- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
ThodEE #34681 üzenetére
Nem is állítottam a mondatban sehol, hogy akárhány radiátorossal lehet, csak azért írtam így neki, mert ilyenje van és ő erre mondta, hogy az 19 fokon tartja a prociját. Az enyémet is azért hoztam fel példának, hogy lássa, mérettől függetlenül még azzal sem lehet megközelíteni a szobahőmérsékletet, nem hogy egy single-el.
Ahogy mondod extrém hűtéssel lehet, de az ritka azért, hogy átlag user mondjuk kompresszoros hűtést használjon.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Lian LI GALAHAD II LCD KIJELZŐS HŰTŐK
- ASUS ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition Tápegység!
- Cooler Master H500P Mesh Fekete eladó
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged