Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rainman72
nagyúr
Nekem a Netflix 4K jó viszont a disney+ 4K már nem annyira.
Van disney+ neked?
Az Elephant c. film hogy indul?
Nálam szaggatt,vibrál például,de a Prey se az igazi,ott se sima a lejátszás.
Ilyet 50/60hz-en se láttam eddig
Ez a fasboot kikapcs.dolog hogy müködik?
Ha smooth ki van kapcsolva remeg az egész kép zavaróan de csak a disney-n[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
rainman72
nagyúr
Úgy gondolom igen
Ha állítom a rendes menüben a gyors indítást akkor vele párhuzamosan változik a szerviz menűben a fastboot ON/OFF.
Illetve a végeredmény ugyanaz ha ki van kapcsolva,Hisense,vidaa logó induláskor.Javítana a helyzeten ha külső ezközről(Xiaomi stick 4K vagy
[apple tv 4K] ) mennének az app.-ok?
Így legalább lenne HBO MAX meg apple tv+ is,ami kellene nekem ezen a tv-n is.
Elnézést ha láma kérdés[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
SztiviVander
őstag
Azért egy próbát szerintem érdemes tenni neki bekapcsolt gyorsinditas mellett, nem biztos hogy minden típusban van ez a bug. Meg nem emlékszem hogy rainman írta volna hogy ezen az oleden is elmegy a forrasonkenti kep/hang beallitas (amiből a leglatvanyosabb a mozgás simitas) az aktív gyorsinditastol. Plusz újabb vidaakban már nem kell szerviz menube turkálni, ki van rakva sima menübe a ki/be kapcs funkció.
[ Szerkesztve ]
-
-
stilo18
addikt
Nem mindenkinek való oled, ugyanúgy, ahogy a miniled sem.
Viszont amit már sokszor leírtam más fórumokon itt a lapcsaládon belül, hogy a miniled simán alternatívája az olednek.
Ahogy ki lett itt sarkítva a csillagégboltos filmek sokasága, ugyanúgy menőbb a minileden a jégtakarós természetfilmeket nézni.Nálunk 1 falon van egymásnak háttal az oled a minileddel...viszont ha nem" koromsötét-na most filmezzünk hangulat" van, akkor szívesebben nézem már a miniledet....
Summa summarum - egyáltalán nem rossz ötlet amit írtál
[ Szerkesztve ]
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest