Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

senior tag

válasz Kernel #50403 üzenetére

Szia! Kernel
    Először is tiszteletem és üdvözletem neked és minden kollégának is.
    Akkumulátorral kapcsolatban kérdeni szeretnék, hogy képben is legyek hogy mit hogyan csinálhatok meg...
    A kérdésem a következő lenne van egy régi de jól működő laptopom, aksija Sanyo gyártmányú ez van ráírva.
    Tehát ideírnám most le: Li-on Battery Pack>>Rating---10,8V , 4800mAh.
    Az aksi most is a kezembe van mert kivettem laptopomból 1-hete, hogy állapota ne romoljon tovább mert windows-alat laptop állandóan tölti és ez keltette fel a figyelmemet.
    A lényeg van egy nyomógomb is rajta, most vettem észre véletlenül jobban is szemrevételezve.
    A töltöttséget mutatja 4-darab zöld lednek kéne világítania, remélem jól is gondolom.
    A gombot meg nyomva 3-darab led villog mellettük számjelzés is van: 20-60-100.
    A 40 és 80-as számjelzésnél nem világít 2-darab led.
    A kérdésem mi lehet a hiba, aksi nemsokára megadja-magát, házilag hogyan tudom megoldani hogy az összes led világítson.
    A kérdésem lehet hogy láma de elnézést ha így lenne, még sosem foglalkoztam ilyen akkumulátorral és ezért kérek segítséget.
    Üdv, István László

Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.

Új hozzászólás Aktív témák