Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ahogy hallottam, elég sokan értetlenül állnak a Samsung ezen döntése előtt. Haver nemrég vett QE55QN90-t, az elsőt helyből visszaküldte, annyire pocsék volt, a fekete gyakorlatilag szürke volt rajta, jelenleg a másodikkal futja a köröket a Telekomnál és a Samsungnál. Zéró betekintési szög, ráadásul kicsit is oldalról nézve borzalmas zöldes fátyol is van a kijelzőn, valamint csapnivalóan rossz kontraszt jellemzi...
Kicsit utánajárt a dolgoknak, aztán kiderült, hogy mennyire jó fej a Samsung - mondjuk már 10-11 éve is ezt csinálta, amikor az LE40C650-et vettem, már ott is megvolt a panellottó - az amerikai és a nyugati-európai piacra jelen, fentebb említett tv esetében VA panellel szerelt modelleket küld, míg a kelet-európai piacra BOE gyártmányú ADS panellel szereltet, ami kb. IPS, amennyiben jól tudom. Mire fel ez a hátrányos megkülönböztetés, miért kapunk kevesebbet a pénzünkért, mint egy nyugati vásárló?
Érdekes világot élünk, hogy ezt így szabad, ez így teljesen rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest