csak az a biztos, ami elmúlt,bár az sem mindig 
Nekem nagyon tetszenek a külön külön elkészített dolgok,csak elég sok munka egybe rakni még őket...
Kábelharisnya 150ft/m Sűrűbb az MDPC-snél
csak az a biztos, ami elmúlt,bár az sem mindig 
Nekem nagyon tetszenek a külön külön elkészített dolgok,csak elég sok munka egybe rakni még őket...
Igen, mikor azt hiszi az ember, hogy már majdnem készen van döbben rá, hogy még valójában messze a vége.
Hajrá, hál istennek most van sok jelentkező, remélem a Tied sem marad ki a sorból!
Szeretni nem kell, arra van más! Tisztelni a másikat, az az erény igazán!
Ilyenkor érződik hogy amatőr a munka, mert a tervezésnél kitalálja az ember, de mikor a "kész" darabok ott vannak, akkor jön rá hogy úgy nem lehet összerakni, és ez vesz el sok időt...
Igyekezni fogok,remélem sok embernek fog tetszeni
[ Szerkesztve ]

nah ez ismerős érzés.. amikor fejben tökéletes minden, elkezdem leméregetni és pontosítani, aztán rájövök hogy komplett idióta vagyok hogy egyáltalán ilyesmire gondoltam 
de mostmár csak az alaplapra és a zsugorcsőre várok és be tudom fejezni ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
nekem minden lemezmunka tizedpontos lett, minden olyan lett mint ahogy megterveztem a programban és fejben, de a "végén" jaj ide még kellene egy lyuk, úú itt, hogy vezetem el a kábelt stb
Astra F 1.6i
Amíg a végén összeáll valami olyasmi amit látni szerettél volna, mikor elkezdted, addig nincs baj 
tomyoy Igen, az ilyenek benne vannak mindig. Azért én képzeletben pontosabban vágtam,csiszoltam a dolgokat 
[ Szerkesztve ]

Hogy áll a műhelyedben a hőmérséklet? Lesz abból valami amit priviben tárgyaltunk?
Eltűnt a kérdőjel

"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."
Csak egy kis technikai hiányosság, hamarosan orvosoljuk.

kb mikorra derül ki a szerencsés? ;-)
|"White Thunder" pc mod|ASUS P8P67|Core I5 2500K @ 4 GHZ|8GB Corsair Vengeance LP|MSI HD 6950 2GB|Corsair CX600|Samsung 830 SSD|Xperia Arc|
Mint korábban írtam, vannak a tarsolyban érdemleges munkák.
Hamarosan.... 
Főleg ha megcsinálnám rendesen a képeket.
De rajta vagyok, ha hétvégén az idő is kedvező... Lehet ki kéne vinni az udvarra ott nem lenne semmi zavaró tényező és a fények is természetesebbek, jobbak.
[ Szerkesztve ]
PC-STYLE.hu

A türelem gépet terem, a türelmetlenség kérdőjelet 
Nagyon szívesen mondanám segítek bárkinek lefotózni a gépét, de Budapestiek előnyben 
[ Szerkesztve ]

ha jobb képek kellenek csak szóljatok, akkor kiviszem a hétvégén én is 
de ilyen esti ledes képet is mindenképp szeretnék amik már vannak is
|"White Thunder" pc mod|ASUS P8P67|Core I5 2500K @ 4 GHZ|8GB Corsair Vengeance LP|MSI HD 6950 2GB|Corsair CX600|Samsung 830 SSD|Xperia Arc|
Grat a tulajának! 
PC-STYLE.hu

Na csak elkészültek albert képei!! Nagyon jók lettek, bár már régen láttuk a "nyers anyagot", ami híres lett azzal a furcsa zsugorcső féleségekkel..
Egyszóval, szép lett a gépe! Gratula!! 
Kedvenc kép: teteje alulról fotózva! 
Kíváncsian várom a következőt...
<<<<http://ramses-modding.hu/>>>>

grat neki 
Kösz nektek 
egyelőre el se hiszem 
NAgyon sok segitséget/tapasztalatot és inspirációt kaptam tőletek
[ Szerkesztve ]
"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

hidd csak el ;-) gyönyörű masina, remélem egyszer énis viszont láthatom magam B-)