárit kikapcsolom. Ha a jelerősség gyenge a nano wifin csak akkor kapcsolom be a gyári wifit.
Ki is néztem ezt a TP-Linket
Meg is rendeltem volna Pécsett de nem tudnak hozni abban a boltban ahol szeretném. Ezért kicsit gugliztam és kiderült hogy a Mercury is legyártja ugyan ezt saját néven (MW150US). Gondolom licenceli vagy mittudom én.
"The Mercury MW150US is a re-branded TP-Link TL-WN725N mini USB wireless-N adapter. They differ only in the style and color of the housing."
Meg is rendeltem ezt is a kínaiaktól: [link]
-
sagit
veterán
Na megjött ma a válasz a Swissparts-tól.
Én tévedtem, mivel az a nyák külön cikkszámon van ( PN 495027-001 ) és én ugye csak ezt vettem: PN 492574-001Na tehát ez volt 9k és tippeljetek mennyi lenne még a nyák? Hát 8.850 NETTÓ!!!
Én voltam a hibás mivel ebay is és gugli is teljes caddy-t dobott arra a PN-re mint amiből rendeltem. Nem gondoltam hogy hiányos lesz.Viszont amikor megvettem a caddy-t figyelmeztethettek volna ugyan hogy semmire sem lesz jó.
Szóval megrendeltem az utángyártottat 2k-ért.
-
schumy1
aktív tag
válasz BoC1ka #28630 üzenetére
Értem én, de nem tudok paypallal fizetni. Találtam hazafelé egy boltot a ferenc körúton, laptopszaki a neve, és náluk az utángyártott (gyártó hp) 16900.
Egy új akksival mennyit megy el a gép? Tudom függ a használattól, de még is, 2-3 óra?
Megmondom őszintén nem akartam akksit venni, mert féltem hogy beadja a kulcsot a gép, mert csak annyit tudok, hogy ezen dolgoztak napi 10-12 órát, igaz üzleti modell, és semmi baja, de még is veszek hozzá mert állandóan kábelezgetni idegesítő.[ Szerkesztve ]
-
dudi
senior tag
sziasztok,
kinéztem egy hp 3-in-1 NAS dokkolót, amivel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.
Mekkora a max winchester, amit bele lehet rakni?
Milyen sebesség várható hálózaton keresztüli másolásnál?
Torrent klienst lehet valahogy rátenni, vagy csak samba-s NAS elérést tud?köszi,
dudiSounds like your fix is worse than your problem...
-
sagit
veterán
válasz schumy1 #28619 üzenetére
ha utángyártott akkor ebay, 20 dollárnál kezdődnek
-
schumy1
aktív tag
Jelenleg nincs raktáron, de 3.a messze van még. Máshol nincs is eredeti hp akksi szerintetek, mert sok helyen ugyan ennyi az utángyártott is (16e)
Gondolom az utángyártott nem olyan jó, vagy nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
schumy1
aktív tag
Fizukor szeretnék venni egy új akksit a 6710b lapihoz. Tudom volt már szó, hogy itt prohardveren találok 1-1,5 órás akksit,de újat szeretnék, és lehetőleg gyárit. Tudtok megbízható boltot? Kerestem googlen de annyi helyen kapni és nagy az árrés. Budapesten ha lehet.
-
sagit
veterán
Illetve 5100-as intel wifi-m van, melegszik mint az állat... Ezzel lehet valamit kezdeni? Nincs másik típus ami nem melegszik?
-
ludus
aktív tag
válasz Laybee #28611 üzenetére
Laybee:
Adatlapokon utánanézve tényleg nem feltétlenül dupla chipek száma mert attól függ hogy mekkora chipekből építik fel a modult. Viszont szerintem nem fogyaszthatnak ugyanannyit mert 2x annyi adatot kell mozgatniuk. Sajnos a tápfeszen kívül más értéket nem tartalmaznak az adatlapok úgyhogy csak találgatni tudunk...sagit:
Köszi utánanézek![ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
Nem feltétlen van rajta 2* annyi chip.
Ami az én gépemben van 2 gb-os (2 db) azon 16 db 128 mb-os chip van ( összesen ugye 32 db) .
Viszont barátnőm gépében 1*4 gb ddr2 van 8 db 512-es chippel.És egy ugyan ilyen ramot tudnék a 2530p-be szerezni, vajon mérhető lenne a fogyasztás különbség 2*2 vs 1*4 között?
2510p: Barátnőmnek az van, én újrapasztáztam mx2-vel, 5-10 fokot segített rajta felhasználástól függően. Érdemes az alját megemelni hogy kapjon levegőt. Illetve rmclockkal alulfeszelni
[ Szerkesztve ]
-
ludus
aktív tag
Fogyasztási értékeket nem nagyon adnak meg a gyártók, de nyilván a 4G-ás kétszer annyit fogyaszthat mint a 2G-ás mivel kétszer annyi chip van rajta...
Más: elég csúnyán melegszik a 2510p-m alja a ventillátor alatt, másnak is ilyen melegedős a gépe? Vagy esetleg ráférne egy tisztítás-pasztázás?[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
Mennyit fogyaszthat egy 2 gb-os ddr2-es ram modul?
És mennyit egy ddr2-es 4 gb-os modul?
-
papa019
senior tag
válasz Segnior_Barthez #28605 üzenetére
Én fszorcsik kollégától vettem.
Rátettem a DVD meghajtó előlapját és tökéletesen működik már 2 hete.
Bár az előlap egy kicsit beljebb van, mint a gép oldala, de így legalább illik hozzá. -
Segnior_Barthez
senior tag
válasz B-L-A-C-K #28604 üzenetére
üdv urak, a probook 4330ba mely hdd caddy ajánlatos? nem lesznek álmatlan éjszakáim ha nem a gyári ferde szélű caddyt pakolom be a gépbe de bosszantana ha egy gagyi vezérlés kiütné a hddt. jó az ebayos is de bőséges a választék. milyet használtok? kösz
https://www.flickr.com/photos/57762354@N03/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Vicces képek
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Lenovo Ideapad Gaming 3 15ach6
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ÚJ HP 255 G9 - 15.6" FHD IPS / Ryzen 5 5625U / 8-16Gb / 512Gb NVME / Type-C / HUN / 3 ÉV GARANCIA
- Razer blade 14 (3070 8GB// R9 5900HX // 16GB // 1 TB Ssd // 2k 165Hz IPS
- Dell Latitude 5580
- Dell Latitude 5310 /I5-10210u/8GB/256GB SSD/13.3" FHD garanciás
- Dell Latitude 5410 /I5-10310u/8GB/256GB SSD/14" FHD garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest