Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sagit

veterán

válasz wwhy #28638 üzenetére

Hát ja, elég nagy szívás. Ha megvenném a gyári nyákot akkor a caddy ~21k lenne ami borzalmasan sok. A gyári szuper bill volt 13. Szerintem irreálisan drága a caddy így. Még 9k is sok érte.

Na mind1, megrendeltem ezt: [link]

Csak be kell csavarozni. Pont passzol.

Más: TP topikban felvetettem már hogy a wifi kártyám jól átmelegíti a házat ( Intel 5100 )
    Utazás közben a proci és ssd környékén csak langyos a ház ha nem terhelem a gépet túlságosan ( Net, office,film). Viszont a wifi kártya szépen fel tud melegedni, már-már zavaróan átmelegíti azt a takarót ami takarja.

Tehát arra jutottam hogy veszek egy nano wifi-t és 1 USB-t beáldozok az 5-ből. Azt fogom használni és a gyárit kikapcsolom. Ha a jelerősség gyenge a nano wifin csak akkor kapcsolom be a gyári wifit.

Ki is néztem ezt a TP-Linket

Meg is rendeltem volna Pécsett de nem tudnak hozni abban a boltban ahol szeretném. Ezért kicsit gugliztam és kiderült hogy a Mercury is legyártja ugyan ezt saját néven (MW150US). Gondolom licenceli vagy mittudom én.

"The Mercury MW150US is a re-branded TP-Link TL-WN725N mini USB wireless-N adapter. They differ only in the style and color of the housing."

Meg is rendeltem ezt is a kínaiaktól: [link]

LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||

Új hozzászólás Aktív témák