Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rossitibi
tag
válasz
deathtania #29185 üzenetére
Ez megvolt! Tudom hogy üres az új hdd! Ennyire azért nem vagyok kuka!
Bárhova állítom,ugyanez a hibaüzenet! Egyébként látja a pendrive-ot,ki is tudom választani hogy arról induljon de semmi.
NEMO1968
Ezt hogy érted? Másoljam át azt ami a hp pendrive-on van egy másikra és azon próbáljak meg módosítani? Vagy próbáljak meg feltenni egy másik windows-t egy másik pendrive-ról és utána próbáljam meg a hp félét?
-
NEMO1968
őstag
válasz
rossitibi #29183 üzenetére
Szia!
Nézd meg a lemezkezlőben,a pendrive aktív partició-e.
Ha nem,parancssorból aktiválnod kell,és csak utána BOOT-ol róla a gép.
JA.most néztem,nincs rendszered.
Akkor egy másik működő gépen kell megnézni(csinálni)
Végső megoldásként egy másik pendriveből csinálsz egy bootolhatót,amihez a HP által WIN-t használod. -
wwhy
veterán
A számlás dolgokat hanyagoljuk ...
-
rossitibi
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek van egy hp mini 210-ese,gari nincs már rá,tönkrement a vinyó,vettem bele egy wd 320 gb-osat.Persze a win 7-nek annyi.Hívtuk a hp-t rendesek voltak (akkor még) küldtek egy pendrive-ot rajt egy windows 7-el! De... nem tudjuk telepíteni,azt írja ki hogy: couldn't find bootmgr
Szerintetek mi a baj? A hp azt mondja hogy nem ugyanolyan vinyót vettünk bele! Pedig még ők ajánlottak ssd-t is ami szintén nem ugyanolyan! Nem akarom elhinni hogy egy tárhely miatt nem települ az új windows! -
middleaged
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, ezek a játékok biztosan futnak ezen a notin:[link]?
Nem vonnám kétségbe a hirdető szavait, de én is hasonló gépel küzdök, a játékok terén nagyon rossz tapasztalatokkal. Amit próbáltam, pl. Maffia 2, Witcher 2, Sims 3, néhány perc játék után a venti felpörög, majd újraindul a noti, nem tudom eldönteni, hogy a gép hibájából-e, vagy a képességeit meghaladó feladat miatt. (CPU 62-64, GPU 72 °C körül). Lehet,hogy hibás a laptop, és gariztani kéne (csak 3 hónapos), vagy ez ilyen, és ne akarjak játszani? -
FRENK1988
veterán
válasz
Sziszifeca #29175 üzenetére
Hat ha a kod is egyezik akkor nincs mitol felni. Illetve ha a kivezetesek is megegyeznek akkor nincs gond, mert ugyis cpu ram meg hdd megy bele
-
FRENK1988
veterán
válasz
Sziszifeca #29168 üzenetére
Hat ha tutira akarsz menni akkor jobb a biztonsag. Ha meg kiserletezgetel es sok a felesleges penzed akkor hajra
-
FRENK1988
veterán
válasz
Sziszifeca #29166 üzenetére
Rendbe druszam. Rem minden rendbe megy
-
sagit
veterán
Megjött ebay-ről a wwan kártyám és hibátlanul teszi dolgát
-
Joci93
senior tag
Sziasztok!
Az egyik rokonomnak van egy [ilyen] laptopja. A gond az a vele, hogy alig futtat 3D-s játékokat. OpenGL és DX11 alatt is alig van 10 FPS. Próbáltuk az integrált videó kártyát áthelyezni a GeForce 610M-re, de sehol nem találtuk meg a BIOS-ban. Eszközkezelőt is néztük, de nem igazán akart menni.
Az eszközkezelőnél 2 vid. kártyát jelez, ha az inteleset letiltjuk, akkor egyáltalán nem futtat olyan programot, ami 3D-s.
Esetleg valami ötlet?
-
FRENK1988
veterán
válasz
Sziszifeca #29160 üzenetére
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Szerintetek Presario CQ61 laptophoz alaplapot külön honnan tudnék venni??
-
Z86
őstag
válasz
B-L-A-C-K #29158 üzenetére
Viszont nekik nem annyiba kerül egy ilyen gép, mint amennyiért a boltban megvesszük.
Meg ha arra gondolok, hogy van olyan szerviz, ahol egy sok tízezres mobillal nem foglalkozhat a javító műszerész 20 percnél többet, mert az úgy már veszteséges, akkor ezt hol érte meg javítani...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Laybee #29153 üzenetére
Áttol függ hogy nézzük, mert 85%-a cserélve lett új alkatrészekre, amúgy memória, billentyűzet, és az alsó burkolat nem új (ezektől eltekintve minden cserélve lett benne.), de ezek is hibátlan állapotban vannak mert vigyáztam rá, szóval ha valakinek azt mondanám hogy új nem is kételkedne.
-
B-L-A-C-K
titán
Na átvettem a gépet végre, úgy néz ki minden rendben vele. Viszont azt hogy mennyi garanciát kapok pluszba azt nem tudom még, mert ugye ennyit sikerült felajánlaniuk 72 nap után, és ezt sem maguktól mondták hanem én erősködtem hogy ezek után valamit adhatnának...Szóval írtam nemrég egy levelet a HP-nak, akivel szoktam beszélni, kíváncsian várom válaszát mennyit adnak...
A gépet most használom 3 órája nem tudok belekötni, hiszen olyan mintha új lenne fóliás kívül belül:
Ma vagy holnap leírom nagyjából a történetet lougutba, és remélem mással nemfog ilyen előfordulni...
-
Z86
őstag
válasz
B-L-A-C-K #29144 üzenetére
Érzékelhetően emiatt tényleg nem fog visszaesni, de azért veszítenek néhány potenciális vásárlót.
Meg aztán szerintem ez az ország leglátogatottabb hp gépes fóruma, el tudom képzelni, hogy nem mindegy nekik milyen itt a közhangulatszerk: vagy ha esetleg ez a példa nagyon elterjed a Milyen notebookot vegyek topicban, az már tényleg kellemetlenebb lehet.
-
válasz
JoceeHunt #29133 üzenetére
Szia!
Én is így voltam, aztán küldtek egy 32 bitest .....állítólag 2530p-hez csak az volt....
De nem gond levettem egy MSDN-es telepítőt, 64 bitest telepítettem a gép hátulján lévő kulccsal, aktiválni automatán nem lehetett, de a telefonon keresztül simán beaktiválták, őszintén elmondtam én is , hogy át akarok térni 64 bitesre a 4GB RAM miatt. -
FRENK1988
veterán
-
válasz
deathtania #29134 üzenetére
Így van, teljesen értem, ezért írtam hogy az én gondom nem szervizzel volt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
deathtania #29134 üzenetére
Nem egészen így van, CHS annyi hogy nem válaszol egyből annak ellenére hogy látták a levelemet, illetve elfelejtették a hibás vinyót kicserélni. Plusz már úgy volt kész a gép, elmentem érte de helyszini kiporóbálás után ujabb hibák léptek fel (alaplap amivel eddig nem is volt gond). A HP viszont folyamatosan hibás alkatrészt küldött nekik, és 71 nap után sem hajlandó új gépet adni, inkább addig küldözget alkatrészt a CHS-nek míg jó nem lesz a gép. PEdig már az ügyet a HP reklamációs osztály kezeli folyamatosan, de egyszerűen nem akarnak új gépet adni, ami magát a HP-t minősíti hogy 71 nap után itt tartunk.
Persze azért nem írom le a HP-t mert ez kivételes eset, de hogy ha saját pénzemből veszek gépet (azaz nem cégnél kapom) biztos nem HP lesz...
-
lancsika
csendes tag
válasz
deathtania #29096 üzenetére
Szia, ezzel már próbálkoztam, de nem megy. Liux dvd sem indul és win7 sem. Boot menüt beállítottam.
Addig eljut, hogy betölt, ki tudom választani, hogy Suse linux, failsafe Linux, vagy Recovery. Bármelyiket választom tölt, aztán fekete kép jön be, login kér és jelszót, ezekt is beírom a felhasználói logint. Ez jön ki felhasználói login+kukac jel szerű+linux+> és utána nem tudom mit kell beírni.
Szóval valahogy törölni kellene ezt az egészet a gépről. -
Srácok én is felvettem a kapcsolatot, a 32 bites win miatt felhívtam Microsoft-ot, hogy lehetne-e 64 a rendszer.
Válaszukra mentem a HP-hez.HP.-nél:
Mondtam hogy előretelepített volt, matrica akku alatt, és ram bővítés miatt sovány a 32 bit. Elkérték a Serial-t, minden oké, gari él stb stb.
Megkérdezték milyen nyelvű oprendszert kérek, és max 1,5 hét múlva megkapok egy telepítési csomagot postán.
Ha nem akkor jeleznem kell.
Szóval egy szavam nem lehet, persze ez más jellegű kérdés, nem szervizelés.Reszkess rendszer, jön a 64 bit
-
B-L-A-C-K
titán
Na Elitebook mizériám 71. nap:
Tegnap reggel írtam nekik ismét hogy mikor hajlandóak megcsinálni mivel hétfőre ígérték, természetesen aznap nem válaszoltak pedig olvasták az üzenetem. Kicsit unom már hogy mindig 2x kell rájuk írnom hogy válaszoljanak, ezért írtam nekik reggel ismét egy levelet:
"Csak úgy érdeklődés képen kérdezném, hogy miért van az hogy 1 héten küldök önöknek 1 levelet mert mint tudjuk 71. napja a gépem önöknél van, és arra se méltatnak hogy egy egyszerű kérdésre válaszoljanak egyből, miközben elolvasták az üzenetemet többen is 24 óra alatt. Miért kell 2-3x újra önökre írnom hogy méltassanak válaszadásra? Ha jól tudom a rendszerükből fél perc alatt kilehet keresni, vagy egy telefonnal meglehet kérdezni mi van pontosan vele egyből..Gondolhatják nem azért írok önöknek mert unatkozok, hanem mert 71 napja leadtam a gépem, és munkámhoz már 1 hét után is nélkülözhetetlen volt...
Így újrakérdezném hogy holnap van rá esély hogy átvehetem?"
Erre már egyből jött a válasz egy illetőtől:
"Elnézését kérem, amiért a tegnapi levelére nem tudtam válaszolni.
Múlt héten pénteken több levélváltásunk volt, melyben jeleztem önnek, hogy a HP-val történt egyeztetés eredményeként e hét elején elkészül a javítás. Én ezt hétfőre ígértem önnek, de az alkatrészeket sajnos csak tegnap délután kaptuk meg.
A szerviztechnikus kolléga kicserélte a hibás alkatrészeket, most teszten fut a gép, hogy azt önnek kifogástalan állapotban tudjuk visszaadni. Amennyiben a tesztelés során semmi problémát nem tapasztalunk, akkor ma délután átvehető lesz a notebook.
Amint a készülék elvihető, rögtön értesíteni fogom."
-
válasz
deathtania #29118 üzenetére
Na, első lépéskor a Microsoft átirányított a HP-hoz, mivel előretelepített rendszer volt a notin...
Jön a HP... -
Kiscsőke
aktív tag
Sziasztok!
Nc6400-ás laptopnál Aida64 azt írja hogy x1300-as videókártya van a laptopban! Ez ugyebár ati gyártmány! Viszont nem tudok rá ati drivert telepíteni mivel a telepítő azt írja hogy nem talált ati összetevőt a gépben!
Azért gondoltam hogy teszek rá ati drivert mert ha rádugok egy külső monitort akkor nem érzékeli a laptop, és anyum jobban látná a 17 coloson. -
skylaner
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a
HP Compaq 6710B gond nélkül viszi a 720p-s filmeket ugye?
(Core 2 Duo T7250 (2x2 Ghz), 2 GB DDR2, INTEL X3100) -
DarknessHope
senior tag
válasz
Turbobacsi #29083 üzenetére
való igaz...
először mikor felmentem nagyon kuszának tűnt.... talán elhamarkodottan írtam ide mostanra kezdem kicsit jobban átlátni mi van
-
deathtania
senior tag
válasz
JoceeHunt #29117 üzenetére
akkor hívd fel a ms magyarország valamelyik telszámát, és ott segítenek neked, és megmondják, hogy melyik w7et tudod aktiválni a kódoddal.
-
válasz
deathtania #29109 üzenetére
Nagyon sok dolgot kéne újrapakolnom,majd az ünnepeknél decemberben max
A gondom az, hogy eredeti a win, újratelepítéskor szerintem fel kell hívni Bill bácsit, mert csak matrica van a masinában, azt sem tudom jó-e a kódom 64 bitre :S -
deathtania
senior tag
válasz
JoceeHunt #29108 üzenetére
most szivatsz ugye? 8GB rammal te 32 biten tolod? aztán csodálkozol, hogy nem elég neki a ram, mivel a 8GBból csak 3,2GB-t lát a rendszer, és csak annyit tud használni.
azonnal húzd át 64bitre, vagy akkor add el az egyik modult, mert tök feleslegesen csak áll a gépben...
-
válasz
deathtania #29106 üzenetére
kikapcsoltam azt hiszem
. Nagy gáz ha megy?
Nekem az előbb lefagyott a gép. Az a baj hiába van benne 8gb, 32 bites a rendszer, ezért most nem telepítenék újra... -
Srácok, amióta bekerült az SSD a gépembe, azóta állandóan elfogy a memóriám, legalábbis a win sikít...
Mit állíthattam el amikor belőttem? -
Sziszifeca
őstag
Köszi srácok!
Itt a PH-n vannak javító emberkék, ahhoz is elvihetem vagy hagyjam?
Ez talán olcsóbb..
-
FRENK1988
veterán
válasz
deathtania #29102 üzenetére
igen 8-10 minimum.
-
FRENK1988
veterán
válasz
deathtania #29100 üzenetére
Ha nincs hardver hiba akkor szvsz csak óradíj. Ha meg baj van akkor meg ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged