- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
-
brumi1024
veterán
A Hogy is néznek ki gépeink topikból. Kicsit kibővítve itt vannak a képek.
-
syC
addikt
-
-
-
jones965
Modder
válasz
kicsipapucs #6406 üzenetére
Az halott ügy szerintem. Én vagy 8 éve próbáltam, de irreális pénzt akart a jogutód érte kérni.
-
-
syC
addikt
-
syC
addikt
válasz
Engineer086 #6402 üzenetére
Természetesen! Fent volt korábban is, csak azokat a képeket nem sikerült visszahoznom. Köszi a linket!
-
Engineer086
Modder
Örülök az oldal ismételt üzemelésének!
Mit gondoltok, az én gépem felkerülhet az oldalra?
[google drive]
Köszönöm! -
syC
addikt
-
syC
addikt
-
syC
addikt
Üdv!
A pc-style.hu oldal hamarosan újra működni fog.
-
olbaidhun
őstag
Sziasztok!
Mi a helyzet a PC-STYLE - al?
-
L1ZRRR
senior tag
Ki halt a topic?
-
Pista0001
addikt
Sziasztok. Mintha megint gond lenne a pc-style.hu-val, nekem nem akar bejönni. Lehet a külföldi ip miatt?
-
syC
addikt
újra működik
-
syC
addikt
pc-style.hu megszűnt?
-
ADAM1337
nagyúr
Tudtok valahol budapest-en olyan helyet ahol lehet fóliára nyomtatni illetve négyzetméterre megrendelni ?
-
Ramses07
Modder
válasz
Engineer086 #6376 üzenetére
Érthető. Panelban nem sok lehetőség van...
-
Engineer086
Modder
válasz
Ramses07 #6375 üzenetére
A közeljövőben biztos nem. Elköltöztem otthonról, ott volt műhelyem, de a panelben nem sok mozgástere van az embernek, ráadásul az átalakított G5 mellett nem sok késztetést érzek a moddingra.
Nem szeretném feladni ezt a hobbimat, így ha a jövőben adottak lesznek a feltételek, lehet visszatérek még.
-
Ramses07
Modder
válasz
Engineer086 #6374 üzenetére
Jól beszélsz! Nem is fogsz már modderkedni?
-
jones965
Modder
válasz
djcsefa #6371 üzenetére
Az oldalra való felkerüléshez egyedül én kelle(nék)k, de sajnos erre nem nagyon jut energiám. Az oldal szerkesztői közül már csak egyedül vagyok.
Mint láthatod, az én gépem , a Poseidon ROG mod sem került fel az oldalra, egyszerűen nincs rá időm.Ettől függetlenül ne csüggedj és más sem, készítsetek jó gépeket és természetesen erről jó fotókat, aztán a télen egyszer nekidurálom magam és frissítek az oldalon.
-
Ramses07
Modder
válasz
djcsefa #6371 üzenetére
Szerintem legyen jó, szépen összerakott ( kicsit épített ) géped jó minőségű fotókkal
De az oldal szerintem már nem nagyon megy. Nekem is csak régi gépem van ott fent. Jones-nak is a régi konfigja van fent, szóval ha van jó géped írj logot róla és azt oszd meg. Azt mindenki látja aki rá megy a nevedre
-
jones965
Modder
válasz
djcsefa #6368 üzenetére
Szerintem nem csak ez a topik fog kihalni. Az emberek kezdenek belefásulni dolgokba, sokszor hiábavalónak éreznek dolgokat-erőfeszítéseket.
Az 50. életévemben nekem is elérkezett ez az állapot. Amit eddig csináltam, azt ezután is fogom, de csak azoknak osztom meg, akik veszik hozzá a fáradtságot.Ezzel valószínűleg olyan embereket is megfosztok dolgoktól, akiket nem szeretnék, de mivel ez egy önkéntes közösségi oldal, így önkéntesen hagyom el bizonytalan ideig.
-
djcsefa
tag
Kihalt a topic?!
-
djcsefa
tag
Senki többet harmadszor?!
-
Ramses07
Modder
-
ADAM1337
nagyúr
Akit esetleg érdekelne egy Stacker STC-T01 ház írjon rám jó modding alap ház.
-
cleric
tag
sziasztok, tud valaki segíteni oldallap kivágásban és plexilap behelyezésében? természetesen nem ingyen.
írjatok privátot!
-
L1ZRRR
senior tag
-
Maszki
tag
Köszönöm szépen! Hát igen kellett vele dolgozni. Egy időben volt még rendes víz is, de abból már kiszálltam. Bár szerintem így jobb az összhatás!
-
Maszki
tag
Sziasztok!
Végre elkészültem a gépemmel, és érdeklődnék, hogy lenne e lehetőség, hogy felkerüljön a pc-style oldalra? Itt a galéria, előre is köszönöm!
-
Cthulhu Dawn
őstag
Egyébként a következő hónapok valamelyikében lehet én is előjövök majd valamivel, bár jonesi magasságokra nem kell számítani. Egyelőre még az igencsak korai hardverek összeválogatása, és színvilág kitalálása fázisban vagyok.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Srácok, még mindig drága egy vízhűtés
?
-
JanR
addikt
Jó, hát akkor boldog új évet mindenkinek
Kicsit ki vagyunk halva
-
Gerisz
addikt
válasz
tDr1v3r #6340 üzenetére
Azt sajnos még nem. Írtam neki, de még nem kaptam választ.
Egyébként itt láttam. OC3D forum -
L1ZRRR
senior tag
Üdv, urak.
Neki estem a 800D ház átalakításának, mára ez futotta.
-
JanR
addikt
Most én vagyok hülye, vagy 'elveszett' egy csomó hozzászólás?
A hülye szóval nem visszaélni
-
ZetorGumi
addikt
válasz
jones965 #6332 üzenetére
Hát de ha már a folyadék piros, az alaplapon is vannak piros motívumok (PCI-e slot, ramfoglalat, stb, stb), és a harisnyázás is efelé indul el, akkor nyilván pirossal kellene megcsinálni, mert pl a zöld nagyon elütne.
Hát igen, biztos mondják majd páran, hogy nVidia VGA, és piros megvilágítás... -
-
jones965
Modder
Kísérletezem a színekkel az antec P280 házba beépítésre kerülő hardverekhez.
-
TomiLi
addikt
Azért nem olyan csúnya az az MDPC-s gép még sokadjára sem.
Kicsit sajnálom, hogy a vízcsövek sima műanyag feketék, lehetett volna az is valami aranyozott hajlított fémcső. Ha vizes blokkot is meg tudták variálni, akkor a csövek igazán beleférhettek volna.
Még egy dolog ami kicsit zavarja a szemem: a szálankénti kábel harisnyák zsugorcsövei. Azok nem kellenének, meg lehetett volna a nélkül is oldaniNekem a mai napig tetszik ez a ház, ez az átalakítás, ha sok pénzem lenne beruháznék egyre. Persze nem egy rugóra jár az agyunk, értem én, hogy elveszik a sajátkezű munka varázsa, de azért ezzel is van pepecs.
-
Ramses07
Modder
Egyet értek! Több bőr és már tényleg kezd unalmas lenni...
-
albert8
veterán
Szépen kihalt a topik. Azért egy újdonság Murderbox Gold
-
zolee5016
őstag
Ha csak nem arra gondol ,hogy lóg a VGA segge..............más bibit nem látni
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Mozilla Firefox
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest