Új hozzászólás Aktív témák
-
kelemenkelo
tag
Sziasztok!Tudnatok segiteni?Szereztem egy tvt de se a hátulján se menüjében nincs pontos tipusa!Csak a csatolt képet találom a menuben 65” tv [kép] köszi
-
kelemenkelo
tag
válasz
SztiviVander #4769 üzenetére
Asszony szokta használni állandóan rohangál film közben!:)De tényleg bosszantó köszi a választ!🥂
-
kelemenkelo
tag
Sziasztok!Vettem egy 65A7GQ -tSzerintem jo kis készülék!Egy dolog zavar a musorrögzitéssel van egy kis gondom!Lg tvm volt azon ugy müködött hogy elinditottam a rögzitést és ha elkapcsoltam akkor is rögzitett megállás nélkül!Hisense pedig csak addig rögzit mig el nem kapcsolom!:(És ugyanaz a 1tb háttér van csatlakoztatva és csak max 30p rögzit az lg 2o.30p et vett fel az élőadásbol!Probáltam formázni a csatolt hdd-t de akkor is csak 30p!:)Furcsának találom ,hogy vannak a hddn filmek is és formázásnál azok nem tünnek el!🤔pl ha laptoppal formázok valamit az nullázodik!
-
kelemenkelo
tag
válasz
SztiviVander #4431 üzenetére
Köszi
-
kelemenkelo
tag
Sziasztok!Hisense 65A76GQ vagy Hisense 65U8GQ?Fatert szeretné meglepni a család de mindenki laikus tv-k terén csak kideritettük ezeket nézegette!:)Köszi a segitséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Könyvajánló
- Motoros topic
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Zelda Játékok
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged