Hirdetés
- Prezentálta az Ultra jelző nélküli új mobil Core generációt az Intel
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
ha megnezek mondjuk egy sima olmos akkut akkor annal ott van hogy az adott tipus mennyi ideig mennyi amperral terhelheto max (cca). ilyesmi van a kondiknal is?
megneztem ezt az adatlapot, itt melyik oszlop lenne az erdekes I AC? kicsit nehezen tudom ertelmezni ezeket (nyilvan bennem a hiba).
azt gondolnam hogy mondjuk egy kondiba betarolom a toltest (kb mint egy akkuba) majd kiveszem egy adott fogyasztoval aminek az ellenallasatol fug mekkora aramot vesz fel (+ido) es kerdes, hogy az adott kondi mit kepes leadni. gondolom fugghet tobbek kozt a labazattol is, mert hiaba akarok en 100 ampert felvenni ha mondjuk a kondi belso strukturaja meg a labai nem birjak es inkabb elolvad, mig egy masik meg siman tudja. ezt honnan tudom?
de mondom lehet hulyeseget kerdezek.A camera does not make art, the artist makes art.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP15,6"FullHd,Core i5 6200,Világító billentyűzet,8-16GB RAM,SSD,Új akku,Új töltő,Szép állapot
- Apple iPhone 15 Pro 256 GB gyárilag független Black Titanium 2 év szavatosság garancia + üvegfólia
- Újszerű ThinkPad, játékra is,core i71165g7(8x4,7Ghz),IRIS XE VGA,32GB DDR4 RAM,SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest