Hirdetés
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- iPad topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Nem csalás, nem ámítás: megérkeztek a Xiaomi notebookjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
LWhite
tag
válasz
rainman72 #4397 üzenetére
A grafikus menüből is le lehet tiltani a gyors indítást, de a szerviz menüből is.
Így kell szerviz módba lépni:
Menu>settings>sound>Balance (ez legyen 0)
Amíg a balance az aktív menüpont, gépeld be a távirányítón: 1969
Megjelenik egy M betű a sarokban, és a menü gombbal nyitod meg.
Most nem emlékszem pontosan a névre, de fogsz 'boot settings' opciót találni. Ott pedig fastboot.
Kilépni a kikapcsolással lehet (legalábbis én nem találtam más módszert)
-
rainman72
nagyúr
Nekem a Netflix 4K jó viszont a disney+ 4K már nem annyira.
Van disney+ neked?
Az Elephant c. film hogy indul?
Nálam szaggatt,vibrál például,de a Prey se az igazi,ott se sima a lejátszás.
Ilyet 50/60hz-en se láttam eddig
Ez a fasboot kikapcs.dolog hogy müködik?
Ha smooth ki van kapcsolva remeg az egész kép zavaróan de csak a disney-n -
szente
addikt
Volt, most A9G van. Ki kell kapcsolni a sevice menüben a fastboot-ot és nem lehet belekötni. Max annyi, hogy nincs HBO Max.
-
HF77
őstag
sziasztok
erről van valakinek tapasztalata?!
Hisense 55A8Gköszi
-
Dybala10
friss újonc
Tisztelt Tagok!
Találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy a tv-ről eltűnt a sima böngésző felület?
-
szente
addikt
válasz
Hieronymus #4390 üzenetére
Azt hol kell?
Az appon bellül volt egy gyári beállítás visszaállítása, de az nem oldotta meg.
-
-
szente
addikt
Hali!
Van valakinek Apple TV előfizetése? Én előfizettem rá, de be van bugolva az app(vagy az előfizu), így nem tudom használni.
Az Apple-nek látszólag nincs magyar supportja, a Hisensének szerintem meg még úgy se.
Újratelepíteném az appot, de nem találok nála ilyen opciót... -
o_tom
aktív tag
válasz
SztiviVander #4386 üzenetére
Halihó
Valakit nem érdekel egy 55U8QF? Hibátlan, garanciás.
Szerelmes lettem az OLEDBe, úgyhogy csere lesz.
-
SztiviVander
addikt
válasz
rainman72 #4385 üzenetére
Mire gondolsz? Az extra ID-t nem találod ami alapján a fw-t lehet ellenőrizni? TV hátulján alsó sarok részen van egy vonalkódos matrica, a készítés dátuma alatt az A12345B formátumú az extra azonosító. Bár ez a francia oldal amúgy se sokmindenre jó, nem friss fw-eket töltenek ide fel.
-
-
zseko
veterán
Még most sem ajánlja fel a frissítést, a francia weboldal meg csak a tavalyi firmware-t írja továbbra is.
-
McDoug6lak
tag
A méretből én sem engednék
Ahogy elnézem az árakat, tényleg nem sok mozgásteret enged ez a 220 ezres kategória... Alapvetően amikre akarod használni, szerintem pont jó lesz, pláne, hogy kihagyod az életedből a tv gyári oprendszerét
Megnézném azért, hogy sikeredett az ips technológia. Beszámolók alapján teljes a megelégedés ahogy olvasgatom... Youtube is dob fel pozitív videókat róla... Szerintem nem igen lehet ezzel mellé lőni. Amúgy az xbox kb. minden okosdolgot lefed, amire a mai világban szükség lehet? Normális médialejátszó? Reklámmentes youtube? Streaming appok?
-
HF77
őstag
válasz
McDoug6lak #4381 üzenetére
igazából a Qled + a képernyő méret ami megfogott ennyiért! más márkában nem hinném hogy hasonló paraméterekkel lenne bármi ilyen áron!
-
McDoug6lak
tag
Amikor tavaly vettem a u7qf-et akkor a 7100 volt az alapmodell, és valami 160 ezer környékén ment, talán kicsit alatta is... Ok elhiszem, hogy infláció meg valutaárak, meg minden lofa**, de szerintem akkor sem ér ennyit. Talán annyi lenne mellette, hogy ez még VA paneles korszak...De akkor is csak egy tavalyi alap. Ettől még a 7500 as is klasszisokkal jobb volt.
Én tuti az újabbat venném, nem csak azért mert olcsóbb. Nem gondolkozol más márkában, ami VA paneles? -
HF77
őstag
válasz
McDoug6lak #4377 üzenetére
xbox konzol tudja...(így off plusz költség)
-
McDoug6lak
tag
Ha használsz HBO-t, akkor ne erőltesd a hisense irányt. (mivel nincs olyan) Persze ha beáldozol egy sticket, akkor problem solved, viszont az még plusz huszonxezres tétel...(a legújabb xiaomi stick tudja csak a DV-t, meg ugye ott legalább megvan reklámmentes smart tube lehetőség is )
-
Kaba
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #4371 üzenetére
Nincsen.
-
HF77
őstag
üdv
szerintetek EZT ennyiért?
extra igények nincsnek!(netflix, hbo, xbox)köszi
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Érdeklődnék hogy kinek milyen tapasztalata van eme két típusú tv között: Hisense 55A8G és 55A9G.
Persze az ára az hirtelen... de pl ha csak Tv nézésre kellene.
Lehet elég lenne az A8G is?
Utólag köszi a válaszokat! -
BUZZLGHTYR
senior tag
65U8GQ tipusu tvn van air play funkcio?
-
jonhy86
csendes tag
Nálam az új frissítésel gyorsabb lett a menü és a navigálás Hisense A9G
-
szente
addikt
A9G-re jött új sw M0704 néven.
-
o_tom
aktív tag
válasz
McDoug6lak #4364 üzenetére
-
o_tom
aktív tag
válasz
Hieronymus #4358 üzenetére
Sziasztok
Nem tud valaki 65U8QF eladót?
-
válasz
bb.bocs #4357 üzenetére
Nem a konkrét eszközhöz, de az kezembe került összes AVR, házimozi és soundbar esetében Minden eszköz megtartotta az utolsó hangerő beállítását kikapcsolás után is.
Én jobban örülnék, ha a jelforrások és a tévé csatornák megtartanák az utolsó egyedi hangerő beállításokat. De ez nem lehetséges. -
bb.bocs
őstag
tudom nem tv, hanem soundban. de a hs205 amikor ki vagy bekapcsolom a tvt ki és bekapcsol ez tiszta. a kérdésem az lenne hogy van egy alapértelmezett hangerő amire beáll, vagy a legutolsó hangerőre áll be ami a tv kikapcsolásánál volt. (hogyha visszaáll alapra akkor az állítható? )illetve eq állítható e egyenként,nem csak hír,zene,film meg ilyen üzemmódokra...
-
SztiviVander
addikt
válasz
Hieronymus #4351 üzenetére
Igy van, a hdmi 2.1 kapcsan es annak hianyara irtam hogy ennyivel kevesebb, meg mert ps5 volt emlitve aminel mar esetleg szempont ez is.
-
válasz
SztiviVander #4350 üzenetére
Pontosabban a HDMI bemenetről nem tudja 4K felbontásban a 120 hertzet. De a képminőség javításban tudja használni a tévé, bármely támogatott felbontásban.
Ez a probléma, legfeljebb a játékkonzolok esetében probléma. Más eszközök nem támogatják a 4K 120Hz megjelenítést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest