Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
Srácok segítsetek pls, azon kívül hogy én vagyok hülye, a Meanwell is az?
Van egy egyszerű DC rendszerem, MeanWell DRDN 40-12 redundancia modullal, Ha a V-in 1-re be van kötve 12V tápegység, valamiért a V-in 2-ön 0,5 V-ot mérek, ami miatt amikor erre a bemenetre rá akarom kapcsolni a második tápegységet, akkor a kmsz levág...mindig.
Hasonló körülmények között egy másik, 24V-os redundancia modul ilyet nem produkál, ott a másik betáp 230V fázison lévő 2. tápegységet simán rá tudom kapcsolni, előtte nem mérek feszt a 2.-es betápkapcsain.Jól gondolom hogy a 12V DRDN redundancia modulom gyári hibás és garanciáztassam?
Amúgy érdemes ilyenkor is összekötni mindegyik tápegység kimeneti GND-jét egymással?
Érdemes az azonos elosztóban lévő 24 VDC és 12VDC tápegységek kimeneti GND-jét összekötni egymással?
A 24VDC fele egy ajtó motort hajt, a 12VDC fele pedig egy elektromos zárat.
Eltérő kontaktorokat indítanak és onnantól már nem találkoznak a rendszerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Óra topik
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Intel Core i7-14700K 20-Core 3.4GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor! BeszámítOK
- THX Onyx fejhallgató erősítő (DAC Headphone Amplifier)
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- GAMER PC! Intel i7-13700 / RX 7900 XT / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / B760 Tomahawk / 750w! BeszámítOK
- Lenovo legion 5 Pro
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53