Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dropi
aktív tag
válasz McDoug6lak #3970 üzenetére
Viszont az új 4K Xiaomi Mi stick már tudja a DV-t is.
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
dropi
aktív tag
válasz McDoug6lak #3972 üzenetére
Jah, azt nem láttam, bocs Amúgy Amazonnal meg az a baj, hogy abban meg Chromecast nincs. Ami meg sztem elég fontos egy ilyen cuccnál
Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
zseko
veterán
válasz McDoug6lak #4084 üzenetére
Nem néztem végig a teljes kínálatot, de kb. 95%-ban szinkronosak azok amikbe belenéztem.
HR24.hu
-
SpongyaBob
veterán
Szia! Mind a 3 általad említett film szinkronos. A Die Hard 3 pl. 4K HDR és eredeti szinkronos, ráadásul 5.1! Ilyen formában ez nem létezett eddig
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
JoolsNOS
veterán
Alienen sajnos csak az új szinkron van de van. Mármint a kettőt néztem, ott volt régebbi ami jobban hangzott. Gyerekkel mesét néztünk ott volt mindenhol szinkron. Rövid pixar filmeken pl nem volt amit próbáltm.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
mihione
őstag
válasz McDoug6lak #4128 üzenetére
Azert van mozgassal baja nem kell szepiteni
Nekem is u7qf van de hajlamos kepi hibakra es reccenesekre ha smooth motiont hasznalsz (nekem film modon van igy nem szappan opera de vannak igy is hibak)haloban egy belepo 2019-es samsung van,na az vaj sima minden korulmenyek kozott.
Ha csak este nezed es nem erdekel a hdr akkor felesleges ekkora fenyero,foleg hogy csutka hattervilagitasnal nem fekete lesz a fekete.Ettol fuggetlenul valoban szep kepe van a hisensnek,hdr is szep rajta.Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
válasz McDoug6lak #4130 üzenetére
Legalább egy tucat fajta kompatibilis távirányítót lehet hozzá kapni.Ha nagyon zavar vegyél egyet.
A tévészoftverét vagy kényszermunkások követték el vagy utálnak tévét nézni. Mondjuk a tévégyártók többségénél is van hasonló probléma. Néhány apró ám bosszantó hibát pár perc munkával javíthatnák. Ha akarnák.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Zizi123
senior tag
Ez 1 szuper jo tavkapcsolo. A Sony TVm-hez volt olyan kapcsolo, hogy 5 ev hasznalat utan sem talaltam sotetben rajta gombokat tapintas alapjan. Nem votlak igazi gombjai, nagyjabol szimmetrikus volt a 2 vege felol, igy fogalmam nem volt sotetben, hogy melyik veget fogom.
Ennek a kapcsoloja szerintem siman a jobbak kozul valo. -
mihione
őstag
Tartalomtol is fugg mennyire fossa ossze magat,bizonyos meseknel katasztrofalis,normal filmeknel alig eszreveheto merteku anomaliak lepnek fel.A taviranyitoval kimondottan nekem sincs bajom bar a fobb gombokat jobban elvalaszthattak volna a tobbitol (hangero,prog gomb pl.) Az elejen sokszor elofordult a vissza gomb nyomas hangositas helyett
Nekem eleg lenne egy pici fogombos samsumg fele tav.Mas:tegnap rendeltem egy airaux sar 3 soundbart,most sar 2 van es bitang jo de csabitott az extra teljesitmeny,na meg baromi jo akcioban volt,kivancsi leszek mennyivel tud tobbet.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
JoolsNOS
veterán
válasz McDoug6lak #4283 üzenetére
Mi a baj a Vidaval? Szerintem 3* gyorsabb minden egyéb rendszernél amit próbáltam. Ok, hogy appokban hátrányban van, de szerintem egy marha jó rendszer egy tv-hez.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
válasz McDoug6lak #4295 üzenetére
A fél vagy 1 nekem is mindegy lenne, de pl nekem a wbos kb 10 mp volt mire youtubot indított, androidos meg kb 5 mp. Ez meg azonnal. Amúgy nekem is az HBO a legnagyobb bánatom.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz McDoug6lak #4295 üzenetére
Lehet nem tökéletes, ám nekem például jobban bejön a menü kezelés, mint haver LG 55C1-esén. A távirányító is jobban kézre esik, bár lehetett volna még dolgozni rajta az igaz. Ezzel szemben a légegér meg egy idő után idegesített, főleg mikor csak egy okét kellett volna nyomni de a görgős gomb miatt néha majdnem lehetetlen volt, mert megmozdult és a kurzort hozta be, a megnyomás lehet csak megszokás kérdése, ám engem rohadtul idegesített. Nem rossz amúgy, de nem jött be annyira mint amennyire vártam hogy 'milyen fasza lesz'.
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz McDoug6lak #4313 üzenetére
Nah, nekem is pont ez az egyetlen problémám a távirányítóval, hogy kissé zsúfoltra készítették, egy kicsit lehetnének távolabb egymástól a gombok Ettől függetlenül elég jól és gyorsan hozzászoktam, sötétben sem okoz gondot, két-három alkalommal nyomtam csak mellé az eddigi ~egy hónapban. Amúgy én sem használom tv adásra, nem is tudnám, nincs kábel be
Ami nem tetszik az a sok érdektelen app, amiket törölni sem lehet, ami meg érdekelne azokhoz meg nincs.
Aminek külön örülök, hogy az itthoni és ismerősi körben lévő (azért egyszerűbb) tévékből kiindulva azt hittem ennél is lassabb lesz a távirányító kezelése a FireTV Stick 4k Max-tól, ami igen gyors (szerintem), de nem, igen pörgősen lehet beírni bármi szöveget, vagy kezelni, gyakorlatilag nem kell semmit várni.HR24.hu
-
o_tom
aktív tag
-
HF77
őstag
válasz McDoug6lak #4377 üzenetére
xbox konzol tudja...(így off plusz költség)
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
HF77
őstag
válasz McDoug6lak #4381 üzenetére
igazából a Qled + a képernyő méret ami megfogott ennyiért! más márkában nem hinném hogy hasonló paraméterekkel lenne bármi ilyen áron!
[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest