-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
demars #92430 üzenetére
ettol felnek egy kicsit. nekem van egy hasonlo modulom, ami pofara majd ilyen.
van ennek kismillio verzioja es mindegyik hasonlo csak kulonfele konfigban szerelik. olyan a vezerlo, hogy kepes kezelni mindent. lcd kijelzot, ledest, led nelkulit, lion toltesvezerlest, fm, bt, mp3, sd, infra, meg mittomen mindent.
egy nagy baja van, amikor bekapcsolod akkor full hangeron bombol, hiaba halkitod le, kovetkezo bekapcsnal ujra full hangero.
ha ugy epited be, hogy mindig fesz alatt van akkor jo lehet, de ha power off/on valamilyen okbol (pl aramszunet) akkor bekapcsolasnal megint fullba nyomja. az meg megkuldi az erolkodot es a membranokat is mig le nem halkitod.
nem tudom valtoztattak e mar ezen lehet van tobb fele, ami nekem van az ilyen es mikor utana olvastam akkor masok is ezzel kinlodtak.
az kulon teszta hogy nem egy hifi cucc, ilyen kinai gyerekjatek kategoria, szol meg egyben van minden funkcio de azert zug serceg stb.
(valami hasonlo kinlodas az fm radional is volt de mar nem emlexem mi, lehet defaultban azt az eszkozt kapcsolja be amihez kedve van? vagy azt a csatornat? mar nem tom)
rakerestem gyorsan es itt egy hasonlo:
https://www.amazon.com/Hilitand-Decoder-Bluetooth-Module-Lossless/dp/B07DMVRXTG
Does not support power-off memory volume, this decoder board is the default volume.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Black & Decker töltőt keresek
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest