- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- ZIDOO médialejátszók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomszli11
tag
Segítséget szeretnék kérni.
Adott egy Hisense 50A7500F típusú 4K LED Tv, ami sajnos az elmúlt hetekben (kb. egy hónapja) furcsaságokat csinál.
A jelenség a következő:
Főként videojáték közben veszem észre, de már jelentkezett Netflixezésnél is, hogy amikor hosszú ideig sötét van a képernyőn (esti jelent, vagy barlang vagy bármi ilyesmi), akkor fényesebb jeleneteknél is sötét marad a kép, ilyenkor csak úgy tudom orvosolni, hogy a kép beállításoknál egyel átváltom, majd vissza HDR dinamikusba.
Szerintetek ez mitől lehet?
Olyan mintha beakadna a fényerő és nem erősödne vissza.
Köszi előre is! -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Nemrég vettem egy Hisense 50A7500F típusú 4K-s tv-t ami tudja a HDR-t.
Viszont a ps5 beállításoknál ha 2160p-re állítom akkor azt írja hogy a HDMI eszköz ebben a felbontásban nem támogatja a HDR-t.
Csak akkor működik ha leveszem FullHD felbontásra.
Erről nem hallottam soha hogy ez felbontás függő lenne, főleg hogy a tv leírásában sincs szó ilyenről.
A gyári HDMI-t használom, és a tv-n 4k HDMI csatlakozóba használom.
Valakinek van esetleg tippje mi lehet a gond? -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Valaki ismeri, használ esetleg ezt a típusú soundbart?
Mi a véleményetek?
Köszi előre is! -
tomszli11
tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Hisense 50A7500F Tv-t, amivel nagyon elégedett vagyok, viszont az eddig használt Xiaomi Mi Tv soundbar-t nem tudom csatlakoztatni hozzá. A hangprojektornak ilyen csatlakozási pontjai vannak viszont egyedül optikán tudja vinni a hangot, viszont akkor meg tv távirányítóval nem állítható a hang külön.
Először próbáltam 3.5 jack-el átvinni viszont olyat nem is találok a Tv-n, egyedül valami "service" csatlakozó van rajta ami nem visz semmi hangot.
Stereo RCA-t próbáltam de azon se akarja átvinni a hangot.
Érdeklődni szeretnék hogy van-e valamit tippetek arra, hogy lehetne használhatóvá tenni ezt a hangszórót.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest