Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kompakt vízhűtés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThySoul
senior tag
Gala shaman sima t1. Most kezd el terjedni a ctrl lock, de kb két napja minden második meccs legenden shaman volt kb. Egyszerűen a dupla 8/8 kétszer, hetedik körre fullra tolt gala meg a végtelen 5/6os tauntokkal nem bírt mit kezdeni kb senki. Mondjuk ezt szerintem picit túltolták, de engem különösen nem zavar, elég idegesítő volt ellene játszani.
A rugó wari nerf fogalmam sincs elég e, de az biztos volt hogy egyel növelik a mana költséget azt kész, mindig ez csinálják.
Priestet nem lehet értelmesen nerfelni szeritnem, ha csak nem nerfelnek belőle vagy 6 lapot egyből, hunter meg godnolom nincs annyi ladderen vagy nem erős. Én Miracle rugóval egy sima 60%ot hozok ellenük szerintem, úgy hogy zilliaxon kívül nulla heal van. Ha nem húz questet szerintem simán verhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest